• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisey anlatayım. Ben narkoz aldığımda hep son düşüncem neyse uyanır uyanmaz gayriihtiyari onu tekrarlıyorum. Opuya girdim allahım anestezi doktoru bi içim su. Yatırdılar beni adam benle konuşuyor ben resmen iç çekiyorum ağzımdan sular damlıyor. Allahım nolur böyle kibar yakısıklı kocam olsun diye daldım uykuya. Sonra 15 dk sonra uyandırdılar beni hala operasyon odasındaydım ve sedyede beni odama sürerlerken koridorlarda rastladığım HERKESLERE buradaki anestezist çok yakışıklı oha gördünüz mü diye adeta haykırdım ve defalarca. :olamaz:En az dört defa falan tekrarladığımı hatırlıyorum. Kim bilir kimler kimler duydu. :skandal:Yüz değiştirme ameliyatı olmak zorundayım artık bu utançla yaşayamayacam. :kızgın:
Ahaaahaaa çok iyi :rolleyes:

Kızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden 😒😒
2 güne çıkacak sonuçlar inşallah temiz çıkar da andreye gönderirim 🙏🙏
Hadi hayırlısıyla tertemiz sonucu alır tedavine başlarsın inşallah 🙏

Kızlar ultrason çektirdiğim özel hastanede emar cihazı bozuktu o yüzden beklemek zorunda ķaldim. Bu sabah çektirebildim ama çok kötüymüş. Beynim patladı cihazın sesinden 😒😒
Canim benim sonucun temiz cikacak rabbimin izniyle insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤hersey güzel olsun hayirli haberlerin olsun insallah

Bisey anlatayım. Ben narkoz aldığımda hep son düşüncem neyse uyanır uyanmaz gayriihtiyari onu tekrarlıyorum. Opuya girdim allahım anestezi doktoru bi içim su. Yatırdılar beni adam benle konuşuyor ben resmen iç çekiyorum ağzımdan sular damlıyor. Allahım nolur böyle kibar yakısıklı kocam olsun diye daldım uykuya. Sonra 15 dk sonra uyandırdılar beni hala operasyon odasındaydım ve sedyede beni odama sürerlerken koridorlarda rastladığım HERKESLERE buradaki anestezist çok yakışıklı oha gördünüz mü diye adeta haykırdım ve defalarca. :olamaz:En az dört defa falan tekrarladığımı hatırlıyorum. Kim bilir kimler kimler duydu. :skandal:Yüz değiştirme ameliyatı olmak zorundayım artık bu utançla yaşayamayacam. :kızgın:
😁😁😁😁🥰🥰

Temiz çıkacak rahat ol canım ❤️🙏🙏

Ay çok hoşsun 😂 hep onlar yapacak değil ya bizim de hakkımız beğendiğimizi söylemek 😅😅

Nolursun takma kafana
4-6 mm ikiz taşıyanlar gördüm
Sanırım zazanın gördüklerinden birisiyim 😂
Estrofem kullanimiyla 7.gun kontrolde genelde kac gorunmesi iyidir?8mm gorulur mu o zaman, 7.gunden 14.gune kadar ne kadar daha artar kalinlik? Ben tabi 7.gun hic 8mm gormedigim icin merak ettim, bunun optimumu nedir diye😁
Takma kafana olumlu düşün♥️

Z Zaza74 bolca dua ediyorum senin için hep aklımdasın aktif olamıyorum çok burada ilaçlar yorgun düşürüyor 😅 test gününe ne kadar kaldı evde yaptın mı hiç bi hafta oldu sanırım transferin olalıi
İkinci transfer cuma gunu oldu diye hatirliyorum, bugun 5.gun belli olur belki de😍
Hayirli haberler gelsin insallah. Z Zaza74

İkinci transfer cuma gunu oldu diye hatirliyorum, bugun 5.gun belli olur belki de😍
Hayirli haberler gelsin insallah. Z Zaza74
İnşallah🙏🏻 bugün test yaparsan söyle zazam ♥️
Bana 6. Gün yap istersen demişti yarına yapar herhalde ama o 😄 dualar seninle Z Zaza74 🙏🏻

Saolasin Tamara Tamara inşallah boş donmeyiz bizde 🥶 tüm hanım arkadaşlarım gibi 🙏🙏🙏 Allah razı olsun 🙏🙏🙏🙏 kalben bende senin en kısa sürede anne olmanı temenni ediyorum 🙏🙏🙏❤️
Canım inşallah hayırlı haberler ile gelirsin duacıyım hepiniz için♥️

Kesenin etrafında küçük bir kanama başlamış kabız olma (kabız ilacı verdi ) , karbonhidratı azalt , karına baskı yapacak işlerden ağır tüm işlerden kaçın , öksürme , eğilip kalkma ,bol bol yat dinlen , bence aspirini kes ( ama dr una sor ) dedi , şimdi evde yatıyorum, çok teşekkürler inşallah kurtarıcaz bu bebişleri Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın inşallah 🙏 kucağımızda görmek nasip olsun 🙏
Geçmiş olsun canim senin ufakliklar az bir yaramaz sanki :emir_bebek:
Durumun iyidir inşallah :dua: :KK200:

Back