Sırrın sır zaza aramızdaKızooooşşşlaaaaaarrrrrr güzel haber var
Desii-99 gebeeeeee
Desi lütfen kızma dayanamadım
Gün o gün olsun sizde benim haberi paylaşasınız
Saglicakla kucağına al insallah canim❤❤❤
Kiev bebeleri buyuyor:) kadinlar klubu cikartmasiyla ilk kiev bebesi ne zaman dogacak? Zaza sen nisanda gidip gorusmustun diye hatirliyorum. Senin yazdiklarin burdaki cogu kadina vesile oldu cok sukur..Beyzanurumda bugün bebişin kalbini duymuş
Buda ikinci güzel haber
Hic korkma Allah'ımin izniyle bu sefer olacak . Her namazda dua ediyorum bu kadar kadının duası var sende o kadar sevaba girdinki bu dualar sana can olacakGün yaklaştıkca korkudan ölüyorum
Sağlıkla kucağına al Desii-99.Kızooooşşşlaaaaaarrrrrr güzel haber var
Desii-99 gebeeeeee
Desi lütfen kızma dayanamadım
Gün o gün olsun sizde benim haberi paylaşasınız
Çok güzel bir haber kucağına aldığını da duyalım inşallahBeyzanurumda bugün bebişin kalbini duymuş
Buda ikinci güzel haber
Saol cnmBeyzacım çok sevindimmm canımmmmSağlıkla ilerlesinn Sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip olsunn Güzel haberlerin daim olsun
Aminn cmm inşallah darısı sizlerin başına inşallahSaglicakla kucağına al insallah canim❤❤❤
Canım benımm Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallahÇok güzel bir haber kucağına aldığını da duyalım inşallah
Gözünüz aydın canım.seve seve paylasiriz Zazacigim ,o dayanamadim diyipte koydugun emoji zaten eritiyor
Canımmm herşey cok güzel olacakkk Rabbim yüzünüzü güldürcek inşallahGün yaklaştıkca korkudan ölüyorum
Zaza senin bebegin dogumu tum yurtta coskuyla kutlanacakHic korkma Allah'ımin izniyle bu sefer olacak . Her namazda dua ediyorum bu kadar kadının duası var sende o kadar sevaba girdinki bu dualar sana can olacak
Aynen katiliyorum zumrom canim sanaHic korkma Allah'ımin izniyle bu sefer olacak . Her namazda dua ediyorum bu kadar kadının duası var sende o kadar sevaba girdinki bu dualar sana can olacak
Amiiiiiin canim arkadasimm❤❤❤❤Aminn cmm inşallah darısı sizlerin başına inşallahHepınızın güzel haberlerını beklıyoruz
Kızz hele 4-5 kişide gebe kaldı kievdeSağlıkla kucağına al Desii-99.Sende olmasan Zaza kimseden bir haberimiz olmayacak zaten. Sırlara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?