Bir kaç yönetmelik gördüm bununla alakalı ama 2010 da yurt dışında da yapılamaz denmiş sonra 2014 de başka bi yönetmelikte bu durumdan bahsetmemiş bile. Zaten umut kırıntılarıyla yaşıyoruz bir de önümüz kapatılıyor yani kök hücre bağışı yapıp yumurta bağışı olmaması çok ilginç tezatlık o kadar büyük ki sonuçta bu da bir hastalık. Karar verirsem zaten kimseye söylemeden yıllık izin alıp gitmeyi düşünüyorum peki tecrübenize güvenerek soruyorum amacım bunaltmak değil bizden giderken herhangi bir test isteniyor mu?

Kist çok kadında var
Birde kistlerin korkusu yok
Ne bileyim emar isteyince ne oluyor dedim
2 yıl önce ultrasona girdiğimde yoktu
Arkadaşım da girmişti emara
Kistin içindeki dokuyu görmek için emar istiyoruz demiş doktor

Sen içini ferah tut , Zaza nın dediği gibi çoğu kişide var inşallah herşey yolunda zamanında olur tedavine başlanır

Evet karar verirseniz rahim ve meme ultrasonu isteniyor , eger Ukrayna ya karar verirseniz kalan tüm testlerinizi orada klinikte yapıyorlar ‘ücretsiz’
Yönetmelige neden kafanızı taktınız ki dediginiz gibi kimseye söylemeden gidin tedavinizi olun ve dönün. Rabbim size en hayırlısını versin inşallah

İcini karartma canım önemli bir şey değildir.

A anneadayi1974 , B BeyzaNur- , Z Zaza74
Cecaplarinizi Alintilayamadim.
Tesekkür ederim teselliniz icin.
İlk geldigimizde havalimanindaki ilgi şefkat bi gözümü korkuttu. PCr testiyle geldigimiz icin 4 saate yakin bizi uğraştırmışlardı. Ilkin bikaç saat tek başımıza uğraşmıştık onlar ukraynaca biz türkçe. Ortak dil sadece wait... Sonra Bir cift gelmişti Allah razi olsun adam ukraynaca biliyordu onlarla beraber gittik 50 euroya iki hat aldik istedikleri uygulamayi indirdik te öyle geçmiştik ilk ziyarette.
Öyle böyle değil vallahi fobim oldu.
Bu sefer de tam herşeyi hallettik ukrayna hattımız var form doldurmusuz...
Şansımıza ugursuz meymenetsiz bir görevli denk geldi. O ukraynaca biz türkçe bayagi yükseldik. Herseyimizi gösteriyoruz olmuyor. green card diyor baska bisey demiyor sonra verdi geri evraklari gidin dedi. Agladim ağlayacagim zaten ilaçlar beni fena yapmış. Bıraksam gerisi tutulmaz o kadar. Neyse sonra türkçe bilen görevli geldi yardimci oldu baska bir yerden gecirdi bizi. Benim herif sessiz sakindir onu bile yükseltince elindeki damgali çıkış kağıdını düşürmüş.
Bir kez korktum ya ufacik biseyde iceri alacaklar saniyorum resmen.
Dağıldım..
Neyse ki Y YesilDomates in de ayni basina gelmis bilgilendirdi sagolsun

Kistin içindekiyi punksiyonlada alıp baka bilirler
Sen en iyisi mamalojı doktoruna randevu al içini ferahlat
Mamagrafide yaptır

Kistin içindekiyi punksiyonlada alıp baka bilirler
Sen en iyisi mamalojı doktoruna randevu al içini ferahlat
Mamagrafide yaptır
Canım yani biyopsi alınacak kadar büyük degil sanırım. Çünkü bir arkadaşım vardı ondan direkt biyopsi almışlardı temiz çıkmıştı
Emar mamografiye göre daha detaylı diye biliyorum

Sıkma canını, bense de fibrokistik var canim

Morpati Allahtan geçtin ve artık Kievdesin tedavine odaklan
Ama anladığım kadarıyla aşısı olmayanlar için hayat her yerde zor oluyor
Peki aşısı olmayanlar için hangi prosedür gerekmiş kiev girişinde?
Pcr ve artı neler?

Canım yani biyopsi alınacak kadar büyük degil sanırım. Çünkü bir arkadaşım vardı ondan direkt biyopsi almışlardı temiz çıkmıştı
Emar mamografiye göre daha detaylı diye biliyorum
Tabii en doğrusunu doktor bilir
İnşallah temiz sonuç çıkar
Bizede haber ver

Aşisi olmayan için PCR testi yaninda telefonunuza VDOMA diye bir uygulama (bizdeki hayat eve sigar uygulamasi gibi bir uygulama) yüklenmesi gerek. Kod gelince onaylayip 72 saati başlatiyoruz.
Problem telefona indirdigimiz halde Türk hatlarina gelmeyen kod. Ukrayna hattı almak gerekiyor ki kod gelsin.

Çok takmayın bunları siz bebişinize odaklanın Allah nasip etsin inşallah gerisi kimseyi alakadar etmez kimseyede bilgi vermeyin içiniz rahat olsun

kendinizi bebişe konsantre edin ve rahatlayın lütfen bu sizin en önemli zamanınız , alıp geleceksiniz bebişleri hayırlısıyla , dualarımız hepinizle

Demek ukrayna hattı almak lazım ve ordan yapılmalı
Havalimanında hat satılıyormu

Kızlar lütfen aşınızı olun
Bu hem size hemde bebeklerinize garanti olsun
Biontech artık fda onaylı
Dünyanın tüm ilaçları fda onay vermeden kullanılamaz
İçinizi ferah tutun ve aşı olun
sonuna kadar katılıyorum kızlar,simdiye kadar olmamış olmanızın gecerli sebepleri olduğunu düsünüyorum ve
özellikle tedaviye gelmeyi düşünen tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.hem kendi hem doğacak bebeğiniz icin olmalısınız.hem böylelikle havaalanında bu streside yaşamamış olucaksınız
ben gebeyken eğer biontech ası cıkarsa 3. dozumu cekinmeden olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…