Aminn canmm sağ olasınnDarısı başınıza olsunn innsss
Sagol canim inşallah ,
sanki seninki de ikiz. kac tane transfer olmuştu kacirmisim o kismi. bir de 7500 euroluk anlaşman vardi sanirim. ilk denemede pozitif oldu maşallah. simdi ne olacak iade alacakmisin kalan rakami.

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyor öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklarinizahaziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤

Sagol canim inşallah ,
sanki seninki de ikiz. kac tane transfer olmuştu kacirmisim o kismi. bir de 7500 euroluk anlaşman vardi sanirim. ilk denemede pozitif oldu maşallah. simdi ne olacak iade alacakmisin kalan rakami.
parayı geri almak mıhiç ihtimal yok canımmm keşke verseler İnnşş ikizdir henüz bilmiyorum tabii . 3 tane 5. Gün aa transfer edildi

Merhaba cnm MasallahSag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah

aay maşallah,sağlıkla kolaylıkla gecsin haftalaryakın ozaman cinsiyetlerde,bekliyoruz haberlerini

Şahaneee sağlıkla kucağına almak nasip olsunn innssMaşallah Darısı bizlere olsunn

Maşalllah subanallah sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah

parayı geri almak mıhiç ihtimal yok canımmm keşke verseler İnnşş ikizdir henüz bilmiyorum tabii . 3 tane 5. Gün aa transfer edildi
Ikiz istiyorsan ikiz olsun ; hatta üç bebeğin de devam etsin. Allah gönlüne göre versin
Anlasmayi yaparken söylendiyse yapcak bişe yok tabi.

Az once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)

Yurtdisina cikarken form dolduruyorlar ya. Ülkeye geliş sebebine ne yazıyorsunuz.
Ön görüsmede ücret aliyorlar mi.
Nakit olarak o günkü kurdan TL alma ihtimalleri nedir
Aklimda deli sorular ,
-Turuzim
-Görüşme ücretsiz ama tedaviye başlayacaksınız en az 1.000Euro sözleşme imzalandıktan sonra ödeme yapmanız isteniyor.
-TL tanıdıklarını düşünmüyorum sormadım bile

Ayni bennnn

Sagol canim inşallah ,
Maalesef canim geri kalan parani vermiyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…