Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı 27 eylül uğur getirsin bize inşallahAz once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)
Tl almıyorlar euro alın yanınıza en kolayı o oluyor-Turuzim
-Görüşme ücretsiz ama tedaviye başlayacaksınız en az 1.000Euro sözleşme imzalandıktan sonra ödeme yapmanız isteniyor.
-TL tanıdıklarını düşünmüyorum sormadım bile![]()
DilerimBenimde aynı 27 eylül uğur getirsin bize inşallah![]()
Hayırlı uğurlu olsun kinize de A anneadayi1974Az once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)
Bu arada Z Zaza74 senin sayende yanlış yollardan döndüm yüreği güzel insanKızlar selam bende maddi manevi toparlandıktan sonra (en az 1yıl) nasip olursa bende kiew e gitmek son şansımı orda denemek istiyorum.ama o kadar para nasıl biriktiricem çalışıyorum yıllık izin yeterli olucakmı benden neler istiycekler rahim filmim var ama 2018 tarihine ait geçerli olucakmi histereskopi cd var ama 2019 kabul ediceklermi benden hangi testler istenecek önce on görüşme yapıp gerimi döneceğiz git gelmi yapacağız kafam da deli sorular çorba oldu.corona aşısı hic olmadım simdi olsam 1yil sonra gecerli olucakmi o aşılar ben ben gidene kadar kimbilir kac euro olucak zamlanacak vs....![]()
Tebrik ediyorum çok güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahMerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyoröncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza
haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤
![]()
Beyzacim hayırlı olsun yöneticiliğinEylül kiewciler ben 365 otelindeymisim insallah sizlerde ordasinizdir![]()
Amin cümlemizle inşallah çok teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun kinize de A anneadayi1974Başarılar diliyorum sımsıkı tutunsunlar canınıza innsss
Su gibi aksınn işleriniz
![]()
aa bana yazmadi daha birsey andrey,ama orasidir ya bizimde.zaten orayi istemistikEylül kiewciler ben 365 otelindeymisim insallah sizlerde ordasinizdir![]()
Kiz yönetici oldumda ne oldu liste duruyor öyleceBeyzacim hayırlı olsun yöneticiliğinbu yöneticilik de kavuk gibi devir ediliyor
seviliyorsun canım
![]()
hAaHHAAAAaa,hic sansin yok beyzos.hem sen dedin yaa yaparim ben nolcak dieKiz yönetici oldumda ne oldu liste duruyor öylecebir kac bisey degistim
Ben de A az sekerli ye devredicem
Sende seviliyorsun cnm![]()
hAaHHAAAAaa,hic sansin yok beyzos.hem sen dedin yaa yaparim ben nolcak die
ama bak cidden Y YesilDomates bu isi yapar istemiosan.kefilim ona![]()
Aynen benimde öyle vallahi❤❤❤❤❤❤Gebe arkadaşlar hepinizi yürekten kutluyorum, tabbim sağ salim doğurmayı nasip etsinayy valla pozitif sonuçları gördükçe heycanlanıyorum bi an önce başlamak geliyor içimden tedaviye...
sen ne gibi etkiler yaptigini düsünüyorsun,cunku herkeste farkli etki yaratabilir.Kızlarr sizde bu esrofem ne gibi etkiler yaptı