• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Kiev biotexcom austos transferi 10 kızdan 9 hamile
Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Daha önce haziran,temmuz transfer başarı yüksekti
Hamile kalan tüm arkadaşlarımı canı yürekten tebrik ediyorum
Dualarınızı bizden eksik etmeyin🤲
darısı tez bir zaman bizlere olsun😂❤️
darısı şimdide eylül transferine
İyiki varsın iyiki bizleri orayla tanıştırdın sen olmasan biz bildiğimiz halde oraya gitmeye cesaret edemezdik Allah sana da hepimizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ilk kez eşim bile olacak gibi rahat,evet stress hep var ama güzel haberler geldikçe insanın umudu artıyor , artık hepimizin evleri şenlensin kendi derdimiz yetmiyor maddi manevi sıkıntımız bitmiyor , bide kötü niyetli fesat kişilerle uğraşıyoruz , Allah kötülere fırsat vermesin inşallah artık hepimiz hep mutlu olalım 🙏🤰🏻👼🤰🏻👼

Bugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitif🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🧿Başta sevgili Zazam❤️❤️Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn🤲🤲Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş🤲🤲Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum 🤲🤲🤲🤲Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız🤲🤲🧿Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı🤲🤲🤲🤲Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn 🤲🤲🤲🤲❤️❤️Burası iyi ki var ve sizler de …….
Amiiin Maşallah , Allah Sana ve tüm Anne Adaylarına Bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin , Dularımız seninle ve diğer anne Adaylarıyla
🙏🙏🙏

Aminn insallah cnm. Pozitiv haberler geldikce icim kipir kipir oluyor sanki kendim hamileyim gibi😘 Ben hic bir tedavimde hamile kalmadim .Dilerim herkes gibi bende hayallerime orada kavusurum❤️ Aralikda 16 seneyi deviriyoruz 🥰 insallah bizimde özlemimiz biter❤️
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin😘🐣🐣
Amin canım benim 🧿😍

Eylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen❤️

Kızlar Kiev biotexcom austos transferi 10 kızdan 9 hamile
Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Daha önce haziran,temmuz transfer başarı yüksekti
Hamile kalan tüm arkadaşlarımı canı yürekten tebrik ediyorum
Dualarınızı bizden eksik etmeyin🤲
darısı tez bir zaman bizlere olsun😂❤️
darısı şimdide eylül transferine
Çünkü ince eleyip sık dokuyorlar rabbiminde izniyle inan cok arastiriyorlar bunu cok iyi anladim gercekten sen olmasaydin tek düz gidiyordum ben gözümde bir at gözlüğü saf saf kibrisa gidip gelicek yine elde var sifir donecektim bu sefer senin sayende i cim rahat 💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤iyiki varsin canim benim sen bizlere vesile oldun ya rabbimde senin yüzünü güldürsün ❤❤❤❤

İyiki varsın iyiki bizleri orayla tanıştırdın sen olmasan biz bildiğimiz halde oraya gitmeye cesaret edemezdik Allah sana da hepimizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ilk kez eşim bile olacak gibi rahat,evet stress hep var ama güzel haberler geldikçe insanın umudu artıyor , artık hepimizin evleri şenlensin kendi derdimiz yetmiyor maddi manevi sıkıntımız bitmiyor , bide kötü niyetli fesat kişilerle uğraşıyoruz , Allah kötülere fırsat vermesin inşallah artık hepimiz hep mutlu olalım 🙏🤰🏻👼🤰🏻👼
Amiiiiinnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen❤️
yazın yazınn dedirtmekten yordunuz kadını ayooll😂😂 yazın iste,herkese umut olsun motivasyon olsun bilelim ogrenelim dua edelim♥️
gercii ben safiye soyman gibi geziyorum ortaliktaa; bi kafa dağinikligi bi saflik😂 beyzoş oralarda sacmalarsam durdur beni😂😂😂

yazın yazınn dedirtmekten yordunuz kadını ayooll😂😂 yazın iste,herkese umut olsun motivasyon olsun bilelim ogrenelim dua edelim♥️
gercii ben safiye soyman gibi geziyorum ortaliktaa; bi kafa dağinikligi bi saflik😂 beyzoş oralarda sacmalarsam durdur beni😂😂😂
Benimde senden bir farkim yok🤣🤣 neyseki zaza denk geliyor bize durdurur bizi😆

Back