Iste canim nebileyim buaralar duygu patlamasi yasiyorum bide ustune bu doktor olayi olunca iyice canim sıkıldı. Andreyle konustum az bekleyelim demis elena hanim olmazsa sorun olmaz demis iicim rahatladi birnevi canimCanim adet görmeden tedavi olan cok örnek var. Lütfen canını sıkma
Canim benim hoşgeldin sayfamiza senin gibi doktor mağduru olanlardan biriyim bende izmirde 10 doktor suan bulundugum ildede sayisiz doktor yarida birakti seni cok iyi anlayabiliyorum. Yavas yavas doktorlardan yilmaya basladim bende srnin gibi yorgunum. Sana arkadaslarimda yazdigi gibi kibristaki merkezlerle gorus sonra kievle görüş icine sinen bir yer oldugu takdirde baslarsin canim hakkinda hayirlisi olsur insallahHerkese merhaba 1.5 yıldır 3 kez tüp bebek denemiş tüm doktorlara güveni kalmamış biri olarak yazıyorum sizlere. Öncelikle güzel haberler veren her arkadaşımı tebrik ediyorum gözünüz aydın olsun. Amh 0.89 ile başladım bu yolculuğa öncesinde bi kaç kez gittiğim doktorlar folik asit verip saldılar beni başından neyse izmirde 3 ayrı doktora gittim 2 si prof ama başarısız olunca boş boş yüzüme baktılar. Hsg, Histereskopi, prp, testler, rahime çizik atılması, intralipid serumlar, pıhtılaşma neler neler 300 ü geçti heraldr iğne sayısı çünkü havuz yöntemi de yaptık ama yok olmayınca olmuyor artık kendine doktor diyen tüccarlardan yıldım bana kafa yormayan birine artık param gitsin istemiyorum burayı da yavaş yavaş okuyorum ama çok fazla bende donasyon için artık başvurucam ama nerden başlamalıyım kine danışmalıyım bana ışık olacak biri varsa yazabilirse çok sevinirim. Bilgisizlik kötü çaresizlik ondan da kötü madem böyle bir ihtimal var bunu da denemek istiyorum.
Canim benim insallah doktor elena da oyle demis biraz beklesin gelmezsede sorun deil demis kafam rahatladi .iyi oldugunuza sevindim dinlen sen . AmiiiiiiiiiinnnnnnCanım benım iyiyim sagolYatıyorum devamlı
Sen bosver ordakı doktoru cnm yaa adetinede takılma lütfen bılıosun ben adet olmadan basladım. Lütfen bır ultrasyon yaptır ve andreye gönder baksın elenaUmidini asla kaybetme sende yavruna kavuşacaksın buna tüm kalbımle ınanıyorum
Hoşbuldum teşekkür ederim. Hemde öyle yorgunum ki evlatlık için başvurmayı bile düşünüyorum 38 yaşındayım ve instagramda şurda burda daha yğksek yaş vr düşük amh ile bile tüp bebekte başarı varsa bende hatalı olan ne diye deliriyorum. Neyse sayfanın pozitif enerjisini bozmak asla istemiyorum beni anlayan insanların varlığını bilmek çok güzel. Hepimizin yüreğinden geçen olsun emeklerimiz boşa gitmesin ben bi kaç ay sanırım okurum sizlerin yazdıklarını sonra bir karar veririm maddi manevi çok zorladılar beni.Canim benim hoşgeldin sayfamiza senin gibi doktor mağduru olanlardan biriyim bende izmirde 10 doktor suan bulundugum ildede sayisiz doktor yarida birakti seni cok iyi anlayabiliyorum. Yavas yavas doktorlardan yilmaya basladim bende srnin gibi yorgunum. Sana arkadaslarimda yazdigi gibi kibristaki merkezlerle gorus sonra kievle görüş icine sinen bir yer oldugu takdirde baslarsin canim hakkinda hayirlisi olsur insallah
Hoşbuldum teşekkür ederim. Hemde öyle yorgunum ki evlatlık için başvurmayı bile düşünüyorum 38 yaşındayım ve instagramda şurda burda daha yğksek yaş vr düşük amh ile bile tüp bebekte başarı varsa bende hatalı olan ne diye deliriyorum. Neyse sayfanın pozitif enerjisini bozmak asla istemiyorum beni anlayan insanların varlığını bilmek çok güzel. Hepimizin yüreğinden geçen olsun emeklerimiz boşa gitmesin ben bi kaç ay sanırım okurum sizlerin yazdıklarını sonra bir karar veririm maddi manevi çok zorladılar beni.Canim benim hoşgeldin sayfamiza senin gibi doktor mağduru olanlardan biriyim bende izmirde 10 doktor suan bulundugum ildede sayisiz doktor yarida birakti seni cok iyi anlayabiliyorum. Yavas yavas doktorlardan yilmaya basladim bende srnin gibi yorgunum. Sana arkadaslarimda yazdigi gibi kibristaki merkezlerle gorus sonra kievle görüş icine sinen bir yer oldugu takdirde baslarsin canim hakkinda hayirlisi olsur insallah
Maşallah Allah devamını getirsin canım sağlıkla ilerlesin inşalalh p.tesi güzel haberlerin olur inşalalhArkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallahpazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak
Sizin doktorunuz kim acaba?Ben de yeni tedaviye başlıyacam da yardımcı olur musunuz lütfenAmin insallah canim suan ki doktoruma o kadar cok guveniyorum ki insallah yine yanilmam benden ofis histeroskopi istedi dr. Bende hocam param yok tedavi parasi zar zor denkleyecegim dedim adamin bana soyledigi seye bakar misin.
