Sadece 9 ay kaldı kucağına almaya en önemli kısmı bitti çok şükürBeni ne test nede kan sonucu sevindirir
Artık kese görmek istiyorum
Kalp atışı
Doğurmak istiyorum
Yüce rabbim işini gücünü rast getirsin canim yarin hayirli haberlere donersin insallahSaolasinTamara inşallah boş donmeyiz bizde tüm hanım arkadaşlarım gibi Allah razı olsun kalben bende senin en kısa sürede anne olmanı temenni ediyorum
Canim sen icin ferah tut kotu birsey degildir onlar hic caninini sıkma moralini bozma senArkadaşım da diyor ki çok küçük olduğu için emar net sonuç vermemiş iltihap tarzi bişey olabilir diyor.
Haftaya cumaAynen canım burada kimse istemedi
Ben iltihap diye düşünüyorum süt kanallarim da ya
Bakalım bekliycem mecburen
Senin test günün ne zaman zazacım
O bebeler kucaginda olacakBeni ne test nede kan sonucu sevindirir
Kalp atışı
Doğurmak istiyoru
Dualarimiz kalbimiz transfere girecek olanlarda.Kızlar yarın güzel kalplim Yeşildomatesin transferi var
Ona bol dua edelim
O güzel kalpli çifte Rabbim çifter evlatlar vers
Canım hiç üzülme ben 26 yaşındayım bende de duktal ektazi var süt kanalım geniş ara ara gögsümden yapışkan iltihap geliyor korkma süt kanalı genişliği oCok şükür canım kötü bir şey çıkmamış
İnanıyorum hepsi olacakBeni ne test nede kan sonucu sevindirir
Kalp atışı
Doğurmak istiyorum
Amin. Cümlemize bir çift ikiz diliyorum, tek isteyenlerin tek olsun. Herkesin yükü taşıyabileceği kadar olsunKızlar yarın güzel kalplim Yeşildomatesin transferi var
Ona bol dua edelim
O güzel kalpli çifte Rabbim çifter evlatlar versin
Sağol tamaracımCok şükür canım kötü bir şey çıkmamış
Benim de aklima geldi yarın sorucam doktoraHaftaya cuma
Acaba antibiıtik,e vitamini falan yazsaydılar
İnşallah hayırlı haberlerin sırasıyla gelir zazaBeni ne test nede kan sonucu sevindirir
Kalp atışı
Doğurmak istiyorum
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar sonuç elime alınca yazıcam
Bende yurekten inaniyorum❤❤❤❤İnanıyorum hepsi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?