- 3 Temmuz 2020
- 31
- 182
- 23
- 41
Bir kaç yönetmelik gördüm bununla alakalı ama 2010 da yurt dışında da yapılamaz denmiş sonra 2014 de başka bi yönetmelikte bu durumdan bahsetmemiş bile. Zaten umut kırıntılarıyla yaşıyoruz bir de önümüz kapatılıyor yani kök hücre bağışı yapıp yumurta bağışı olmaması çok ilginç tezatlık o kadar büyük ki sonuçta bu da bir hastalık. Karar verirsem zaten kimseye söylemeden yıllık izin alıp gitmeyi düşünüyorum peki tecrübenize güvenerek soruyorum amacım bunaltmak değil bizden giderken herhangi bir test isteniyor mu?Bende araştırmadım ama mantık olarak siz işlemi tr de değil de yasal olan bir ülkede yaptırdığınız için ve o ülkede bu işlem yasal olduğu için sorun olmaması lazım ,zaten bunu tr de beyan etmeniz de gerekmiyor .bu kıbrısa kumara giden veya hollandaya uyuşturu kullanmaya gidenlerin o ülkelerde yasal olan bişi yapması gibi olmalı ,yinede sizin beyan etmenize gerek yokken neden kafanız karıştı onu anlamadım …
Ne bileyim emar isteyince ne oluyor dedimKist çok kadında var
Birde kistlerin korkusu yok
Sen içini ferah tut , Zaza nın dediği gibi çoğu kişide var inşallah herşey yolunda zamanında olur tedavine başlanırNe bileyim emar isteyince ne oluyor dedim
2 yıl önce ultrasona girdiğimde yoktu
Arkadaşım da girmişti emara
Kistin içindeki dokuyu görmek için emar istiyoruz demiş doktor
Evet karar verirseniz rahim ve meme ultrasonu isteniyor , eger Ukrayna ya karar verirseniz kalan tüm testlerinizi orada klinikte yapıyorlar ‘ücretsiz’Bir kaç yönetmelik gördüm bununla alakalı ama 2010 da yurt dışında da yapılamaz denmiş sonra 2014 de başka bi yönetmelikte bu durumdan bahsetmemiş bile. Zaten umut kırıntılarıyla yaşıyoruz bir de önümüz kapatılıyor yani kök hücre bağışı yapıp yumurta bağışı olmaması çok ilginç tezatlık o kadar büyük ki sonuçta bu da bir hastalık. Karar verirsem zaten kimseye söylemeden yıllık izin alıp gitmeyi düşünüyorum peki tecrübenize güvenerek soruyorum amacım bunaltmak değil bizden giderken herhangi bir test isteniyor mu?
Amin canım inşallahSen içini ferah tut , Zaza nın dediği gibi çoğu kişide var inşallah herşey yolunda zamanında olur tedavine başlanır
İcini karartma canım önemli bir şey değildir.Günaydın kızlar
Dün meme ultrasonu çektirdim. Sağ memenin altında kist gördü doktor. Emar çektirmemi istedi.
Doğru düzgün bir bilgi de vermedi
Doktorunuza gösterin dedi
Bende andrey den yazı istemiştim ultrason için çünkü hastanede ya doktora muayene olacaksın ya da doktorun istek kağıdını getireceksin.
Şimdi Emar içinde yazı istedim andreyden
İçime şüphe düştü moralim çok bozuldu
Kistin içindekiyi punksiyonlada alıp baka bilirlerNe bileyim emar isteyince ne oluyor dedim
Canım yani biyopsi alınacak kadar büyük degil sanırım. Çünkü bir arkadaşım vardı ondan direkt biyopsi almışlardı temiz çıkmıştıKistin içindekiyi punksiyonlada alıp baka bilirler
Sen en iyisi mamalojı doktoruna randevu al içini ferahlat
Mamagrafide yaptır
Sıkma canını, bense de fibrokistik var canimGünaydın kızlar
Dün meme ultrasonu çektirdim. Sağ memenin altında kist gördü doktor. Emar çektirmemi istedi.
Doğru düzgün bir bilgi de vermedi
Doktorunuza gösterin dedi
Bende andrey den yazı istemiştim ultrason için çünkü hastanede ya doktora muayene olacaksın ya da doktorun istek kağıdını getireceksin.
Şimdi Emar içinde yazı istedim andreyden
İçime şüphe düştü moralim çok bozuldu
Morpati Allahtan geçtin ve artık Kievdesin tedavine odaklanA anneadayi1974 , B BeyzaNur- , Z Zaza74
Cecaplarinizi Alintilayamadim.
Tesekkür ederim teselliniz icin.
İlk geldigimizde havalimanindaki ilgi şefkat bi gözümü korkuttu. PCr testiyle geldigimiz icin 4 saate yakin bizi uğraştırmışlardı. Ilkin bikaç saat tek başımıza uğraşmıştık onlar ukraynaca biz türkçe. Ortak dil sadece wait... Sonra Bir cift gelmişti Allah razi olsun adam ukraynaca biliyordu onlarla beraber gittik 50 euroya iki hat aldik istedikleri uygulamayi indirdik te öyle geçmiştik ilk ziyarette.
Öyle böyle değil vallahi fobim oldu.
Bu sefer de tam herşeyi hallettik ukrayna hattımız var form doldurmusuz...
