• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saolasin Tamara Tamara inşallah boş donmeyiz bizde 🥶 tüm hanım arkadaşlarım gibi 🙏🙏🙏 Allah razı olsun 🙏🙏🙏🙏 kalben bende senin en kısa sürede anne olmanı temenni ediyorum 🙏🙏🙏❤️
Yüce rabbim işini gücünü rast getirsin canim yarin hayirli haberlere donersin insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤dualarimiz seninle💋💋💋💋

Z Zaza74 canım benim altın kalpli arkadaşım inş bu zaman o zaman hepsi olacak o bebek kucağına gelecek bu kadar insanın duası kalbi enerjisi seninle çok seviliyorsun o iyi kalbinin mükafatını alma zamanı geldi 😘🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım arkadaşım🤲

Kızlar yarın güzel kalplim Yeşildomatesin transferi var
Ona bol dua edelim
O güzel kalpli çifte Rabbim çifter evlatlar versin🤲❤️
Amin. Cümlemize bir çift ikiz diliyorum, tek isteyenlerin tek olsun. Herkesin yükü taşıyabileceği kadar olsun

Merhaba Arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız bu sayfada yeniyim ben de biotex .com danısanı oldum ön görüşmemi 10 ekimde yaptım ve klinikten çok memnun kaldım çok ilgililer işlerini profesyonelce takip ediyorlar daha öncede kibrista denemem oldu ama negatif oldu biotex den çok ümitliyim

İnşallah adım adım sizlere tedavi gelişmemi yazacağım Biotex. Com benim artık son denemem olacak inşallah hep beraber başaracağımıza inanıyorum biotex de asistan andre kardeşim çok ilgili doktorları çok profosyonel gerçekten işlerini son derece ilgili ve titizlikle yapıyorlar

Back