• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam bende maddi manevi toparlandıktan sonra (en az 1yıl) nasip olursa bende kiew e gitmek son şansımı orda denemek istiyorum.ama o kadar para nasıl biriktiricem çalışıyorum yıllık izin yeterli olucakmı benden neler istiycekler rahim filmim var ama 2018 tarihine ait geçerli olucakmi histereskopi cd var ama 2019 kabul ediceklermi benden hangi testler istenecek önce on görüşme yapıp gerimi döneceğiz git gelmi yapacağız kafam da deli sorular çorba oldu.corona aşısı hic olmadım simdi olsam 1yil sonra gecerli olucakmi o aşılar ben ben gidene kadar kimbilir kac euro olucak zamlanacak vs....🙄🤔🤦‍♀️🙈

Kızlar selam bende maddi manevi toparlandıktan sonra (en az 1yıl) nasip olursa bende kiew e gitmek son şansımı orda denemek istiyorum.ama o kadar para nasıl biriktiricem çalışıyorum yıllık izin yeterli olucakmı benden neler istiycekler rahim filmim var ama 2018 tarihine ait geçerli olucakmi histereskopi cd var ama 2019 kabul ediceklermi benden hangi testler istenecek önce on görüşme yapıp gerimi döneceğiz git gelmi yapacağız kafam da deli sorular çorba oldu.corona aşısı hic olmadım simdi olsam 1yil sonra gecerli olucakmi o aşılar ben ben gidene kadar kimbilir kac euro olucak zamlanacak vs....🙄🤔🤦‍♀️🙈
Bu arada Z Zaza74 senin sayende yanlış yollardan döndüm yüreği güzel insan💕🤗

Sevgili kader ortaklarım
Bu ay pozitif olan tüm anneleri yürükten kutluyorum. Heberleriniz geldikçe mutlu oluyorum. Bize umut oluyorsunuz.

Adet düzensizliği oöup da donasyon yaptıranlara nasıl bir tedavi planı uygulandı kievde. Bende de adet eüzensiliği başladı. Öngörüşmeye gideceğim ama henüz planlayamadım

Adetimi düzene sokma ve beni gebeliğe hazırlarken ne kadar süre geçer ve nasıl ilaçlar kullanırım

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyor 😊öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza🤲haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤🙏
Tebrik ediyorum çok güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏❤️ ikiz bebek ne kadar güzel sağlıkla buyusunler 🙏🙏

Beyzacim hayırlı olsun yöneticiliğin 😉 bu yöneticilik de kavuk gibi devir ediliyor 😅 seviliyorsun canım ❤️
Kiz yönetici oldumda ne oldu liste duruyor öylece😆 bir kac bisey degistim🤭
Ben de A az sekerli ye devredicem😎
Sende seviliyorsun cnm😘😘

Gebe arkadaşlar hepinizi yürekten kutluyorum, tabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin 🥰🥰🥰 ayy valla pozitif sonuçları gördükçe heycanlanıyorum bi an önce başlamak geliyor içimden tedaviye...
Aynen benimde öyle vallahi❤❤❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍

Back