Şansımıza ugursuz meymenetsiz bir görevli denk geldi. O ukraynaca biz türkçe bayagi yükseldik. Herseyimizi gösteriyoruz olmuyor. green card diyor baska bisey demiyor sonra verdi geri evraklari gidin dedi. Agladim ağlayacagim zaten ilaçlar beni fena yapmış. Bıraksam gerisi tutulmaz o kadar. Neyse sonra türkçe bilen görevli geldi yardimci oldu baska bir yerden gecirdi bizi. Benim herif sessiz sakindir onu bile yükseltince elindeki damgali çıkış kağıdını düşürmüş.
Bir kez korktum ya ufacik biseyde iceri alacaklar saniyorum resmen.
Dağıldım..
Neyse ki Y YesilDomates in de ayni basina gelmis bilgilendirdi sagolsun
Tabii en doğrusunu doktor bilirCanım yani biyopsi alınacak kadar büyük degil sanırım. Çünkü bir arkadaşım vardı ondan direkt biyopsi almışlardı temiz çıkmıştı
Emar mamografiye göre daha detaylı diye biliyorum
Aşisi olmayan için PCR testi yaninda telefonunuza VDOMA diye bir uygulama (bizdeki hayat eve sigar uygulamasi gibi bir uygulama) yüklenmesi gerek. Kod gelince onaylayip 72 saati başlatiyoruz.Morpati Allahtan geçtin ve artık Kievdesin tedavine odaklan
Ama anladığım kadarıyla aşısı olmayanlar için hayat her yerde zor oluyor
Peki aşısı olmayanlar için hangi prosedür gerekmiş kiev girişinde?
Pcr ve artı neler?
Çok takmayın bunları siz bebişinize odaklanın Allah nasip etsin inşallah gerisi kimseyi alakadar etmez kimseyede bilgi vermeyin içiniz rahat olsunBir kaç yönetmelik gördüm bununla alakalı ama 2010 da yurt dışında da yapılamaz denmiş sonra 2014 de başka bi yönetmelikte bu durumdan bahsetmemiş bile. Zaten umut kırıntılarıyla yaşıyoruz bir de önümüz kapatılıyor yani kök hücre bağışı yapıp yumurta bağışı olmaması çok ilginç tezatlık o kadar büyük ki sonuçta bu da bir hastalık. Karar verirsem zaten kimseye söylemeden yıllık izin alıp gitmeyi düşünüyorum peki tecrübenize güvenerek soruyorum amacım bunaltmak değil bizden giderken herhangi bir test isteniyor mu?
Ne bileyim emar isteyince ne oluyor dedim
kendinizi bebişe konsantre edin ve rahatlayın lütfen bu sizin en önemli zamanınız , alıp geleceksiniz bebişleri hayırlısıyla , dualarımız hepinizleA anneadayi1974 , B BeyzaNur- , Z Zaza74
Cecaplarinizi Alintilayamadim.
Tesekkür ederim teselliniz icin.
İlk geldigimizde havalimanindaki ilgi şefkat bi gözümü korkuttu. PCr testiyle geldigimiz icin 4 saate yakin bizi uğraştırmışlardı. Ilkin bikaç saat tek başımıza uğraşmıştık onlar ukraynaca biz türkçe. Ortak dil sadece wait... Sonra Bir cift gelmişti Allah razi olsun adam ukraynaca biliyordu onlarla beraber gittik 50 euroya iki hat aldik istedikleri uygulamayi indirdik te öyle geçmiştik ilk ziyarette.
Öyle böyle değil vallahi fobim oldu.
Bu sefer de tam herşeyi hallettik ukrayna hattımız var form doldurmusuz...
Şansımıza ugursuz meymenetsiz bir görevli denk geldi. O ukraynaca biz türkçe bayagi yükseldik. Herseyimizi gösteriyoruz olmuyor. green card diyor baska bisey demiyor sonra verdi geri evraklari gidin dedi. Agladim ağlayacagim zaten ilaçlar beni fena yapmış. Bıraksam gerisi tutulmaz o kadar. Neyse sonra türkçe bilen görevli geldi yardimci oldu baska bir yerden gecirdi bizi. Benim herif sessiz sakindir onu bile yükseltince elindeki damgali çıkış kağıdını düşürmüş.
Bir kez korktum ya ufacik biseyde iceri alacaklar saniyorum resmen.
Dağıldım..
Neyse ki Y YesilDomates in de ayni basina gelmis bilgilendirdi sagolsun
Demek ukrayna hattı almak lazım ve ordan yapılmalıAşisi olmayan için PCR testi yaninda telefonunuza VDOMA diye bir uygulama (bizdeki hayat eve sigar uygulamasi gibi bir uygulama) yüklenmesi gerek. Kod gelince onaylayip 72 saati başlatiyoruz.
Problem telefona indirdigimiz halde Türk hatlarina gelmeyen kod. Ukrayna hattı almak gerekiyor ki kod gelsin.
sonuna kadar katılıyorum kızlar,simdiye kadar olmamış olmanızın gecerli sebepleri olduğunu düsünüyorum veKızlar lütfen aşınızı olun
Bu hem size hemde bebeklerinize garanti olsun
Biontech artık fda onaylı
Dünyanın tüm ilaçları fda onay vermeden kullanılamaz
İçinizi ferah tutun ve aşı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?