Aynen canim sana katiliyorum

Harika haberlerin olsun insallahhh hayirlisi olsun tedavin hosgeldin sayfamiza❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Z Zaza74 canim kardesim seni cok seviyoruz hepimiz . Elim kalbimde guzel sonuclarini bekliyorum. Hep mutlu ol sevdiklerinle beraber yurekten inaniyorum olacagina . Guzel kalbinle bana herkese ışık oldun sen. Allah biliyor hergun namazlarimda sizler icin dua ediyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah seneye bugunlerimizi gulerek hatırlayalım ❤❤❤❤❤❤

İnşallah budefa ki tedavin uğurla biter tatlı kadın

İnşallah güzel kalplim

Herkese çok çok teşekkür ederim dulariniz kabul olsun inşallah
Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadı çok değişik bir duyguymus bu
Canım arkadaşım az kaldı güzel sonucuna
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin

Hosgeldin cnm Rabbim yolunuzu acik etsinYüzünüzü güldürsün insallahDogru yerdesin gercekten klinik sadece anne olmamizin pesindeAllahin izniyle herkesin yüzü gülecekHayirli haberlerini bekliyoruz

Kaç gündür laylaylom takılan ben aaaa çok rahatım ne guzel derken sabahı edemedim uyku tutmadı çok değişik bir duyguymus bu
Canim benim hersey cok güzel olacak heycan stres oluyor Gercekten cok degisik bir duygu Emmin ellerdesin icin rahat olsunYavrularina kavusmaya az kaldi. Rabbim yolunu acik etsin Can olsun yavrularin sanaHayirli haberlerini bekliyoruz.

Canim benim hersey cok güzel olacak heycan stres oluyor Gercekten cok degisik bir duygu Emmin ellerdesin icin rahat olsunYavrularina kavusmaya az kaldi. Rabbim yolunu acik etsin Can olsun y
Ekim ayi bol beteketli cocuk haberleriyle mutlulugumuza mutluluk katsin insallah❤❤❤❤❤❤❤❤
Aminn cnm benimm Seninde güzel günlerini görecegiz

Rabbim sifa versin cnm Sag saglim tedavine baslayacaksin hersey güzel olacak

Normal Herşey gönlünce olur inşallah

Hayırlısıyla bebişlerini al gel , sağlıkla büyüt inşallah canım , her dakikası ayrı heyecan ayrı stress ama sonu çok güzel olacak inşallah dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…