Benim devlet hastanesinde hatrimin gectigi doktorlar var onlarla gorusecegim devlet hastanesinde yaptirirsin. Allah razi olsun diyebildim sadece. Ama oncesinde beni 1 ay transfere hazirlar gibi sadece estrofem ile tedaviye alacakmis. Rahim kalinliginin kac mmm e ciktigini analiz etmek icin. Iste boyle hakkiyla yapan insanlar da var. Allah kimseyi yolundan sasirtmasin...
Ha sunu da soylemeyi unuttum bahcecide 1. Transferde kurtaj oldum ya 2. Trabnsferde benden rahim filmi bile istemedi Zehra hanim insanin hayalleri umutlari bu kadar mi degersiz?
Hic üzülme hakkinda hersey hayirlisi olur insallahHoşbuldum teşekkür ederim. Hemde öyle yorgunum ki evlatlık için başvurmayı bile düşünüyorum 38 yaşındayım ve instagramda şurda burda daha yğksek yaş vr düşük amh ile bile tüp bebekte başarı varsa bende hatalı olan ne diye deliriyorum. Neyse sayfanın pozitif enerjisini bozmak asla istemiyorum beni anlayan insanların varlığını bilmek çok güzel. Hepimizin yüreğinden geçen olsun emeklerimiz boşa gitmesin ben bi kaç ay sanırım okurum sizlerin yazdıklarını sonra bir karar veririm maddi manevi çok zorladılar beni.
Tabi ki sorun olmaz.Iste canim nebileyim buaralar duygu patlamasi yasiyorum bide ustune bu doktor olayi olunca iyice canim sıkıldı. Andreyle konustum az bekleyelim demis elena hanim olmazsa sorun olmaz demis iicim rahatladi birnevi canim
MerhabaMerhabalar. Aranızda yumurta donasyonu yaptıran varmı ayrıntıli bilgi verebilecek olan yardımcı olabilirmisiniz ?
Kuzum eskilerden bir ben kaldımSizin doktorunuz kim acaba?Ben de yeni tedaviye başlıyacam da yardımcı olur musunuz lütfen
Selam ve Hosgeldin,Sizin doktorunuz kim acaba?Ben de yeni tedaviye başlıyacam da yardımcı olur musunuz lütfen
Altin da tavanMerhaba
Sayfayı 5-6 binlerden sabırla oku
Bu sayfadaki bilgiler şuan altından değerli
200 200 atlaya atlaya zorla geldim buralaraMerhaba
Siz hamile misiniz smdi ? Nerede yaptırdınız ? Yumurta mı sperm mi donasyonu olduMerhaba
Eskilerden bir tek ben kaldım200 200 atlaya atlaya zorla geldim buralaraen eskilerden bir senin msjlara denk geldim aralarda
Hala burda olduğuna göre sonuç alamazsınız sanirimEskilerden bir tek ben kaldım
Acıların kadınıyım
Kiev biotexcomda tedavideyimSiz hamile misiniz smdi ? Nerede yaptırdınız ? Yumurta mı sperm mi donasyonu oldu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsinKiev biotexcomda tedavideyim
Hamile kalma umuduyla son tedavideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?