Kızooooşşşlaaaaaarrrrrr güzel haber var
Desii-99 gebeeeeee
Desi lütfen kızma dayanamadım
Gün o gün olsun sizde benim haberi paylaşasınız
Sırrın sır zaza aramızda desii hayırlısı olsun Allah devamını getirsin insallah

Beyzanurumda bugün bebişin kalbini duymuş
Buda ikinci güzel haber
Kiev bebeleri buyuyor:) kadinlar klubu cikartmasiyla ilk kiev bebesi ne zaman dogacak? Zaza sen nisanda gidip gorusmustun diye hatirliyorum. Senin yazdiklarin burdaki cogu kadina vesile oldu cok sukur..
Beyzanin doktor iki kese demisti diye hatirliyorum. Saglikla gelsin bebek..
Desi tebrikler. Dogumunu da kutlayalim..

Kızooooşşşlaaaaaarrrrrr güzel haber var
Desii-99 gebeeeeee
Desi lütfen kızma dayanamadım
Gün o gün olsun sizde benim haberi paylaşasınız
Sağlıkla kucağına al Desii-99. Sende olmasan Zaza kimseden bir haberimiz olmayacak zaten. Sırlara devam

Gün yaklaştıkca korkudan ölüyorum
Canımmm herşey cok güzel olacakkk Rabbim yüzünüzü güldürcek inşallahOnca insana vesile oldun bizlerle agladın bizlerle güldünSenı sevıyoruz dualarımız seninle Az kaldı yavruna kavusmayaRabbim yolunuzu acık etsin inşallah

Hic korkma Allah'ımin izniyle bu sefer olacak . Her namazda dua ediyorum bu kadar kadının duası var sende o kadar sevaba girdinki bu dualar sana can olacak
Zaza senin bebegin dogumu tum yurtta coskuyla kutlanacak
Zamani geldi artik bu ay ekim ayi:))
Transfer oncesi bi akupunktur filan yapilsa, artik her sey olmasi gerektigi gibi , sen yapabilecegin her seyi yapiyorsun. Endise etme... Sadece kendini rahatlanman gerek.
Bir de yurekten inan, biz inaniyoruz

Arkadaslar,tebrik eden herkese cok icten tesekkurlertek tek yazamiyorum Sebceye ,Zazaya ;yolu acip da dusunmedigim Kiev’in umudum olmasini saglayan , konustugum dostlara … hepimiz ayni gemide yolculugumuza devam ediyor birlikte bazen uzulup,kahrolup bazen de cok seviniyoruz.Diliyorum hepimiz ; isteyen her kadin anne , her aile de evlat sahibi olsun !!! saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…