Çok teşekkürler Anne adayı
Seninde pozitif sonucu tebrik ederimmm, benimde 12. Gün sana yakın bir değerdi bak 2 minik çıktııı. İnşallah seninde çifttirr
Canimm ikizlerin hayirli ugurlu olsun rabbim saglicakla dogurmani nasip etsin 2 yavrunun ve senin ayaginiza tas degdirmesin rabbim

Tamaracim seninde guzel haberlerini alicaz insallahhhh

Aynen bendim cnm :) evet tanisamamistik şimdi zaza ile rastlaştik muhabbetti çok tatli ve eğlenceli günlerimiz sayesinde 13 ünde transfere gireceğiz hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun bizlerede

Şuana kadar bu işten ceza alan olmadı
Doğuran doğurdu ve kucağına aldılar

Aynen bendim cnm :) evet tanisamamistik şimdi zaza ile rastlaştik muhabbetti çok tatli ve eğlenceli günlerimiz sayesinde 13 ünde transfere gireceğiz hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun bizlerede

Aminnnnn canımmDualarım sizlerle Allah kolaylıklar versin su gibi aksın işleriniz innnsssGüzel haberlerinizi bekliyoruz

Bende araştırmadım ama mantık olarak siz işlemi tr de değil de yasal olan bir ülkede yaptırdığınız için ve o ülkede bu işlem yasal olduğu için sorun olmaması lazım ,zaten bunu tr de beyan etmeniz de gerekmiyor .bu kıbrısa kumara giden veya hollandaya uyuşturu kullanmaya gidenlerin o ülkelerde yasal olan bişi yapması gibi olmalı ,yinede sizin beyan etmenize gerek yokken neden kafanız karıştı onu anlamadım …

Günaydin kizlar,
Dün gece 4 itibari ile oteldeydik. Havalimaninda yine problem yasadik. Üzerine bir de esim sinirlenince giriste bize verilen ve kaybetmememiz gereken ülkeye giris damgali form kagidini düsürdü. Cok canim sikkin geceden beri agliyorum esime birsey olursa

Günaydın sıkmayın canınızı neden endişe ettiniz eşinize bişi olursa diye anlamadım ,olabilir form kaybolduysa kliniğe bildirin gerekli yerlerle görüşsünler yenisini versinler ,biz pasaportla girdik , o form ülkeye girdikten sonra hala size gerekli bişey mi bilmiyorum açıkçası

Stress yapmayın cnm bırsey olmaz Klinik halleder sorun cıkmaz. Transferıne odaklan lütfen Az kaldı hersey cok güzel olacak. Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerınızı beklıyoruz

Rabbim yolunuzu acık etsin İnşallahhh hepinizden güzel haber alacagız Hic stres yapmayın bol bol gezin sohbet muhabbet miss gibi transfere girinZaza başkana selamlar

Günaydın kızlar
Dün meme ultrasonu çektirdim. Sağ memenin altında kist gördü doktor. Emar çektirmemi istedi.
Doğru düzgün bir bilgi de vermedi
Doktorunuza gösterin dedi
Bende andrey den yazı istemiştim ultrason için çünkü hastanede ya doktora muayene olacaksın ya da doktorun istek kağıdını getireceksin.
Şimdi Emar içinde yazı istedim andreyden
İçime şüphe düştü moralim çok bozuldu

Morpati neden bu kadar zor oluyor giriş
Aşı kartını gösterip rahat geçiyoruz
Aşı olmayanlara ne sorunu oluyor?
Ülkeye giriş forumu acaba yenisinimi çıkartırsın Andrey
İnşallah gebe kal,anne ol bir daha bunları yaşama

Benimde sağ memede kist var,mamografiyle beraber doktor sorun yok dedi
İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…