Aynen canim sana katiliyorumİnşallah adım adım sizlere tedavi gelişmemi yazacağım Biotex. Com benim artık son denemem olacak inşallah hep beraber başaracağımıza inanıyorum biotex de asistan andre kardeşim çok ilgili doktorları çok profosyonel gerçekten işlerini son derece ilgili ve titizlikle yapıyorlar
Harika haberlerin olsun insallahhh hayirlisi olsun tedavin hosgeldin sayfamiza❤❤❤❤❤❤❤❤❤Merhaba Arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız bu sayfada yeniyim ben de biotex .com danısanı oldum ön görüşmemi 10 ekimde yaptım ve klinikten çok memnun kaldım çok ilgililer işlerini profesyonelce takip ediyorlar daha öncede kibrista denemem oldu ama negatif oldu biotex den çok ümitliyim
AmiiinnnAmin. Cümlemize bir çift ikiz diliyorum, tek isteyenlerin tek olsun. Herkesin yükü taşıyabileceği kadar olsun
Ekim ayi bol beteketli cocuk haberleriyle mutlulugumuza mutluluk katsin insallah❤❤❤❤❤❤❤❤
İnşallah budefa ki tedavin uğurla biter tatlı kadınMerhaba Arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız bu sayfada yeniyim ben de biotex .com danısanı oldum ön görüşmemi 10 ekimde yaptım ve klinikten çok memnun kaldım çok ilgililer işlerini profesyonelce takip ediyorlar daha öncede kibrista denemem oldu ama negatif oldu biotex den çok ümitliyim
İyiki katıldın aramıza gizli takipciHadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah güzel kalplimZ Zaza74 canim kardesim seni cok seviyoruz hepimiz . Elim kalbimde guzel sonuclarini bekliyorum. Hep mutlu ol sevdiklerinle beraber yurekten inaniyorum olacagina . Guzel kalbinle bana herkese ışık oldun sen. Allah biliyor hergun namazlarimda sizler icin dua ediyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah seneye bugunlerimizi gulerek hatırlayalım❤❤❤❤❤❤
Canım arkadaşım az kaldı güzel sonucunaHerkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah
Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadıçok değişik bir duyguymus bu
Beni ne test nede kan sonucu sevindirir
Artık kese görmek istiyorum
Kalp atışı
Doğurmak istiyorum
Hosgeldin cnm Rabbim yolunuzu acik etsinMerhaba Arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız bu sayfada yeniyim ben de biotex .com danısanı oldum ön görüşmemi 10 ekimde yaptım ve klinikten çok memnun kaldım çok ilgililer işlerini profesyonelce takip ediyorlar daha öncede kibrista denemem oldu ama negatif oldu biotex den çok ümitliyim
Canim benim hersey cok güzel olacak heycan stres oluyorHerkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah
Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadıçok değişik bir duyguymus bu
Canim benim hersey cok güzel olacak heycan stres oluyorHerkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah
Aminn cnm benimm Seninde güzel günlerini görecegizEkim ayi bol beteketli cocuk haberleriyle mutlulugumuza mutluluk katsin insallah❤❤❤❤❤❤❤❤
Rabbim sifa versin cnmKızlar emar sonucum çıktı.
Sağ memede tanımlanan duktal ektazik alanlarda minimal nonspesifik kontrastlanmalar mevcuttur. Takip önerilir.
Dr la görüştüm olumlu olumsuz bir şey çıkmamış 3 ay sonra gelirsin ultrason bakarız dedi ( takip önerilir dediği için ). Tabi ki çok şükür diyorum ama böyle öteledi hiç bir şey diyemedim. Yarın arıycam sabahtan embriyo dondurdum diyecem mecburen yani belki süreyi kısaltır 2 ay der bilemedim kafam allak bullak oldu.
NormalHerkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah
Hayırlısıyla bebişlerini al gel , sağlıkla büyüt inşallah canım , her dakikası ayrı heyecan ayrı stress ama sonu çok güzel olacak inşallahHerkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?