Bir kutu papatya bir kutuda ada cayi aldim insallah iyi gelir yoksa bu sıkıntılar beni mahvedicek.
Kuzum sabah kahvaltıda kuru soğanı yağda kavur. İstersen üstüne domates baharat vs atıp pişirebilirsin.. güzel söktürüyor soğan bir dene istersen

47 yaş ve onca olumsuz sonuclanan tedavilere rağmen hala umutlu olmanız karşısında saygıyla eğiliyorum gerçekten. Ben 29 yaşındayım. 1.5 senedir 3 olumsuz sonuç aldm ve bitik durumdayim diyebilirim. Allahım inşallah olumlu sonucla donmenizi ve kucağınıza almayı nasip eder. İnsalllahhh

Anneadayı1974 senin adına çok sevindim . Evet biraz stres yasamissin ama sonu güzel olmuş. Bundan sonra stres mtres yok bu güzel durumun sonuna kadar tadını çıkar . Bunu en çok hakedenlerden birisin . Allah'ım önce hayırlısıyla kalp atışını duyursun sonrada sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Güzel haberlerinin devamını sabırsızlıkla bekleyeceğiz

Merhaba
Yaşınız genç sorun eşinizde mi

Asla ümitsizliğe kapılma daha kieve başlamadın hayırlısıyla git bir görüşmeye içine nasıl huzur ve umut dolacak buradakilerle daha fazla vakit kaybetme . Topla kendini ve artık yola çık

Hoşgeldin aramıza evet öncelikle hepimiz tüp bebek denemeleriyle bayağı kendimizi yipratip sonra donasyonu karar verdik. Evet donasyonu önce karar vermek zor ama transfer olurken bile donasyon olduğunu unutuyorsun ve o an o senin oluyor ki ben negatif olduğum halde bu duygularla donasyon tecrübesi yaşadım. Ben Kıbrıs için hazırlanırken sevgili Zaza sayesinde buradaki tecrübeleride okuyarak rotayı Kieve cevirdim ve iyi ki öyle yapmışım. Kendimi maddi olarak toplabilirsem tekrar denemek isterim. Sana tavsiyem Zaza nin tüm mesajlarını sıkılmadan mutlaka okuyun. En doğru kararı mutlaka yüreğiniz verecektir

Çok teşekkürler canım cümlemizle beraber inşallah

Amin kuzum
İnşallah öyle olur

Canım la lunam çok çok teşekür ederim
İnşallah öyle olur
Sen nasılsın
Bebeklerin nasıl
Sizi çok merak ediyordum
Biz çok iyiyizzz bir kaç gün önce 2. Minnoşunda bizimle olduğunu öğrendik şaşkın şebelek gibiyiz eşimle
Evde işte ailelerde bi bayram havası, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Heyecanla ekim grubunun güzel haberlerini bekliyorum valla artık

İnşallah seninde sonucun güzel bitsin

Ayy Allahıma çok şükür
Hayatınızın bayramı hiç bitmesin
Hep devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…