CanımsınCanımmm herşey cok güzel olacakkk Rabbim yüzünüzü güldürcek inşallahOnca insana vesile oldun bizlerle agladın bizlerle güldün Senı sevıyoruz dualarımız seninle Az kaldı yavruna kavusmaya Rabbim yolunuzu acık etsin inşallah
Senide o minik fasulyemizide çoook öpüyorumarkadaşlar selam herkese,
dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdiumarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
duam isteyen herkes icin.başta burdaki canim arkadaslarim icin tabi
Desii Anneadayı ve obir arkadaştan haber varmı?Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurlertek tek yazamiyorum Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara … hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla
Maşallah canımmmarkadaşlar selam herkese,
dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdiumarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
canım canımmm canımmmmmSenide o minik fasulyemizide çoook öpüyorum
Allah nazarlardan korusun
canim arkadasim cok tesekkurederim,hepimizin ki beraber büyüsün sağlıkla insallahMaşallah canımmmçok sevindimmmmm Sağlıkla büyüsün annesinin canında innşşşş
çok tesekkurederim canim..ekim ayında başta zaza m
Rabbim seni ve bebisini korusun canim ccokk sevindim bendecanım canımmm canımmmmm
cok seviyorum seni,iyi kiii kesişti yollarımız...
bizde seni öpüyoruz
cook tesekkurler canim,darisi en kisa zamanda sana olsun inşallahRabbim seni ve bebisini korusun canim ccokk sevindim bende
az sekerlimmmm ne guzel bir haberarkadaşlar selam herkese,
Amiiinnnn canim benim yurekten aminnncook tesekkurler canim,darisi en kisa zamanda sana olsun inşallah
AmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnHamile olan canlar hepinize hayırlı uğurlu olsun darısı kuçağınıza almaya darısı bizlere
Az şekerlim öncelikle sağlıkla kalp atışını duy sonrada sağlıkla kucağına alacağın günleri konuşalımarkadaşlar selam herkese,
Bütün arkadaşların ortaya yazmasını çok isterim. Bu sayfaları okuyan, araştıran, merak eden, yol bulmak isteyen binlerce kadına ışık olunuyor. Pozitifiyle negatifiyle nerede doğru nerede yanlış yapıldığıyla. Hepimiz hepimize ışık olalımKızz hele 4-5 kişide gebe kaldı kievde
Özele yazıyorlar
Ortaya yazmıyorlar
Insalalh o güzel sesi duyarsın canım hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsünarkadaşlar selam herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?