• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızooooşşşlaaaaaarrrrrr güzel haber var
Desii-99 gebeeeeee😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰
Desi lütfen kızma dayanamadım🙈🙈🙈
Gün o gün olsun sizde benim haberi paylaşasınız😀
Sırrın sır zaza aramızda 😉 desii hayırlısı olsun Allah devamını getirsin insallah🙇‍♀️😄🍀

Beyzanurumda bugün bebişin kalbini duymuş
Buda ikinci güzel haber🙈😀😀
Kiev bebeleri buyuyor:) kadinlar klubu cikartmasiyla ilk kiev bebesi ne zaman dogacak? Zaza sen nisanda gidip gorusmustun diye hatirliyorum. Senin yazdiklarin burdaki cogu kadina vesile oldu cok sukur..
Beyzanin doktor iki kese demisti diye hatirliyorum. Saglikla gelsin bebek..
Desi tebrikler. Dogumunu da kutlayalim..

Kızooooşşşlaaaaaarrrrrr güzel haber var
Desii-99 gebeeeeee😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰
Desi lütfen kızma dayanamadım🙈🙈🙈
Gün o gün olsun sizde benim haberi paylaşasınız😀
Sağlıkla kucağına al Desii-99. 🧿🧿🧿 Sende olmasan Zaza kimseden bir haberimiz olmayacak zaten. Sırlara devam 😉😉😉😉

Gün yaklaştıkca korkudan ölüyorum
Canımmm herşey cok güzel olacakkk Rabbim yüzünüzü güldürcek inşallah❤️❤️Onca insana vesile oldun bizlerle agladın bizlerle güldün🥰🥰Senı sevıyoruz dualarımız seninle 😍😍Az kaldı yavruna kavusmaya❤️❤️Rabbim yolunuzu acık etsin inşallah❤️❤️

Hic korkma Allah'ımin izniyle bu sefer olacak . Her namazda dua ediyorum bu kadar kadının duası var sende o kadar sevaba girdinki bu dualar sana can olacak❤️❤️❤️❤️
Zaza senin bebegin dogumu tum yurtta coskuyla kutlanacak😍
Zamani geldi artik bu ay ekim ayi:))
Transfer oncesi bi akupunktur filan yapilsa, artik her sey olmasi gerektigi gibi , sen yapabilecegin her seyi yapiyorsun. Endise etme... Sadece kendini rahatlanman gerek.
Bir de yurekten inan, biz inaniyoruz❣️

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurler🥰tek tek yazamiyorum 😌Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara …♥️ hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla 🙏🐣🐥

Back