Hoşbuldum teşekkür ederim.Boşa çabaladığımı farkettim çünkü 8 hücreli iyi kalite denen embriyonun sonucu beta hcg 0.1 çıkıyorsa bunda bi anormallik vardı.Yani bu süreç beni insanlardan kendimden bile soğuttu kimseyle konuşmuyorum bile iyi ki burası var içimizi döküyoruz tamam zaza nın her yazdığını her tecrübesini okuycam hakkımızda hayırlısı diyebiliyorum sadece.Sizin de inşallah en yakın zamanda tekrar denemeniz kısmet olur

Maşallah maşallah mutluluğunuz daim olsun , sağlıkla gelsinler inşallah

Merhaba
Yaşınız genç sorun eşinizde mi
Merhaba. Benim amh değerim 0.01 her denemede 1 yada 2 yumurta toplanıyor. 2 deneme de orta kaliteli yumurtalar geldi. Bir tanesi dollendi transferden sonra tutmadı. Son demede hiç döllenme oluşmadı. Doktorum donasyon önerdi. Ama nasıl olur bilemiyorum. Çok zor bir karar.

Yumurtan yoksa donasyondan başka yapacak bişey yok arkadaşım

Canimm çok sevindim sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah. çok şükür çok şükür

Çok tebrik ediyorum ikiz bebek nasıl güzel olur Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım

E Eftalios canım neden bir umutsuzluk içine girdin olur mu öyle bir şey. Herşey yolunda gidecek ve mutlu sona ulaşacaksin biliyorsun değil mi? Bu karışık duygular hep mevsimsel geçici, hiç takılma lütfen. Sen en iyi kliniklerden birinde tedavi olacaksin önce Allah'a sonra kendine ve sonra da kliniğe güven.

Z Zaza74 canimmmmmm nihayet büyük günlere geldik, herşey şahane olacak her şey yolunda gidecek emin ol iki gözümün çiçeği muradına erecegin günlere az kaldı. Sen dünyanın en güzel en savaşçı en başarılı annesi olacaksın, günlerdir yüzlerce duaların içindesin Allah'ın izniyle dualarımız kabul olacak inşallah. İşlerin su gibi akıp gider inşallah, al bebeğini gel yurduna canım

İnşallah canım Tamaram
İnşallah öyle olur

Çok güzel bir sürpriz olmuş size yaşadığınız bayram havası hiç eksilmesin ve sağlıcakla kucağınıza alın bebislerinizi

Hiç boşuna kendi yumurtalarinizla deneyip maddi manevi yıkılmayın. Önceleri belki kabullenmek zor geliyor donasyonu ama sonra benim kanım benim canım ve benden doğacak diyorsunuz ve hiç önemsemiyorsunuz. Önce donasyonu kendinize benimsetin ve başlayın

Canimmm benim biliyorum canim dogru klinigi bulduguma eminim herkonuda yardimcida oluyorlar. Birden oyle hissettim dün insallahhhhhh bu sefer olur. Rabbim bu duygulari hemize yasatsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…