- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 46
AminnnnnnnnnnHamile olan canlar hepinize hayırlı uğurlu olsun darısı kuçağınıza almaya darısı bizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnnnnnnnHamile olan canlar hepinize hayırlı uğurlu olsun darısı kuçağınıza almaya darısı bizlere
Yaşasın harikaaaaa2 sağlıklı embriyo var
Canimmmmm çok şükür
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.seve seve paylasiriz Zazacigim ,o dayanamadim diyipte koydugun emoji zaten eritiyor
Canimm çok güzellll sağlıkla devam etsin inşallahcook tesekkurler canim,darisi en kisa zamanda sana olsun inşallah
az sekerlimmmm ne guzel bir haber. Gözünüz aydin canimmmm. Saglikla kucaginiza aldiginiz günler de cok yakinda.
@Desi-99 A az sekerli @BeyzaNur- canı gonulden tebrik ediyorum guzel annelerimizi.Darisi @Zaza74 Y YesilDomates M Morpati ve ben daha bilemedigim ekim ayi transferleri kim varsa ❣
Az şekerlim öncelikle sağlıkla kalp atışını duy sonrada sağlıkla kucağına alacağın günleri konuşalım
Insalalh o güzel sesi duyarsın canım hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsün
cok tesekkurederim kızlar..en kisa zamanda hepinizden de guzel haberler almak nasip olsun nolur rabbimCanimm çok güzellll sağlıkla devam etsin inşallah
Amin insallah canim@Desi-99 A az sekerli @BeyzaNur- canı gonulden tebrik ediyorum guzel annelerimizi.Darisi @Zaza74 Y YesilDomates M Morpati ve ben daha bilemedigim ekim ayi transferleri kim varsa ❣
Gözünüz aydin olsun, hayirlisiyla dogumunu ve kucaginizda görmeyi de nasip etsin RabbimArkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurlertek tek yazamiyorum Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara … hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla
Kızlar , nasılsınız
Kimsenin sesi çıkmıyor
Canım istifa mı ettin işten ?Şirkette son günlerim harıl harıl işlerimi bitirmeye çalışıyorum bekle beni beybitoo annen geliyor
İstifa için erken daha ama o günlerde gelecekCanım istifa mı ettin işten ?
Transfer ne zamandı
İstifa için erken daha ama o günlerde gelecek
21 - 22 Ekim, Tedavi programı biraz garip iletildi bize o yüzden erken gidiyoruz 13 ekimde kievdeyiz
Yanlış anlamadım sanırım transfere gideceksinİstifa için erken daha ama o günlerde gelecek
21 - 22 Ekim, Tedavi programı biraz garip iletildi bize o yüzden erken gidiyoruz 13 ekimde kievdeyiz
Keyifli ama stresli bi durumdu benim için şükür o level atlatıldı darısı başınaohh masallah bisey kalmamis ben donor bakmaya devam yeni gelenler oluyor gozden kacmasin diye hergun yeniden bakiyorum
Affedersin yaa yarım yamalak yazmışım. Evet evet transfere gidiyorum.Yanlış anlamadım sanırım transfere gideceksin
Canım bende çok bilmiyorum o yüzden sorayım.Keyifli ama stresli bi durumdu benim için şükür o level atlatıldı darısı başına
Affedersin yaa yarım yamalak yazmışım. Evet evet transfere gidiyorum.
Kızlar bugün geldi ama masajı 1 gün yaptm sadeceBende yapayım belki gelir
Selam canim,İstifa için erken daha ama o günlerde gelecek