• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kutu papatya bir kutuda ada cayi aldim insallah iyi gelir yoksa bu sıkıntılar beni mahvedicek.
Kuzum sabah kahvaltıda kuru soğanı yağda kavur. İstersen üstüne domates baharat vs atıp pişirebilirsin.. güzel söktürüyor soğan bir dene istersen

47 yaş ve onca olumsuz sonuclanan tedavilere rağmen hala umutlu olmanız karşısında saygıyla eğiliyorum gerçekten. Ben 29 yaşındayım. 1.5 senedir 3 olumsuz sonuç aldm ve bitik durumdayim diyebilirim. Allahım inşallah olumlu sonucla donmenizi ve kucağınıza almayı nasip eder. İnsalllahhh🙏

Arkadaşlar merhaba
öncelikle daha önce yazamadığımı için lütfen kusura bakmayın , ve geriye dönük henüz okumaya fırsatda bulamadım, bugün yoruldum biraz ,
birkaç gündür yoktum çünkü kan gelince panik oldum 5dk da bir wc gidip kan var mı bakıp internetten sürekli her belirtim normal mi kontrol edince eşim tlfnu aldı benden , teste kadar sana tlfn yasak dedi , bu sabah test verdik çok çok çokkk şükür ki sonuç pozitif ve değer 837 geldi , pazartesi tekrar kan vericez dr da panik olma vs dedi ama bide bana sorun siz onu , ben hala çok paniğim ,bu vesileyle bizi kieve yönlendiren başta Zaza arkadaşım olmak üzere herkese çok teşekkürler , birgün bende bu pozitifi göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım , hepinize çok dua ediyorum , Allah her isteyene nasip etsin, tamamına erdirsin kucağımızda sağlıkla görmek nasip olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏 pazartesi kan sonucumu tekrar yazarım inşallah herşey çok güzel olacak 🤣🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼🥰💕
Anneadayı1974 senin adına çok sevindim . Evet biraz stres yasamissin ama sonu güzel olmuş. Bundan sonra stres mtres yok bu güzel durumun sonuna kadar tadını çıkar . Bunu en çok hakedenlerden birisin .❤️❤️❤️❤️ Allah'ım önce hayırlısıyla kalp atışını duyursun sonrada sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Güzel haberlerinin devamını sabırsızlıkla bekleyeceğiz 🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲❤️❤️

47 yaş ve onca olumsuz sonuclanan tedavilere rağmen hala umutlu olmanız karşısında saygıyla eğiliyorum gerçekten. Ben 29 yaşındayım. 1.5 senedir 3 olumsuz sonuç aldm ve bitik durumdayim diyebilirim. Allahım inşallah olumlu sonucla donmenizi ve kucağınıza almayı nasip eder. İnsalllahhh🙏
Merhaba
Yaşınız genç sorun eşinizde mi

Beyzosumm nasilsin bebisinin ve senin ayaginiza tas değmesin darisi bizlere olsun insallahhh ben artik yavas yavas kendimden yana umidimi kaybetmeye basladim yine ortada kaldim yeni basladigim doktor sana yapacagim bisey yok deyip yine birakti berbat durumdayim adetim gelmedi 2.kutu ilacim bitti dun yeminlen cok sanssizim bu kacinci doktor bakmayan karnim kocaman karnim dümdüz dü suan 4 aylik hamile gibiyim. Sizler iyi olun yeter sorunsuz sikintisiz hamilelik gecirmen dilegiyle❤❤❤
Asla ümitsizliğe kapılma daha kieve başlamadın hayırlısıyla git bir görüşmeye içine nasıl huzur ve umut dolacak 🤲🤲🤲 buradakilerle daha fazla vakit kaybetme . Topla kendini ve artık yola çık 😉😉😉

