Canim adet görmeden tedavi olan cok örnek var. Lütfen canını sıkma
Iste canim nebileyim buaralar duygu patlamasi yasiyorum bide ustune bu doktor olayi olunca iyice canim sıkıldı. Andreyle konustum az bekleyelim demis elena hanim olmazsa sorun olmaz demis iicim rahatladi birnevi canim

Canim benim hoşgeldin sayfamiza senin gibi doktor mağduru olanlardan biriyim bende izmirde 10 doktor suan bulundugum ildede sayisiz doktor yarida birakti seni cok iyi anlayabiliyorum. Yavas yavas doktorlardan yilmaya basladim bende srnin gibi yorgunum. Sana arkadaslarimda yazdigi gibi kibristaki merkezlerle gorus sonra kievle görüş icine sinen bir yer oldugu takdirde baslarsin canim hakkinda hayirlisi olsur insallah

Canim benim insallah doktor elena da oyle demis biraz beklesin gelmezsede sorun deil demis kafam rahatladi .iyi oldugunuza sevindim dinlen sen . Amiiiiiiiiiinnnnnn

Hoşbuldum teşekkür ederim. Hemde öyle yorgunum ki evlatlık için başvurmayı bile düşünüyorum 38 yaşındayım ve instagramda şurda burda daha yğksek yaş vr düşük amh ile bile tüp bebekte başarı varsa bende hatalı olan ne diye deliriyorum. Neyse sayfanın pozitif enerjisini bozmak asla istemiyorum beni anlayan insanların varlığını bilmek çok güzel. Hepimizin yüreğinden geçen olsun emeklerimiz boşa gitmesin ben bi kaç ay sanırım okurum sizlerin yazdıklarını sonra bir karar veririm maddi manevi çok zorladılar beni.

Hoşbuldum teşekkür ederim. Hemde öyle yorgunum ki evlatlık için başvurmayı bile düşünüyorum 38 yaşındayım ve instagramda şurda burda daha yğksek yaş vr düşük amh ile bile tüp bebekte başarı varsa bende hatalı olan ne diye deliriyorum. Neyse sayfanın pozitif enerjisini bozmak asla istemiyorum beni anlayan insanların varlığını bilmek çok güzel. Hepimizin yüreğinden geçen olsun emeklerimiz boşa gitmesin ben bi kaç ay sanırım okurum sizlerin yazdıklarını sonra bir karar veririm maddi manevi çok zorladılar beni.

Maşallah Allah devamını getirsin canım sağlıkla ilerlesin inşalalh p.tesi güzel haberlerin olur inşalalh

Sizin doktorunuz kim acaba?Ben de yeni tedaviye başlıyacam da yardımcı olur musunuz lütfen

Hic üzülme hakkinda hersey hayirlisi olur insallah

Iste canim nebileyim buaralar duygu patlamasi yasiyorum bide ustune bu doktor olayi olunca iyice canim sıkıldı. Andreyle konustum az bekleyelim demis elena hanim olmazsa sorun olmaz demis iicim rahatladi birnevi canim
Tabi ki sorun olmaz.
Hic sikma o güzel canini. Rahatlarsan regl de olursun bak diyeyim.

Sizin doktorunuz kim acaba?Ben de yeni tedaviye başlıyacam da yardımcı olur musunuz lütfen
Selam ve Hosgeldin,
Arkadas uzun zamandir girmiyor profilinden yazdigi mesajlardan ogrenebilirsin. Daha onceden ayni merkezi düsünüp sonra rotayi Kieve cevirdigim icin biliyorum. Akibetini bilmiyorum. Batumi Ivf de tedavi gördü. Rizeli bir doktor . Fakat merkezle problemi olanlar var herseyi arastirin öyle karar verin olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…