• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımmm herşey cok güzel olacakkk Rabbim yüzünüzü güldürcek inşallah❤️❤️Onca insana vesile oldun bizlerle agladın bizlerle güldün🥰🥰Senı sevıyoruz dualarımız seninle 😍😍Az kaldı yavruna kavusmaya❤️❤️Rabbim yolunuzu acık etsin inşallah❤️❤️
Canımsın❤️❤️❤️❤️❤️

arkadaşlar selam herkese,
dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdi☺️umarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
duam isteyen herkes icin.başta burdaki canim arkadaslarim icin tabi🤭
Senide o minik fasulyemizide çoook öpüyorum
Allah nazarlardan korusun❤️💋

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🙏🐣🐥
Desii Anneadayı ve obir arkadaştan haber varmı?

dr kontrolum bu aksamdi.çok sükür günüyle uyumlu bir kese göründü.2 hafta sonra kalp icin cagirdi☺️umarim kalp atışını da sağlıkla duyarız.
Maşallah canımmm 🧿çok sevindimmmmm 🥰🥰Sağlıkla büyüsün annesinin canında innşşşş🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️

az sekerlimmmm ne guzel bir haber💕💕💕. Gözünüz aydin canimmmm. Saglikla kucaginiza aldiginiz günler de cok yakinda. ❤️

Az şekerlim öncelikle sağlıkla kalp atışını duy sonrada sağlıkla kucağına alacağın günleri konuşalım 🧿🧿🧿❤️❤️❤️🤲🤲

Kızz hele 4-5 kişide gebe kaldı kievde 😄
Özele yazıyorlar
Ortaya yazmıyorlar😂😂
Bütün arkadaşların ortaya yazmasını çok isterim. Bu sayfaları okuyan, araştıran, merak eden, yol bulmak isteyen binlerce kadına ışık olunuyor. Pozitifiyle negatifiyle nerede doğru nerede yanlış yapıldığıyla. Hepimiz hepimize ışık olalım 🤲🤲🤲🤲

Insalalh o güzel sesi duyarsın canım hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsün 🙇‍♀️💕🍀🤗

Back
X