az sekerlimmmm ne guzel bir haber. Gözünüz aydin canimmmm. Saglikla kucaginiza aldiginiz günler de cok yakinda.

@Desi-99 A az sekerli @BeyzaNur- canı gonulden tebrik ediyorum guzel annelerimizi.Darisi @Zaza74 Y YesilDomates M Morpati ve ben daha bilemedigim ekim ayi transferleri kim varsa

Az şekerlim öncelikle sağlıkla kalp atışını duy sonrada sağlıkla kucağına alacağın günleri konuşalım

Insalalh o güzel sesi duyarsın canım hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsün

Canimm çok güzellll sağlıkla devam etsin inşallah
cok tesekkurederim kızlar..en kisa zamanda hepinizden de guzel haberler almak nasip olsun nolur rabbim
ben kalp atışını duyana kadar biraz temkinli olmanin iyi olacağını düşünüyorum.ozaman gebeyim diyebilcem sanirim
ama tabii hersey basamak basamak..bukadarı bile bir mucize...hepimiz icin sağlıkli gebelik ve bebekler diliyorum

Gözünüz aydin olsun, hayirlisiyla dogumunu ve kucaginizda görmeyi de nasip etsin Rabbim

ohh masallah bisey kalmamis ben donor bakmaya devam yeni gelenler oluyor gozden kacmasin diye hergun yeniden bakiyorum
İstifa için erken daha ama o günlerde gelecek
21 - 22 Ekim, Tedavi programı biraz garip iletildi bize o yüzden erken gidiyoruz 13 ekimde kievdeyiz

ohh masallah bisey kalmamis ben donor bakmaya devam yeni gelenler oluyor gozden kacmasin diye hergun yeniden bakiyorum
Keyifli ama stresli bi durumdu benim için şükür o level atlatıldı darısı başına
Yanlış anlamadım sanırım transfere gideceksin
Affedersin yaa yarım yamalak yazmışım. Evet evet transfere gidiyorum.

Keyifli ama stresli bi durumdu benim için şükür o level atlatıldı darısı başına

Affedersin yaa yarım yamalak yazmışım. Evet evet transfere gidiyorum.
Canım bende çok bilmiyorum o yüzden sorayım.
Bende çalışıyorum ön görüşme için 2-3 gün yeterli sanırım
Ama transfere giderken yumurta toplamadan 1 gün önce mi orda oluyoruz ?
Şöyle hesaplıyorum yumurta toplama 5. güne bekletme 2 günde transfer ve dinlenme derken 1 haftayı buluyor sanırım orda kalmamız
1 hafta 10 günde evde kalsak 20 gün gibi bir izine ihtiyacım olacak
Sen toplam kaç gün izinli olacaksın.

Biz öngörüşme için 2 gün kaldık. Transfer için 2li transfer yapılacaksa 10 tekli ise 7-8 gün yeterli. İzin olayına gelince ben izin kullanmayacağım zaten masa başı işim biraz daha dikkat ederim sadece. Embriyo sağlıklı ise sen ne yaparsan yap o sımsıkı tutunuyor emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…