Herkese merhaba 1.5 yıldır 3 kez tüp bebek denemiş tüm doktorlara güveni kalmamış biri olarak yazıyorum sizlere. Öncelikle güzel haberler veren her arkadaşımı tebrik ediyorum gözünüz aydın olsun. Amh 0.89 ile başladım bu yolculuğa öncesinde bi kaç kez gittiğim doktorlar folik asit verip saldılar beni başından neyse izmirde 3 ayrı doktora gittim 2 si prof ama başarısız olunca boş boş yüzüme baktılar. Hsg, Histereskopi, prp, testler, rahime çizik atılması, intralipid serumlar, pıhtılaşma neler neler 300 ü geçti heraldr iğne sayısı çünkü havuz yöntemi de yaptık ama yok olmayınca olmuyor artık kendine doktor diyen tüccarlardan yıldım bana kafa yormayan birine artık param gitsin istemiyorum burayı da yavaş yavaş okuyorum ama çok fazla bende donasyon için artık başvurucam ama nerden başlamalıyım kine danışmalıyım bana ışık olacak biri varsa yazabilirse çok sevinirim. Bilgisizlik kötü çaresizlik ondan da kötü madem böyle bir ihtimal var bunu da denemek istiyorum.
Hoşgeldin aramıza evet öncelikle hepimiz tüp bebek denemeleriyle bayağı kendimizi yipratip sonra donasyonu karar verdik. Evet donasyonu önce karar vermek zor ama transfer olurken bile donasyon olduğunu unutuyorsun ve o an o senin oluyor ki ben negatif olduğum halde bu duygularla donasyon tecrübesi yaşadım. Ben Kıbrıs için hazırlanırken sevgili Zaza sayesinde buradaki tecrübeleride okuyarak rotayı Kieve cevirdim ve iyi ki öyle yapmışım. Kendimi maddi olarak toplabilirsem tekrar denemek isterim. Sana tavsiyem Zaza nin tüm mesajlarını sıkılmadan mutlaka okuyun. En doğru kararı mutlaka yüreğiniz verecektir

Anneadayı1974 senin adına çok sevindim . Evet biraz stres yasamissin ama sonu güzel olmuş. Bundan sonra stres mtres yok bu güzel durumun sonuna kadar tadını çıkar . Bunu en çok hakedenlerden birisin .❤️❤️❤️❤️ Allah'ım önce hayırlısıyla kalp atışını duyursun sonrada sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Güzel haberlerinin devamını sabırsızlıkla bekleyeceğiz 🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲❤️❤️
Çok teşekkürler canım cümlemizle beraber inşallah 🙏

Amin kuzum
İnşallah öyle olur❤️

Canım la lunam çok çok teşekür ederim
İnşallah öyle olur
Sen nasılsın
Bebeklerin nasıl
Sizi çok merak ediyordum❤️
Biz çok iyiyizzz bir kaç gün önce 2. Minnoşunda bizimle olduğunu öğrendik şaşkın şebelek gibiyiz eşimle 🤣🤣🤣
Evde işte ailelerde bi bayram havası, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻 Heyecanla ekim grubunun güzel haberlerini bekliyorum valla artık 🙈🙈

Hoşgeldin aramıza evet öncelikle hepimiz tüp bebek denemeleriyle bayağı kendimizi yipratip sonra donasyonu karar verdik. Evet donasyonu önce karar vermek zor ama transfer olurken bile donasyon olduğunu unutuyorsun ve o an o senin oluyor ki ben negatif olduğum halde bu duygularla donasyon tecrübesi yaşadım. Ben Kıbrıs için hazırlanırken sevgili Zaza sayesinde buradaki tecrübeleride okuyarak rotayı Kieve cevirdim ve iyi ki öyle yapmışım. Kendimi maddi olarak toplabilirsem tekrar denemek isterim. Sana tavsiyem Zaza nin tüm mesajlarını sıkılmadan mutlaka okuyun. En doğru kararı mutlaka yüreğiniz verecektir
İnşallah seninde sonucun güzel bitsin🤲

Biz çok iyiyizzz bir kaç gün önce 2. Minnoşunda bizimle olduğunu öğrendik şaşkın şebelek gibiyiz eşimle 🤣🤣🤣
Evde işte ailelerde bi bayram havası, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻 Heyecanla ekim grubunun güzel haberlerini bekliyorum valla artık 🙈🙈
Ayy Allahıma çok şükür
Hayatınızın bayramı hiç bitmesin
Hep devam etsin❤️

Back