• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az sekerlimmmm ne guzel bir haber💕💕💕. Gözünüz aydin canimmmm. Saglikla kucaginiza aldiginiz günler de cok yakinda. ❤️

@Desi-99 A az sekerli @BeyzaNur- canı gonulden tebrik ediyorum guzel annelerimizi.Darisi @Zaza74 Y YesilDomates M Morpati ve ben 😀 daha bilemedigim ekim ayi transferleri kim varsa 🤲

Az şekerlim öncelikle sağlıkla kalp atışını duy sonrada sağlıkla kucağına alacağın günleri konuşalım 🧿🧿🧿❤️❤️❤️🤲🤲

Insalalh o güzel sesi duyarsın canım hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsün 🙇‍♀️💕🍀🤗

Canimm çok güzellll sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🙏❤️❤️❤️
cok tesekkurederim kızlar..en kisa zamanda hepinizden de guzel haberler almak nasip olsun nolur rabbim🤲
ben kalp atışını duyana kadar biraz temkinli olmanin iyi olacağını düşünüyorum.ozaman gebeyim diyebilcem sanirim☺️
ama tabii hersey basamak basamak..bukadarı bile bir mucize...hepimiz icin sağlıkli gebelik ve bebekler diliyorum🤲

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🙏🐣🐥
Gözünüz aydin olsun, hayirlisiyla dogumunu ve kucaginizda görmeyi de nasip etsin Rabbim 🙏

ohh masallah bisey kalmamis :D ben donor bakmaya devam yeni gelenler oluyor gozden kacmasin diye hergun yeniden bakiyorum
İstifa için erken daha ama o günlerde gelecek :cool:
21 - 22 Ekim, Tedavi programı biraz garip iletildi bize o yüzden erken gidiyoruz 13 ekimde kievdeyiz :KK71::KK71:

ohh masallah bisey kalmamis :KK70: ben donor bakmaya devam yeni gelenler oluyor gozden kacmasin diye hergun yeniden bakiyorum
Keyifli ama stresli bi durumdu benim için şükür o level atlatıldı darısı başına :KK50:
Yanlış anlamadım sanırım transfere gideceksin
Affedersin yaa yarım yamalak yazmışım. Evet evet transfere gidiyorum.

Keyifli ama stresli bi durumdu benim için şükür o level atlatıldı darısı başına :KK50:

Affedersin yaa yarım yamalak yazmışım. Evet evet transfere gidiyorum.
Canım bende çok bilmiyorum o yüzden sorayım.
Bende çalışıyorum ön görüşme için 2-3 gün yeterli sanırım
Ama transfere giderken yumurta toplamadan 1 gün önce mi orda oluyoruz ?
Şöyle hesaplıyorum yumurta toplama 5. güne bekletme 2 günde transfer ve dinlenme derken 1 haftayı buluyor sanırım orda kalmamız
1 hafta 10 günde evde kalsak 20 gün gibi bir izine ihtiyacım olacak
Sen toplam kaç gün izinli olacaksın.

Biz öngörüşme için 2 gün kaldık. Transfer için 2li transfer yapılacaksa 10 tekli ise 7-8 gün yeterli. İzin olayına gelince ben izin kullanmayacağım zaten masa başı işim biraz daha dikkat ederim sadece. Embriyo sağlıklı ise sen ne yaparsan yap o sımsıkı tutunuyor emin ol.

Back