• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminn canmm sağ olasınn🙏🙏Darısı başınıza olsunn innsss 🤲🤲🤲❤️
Sagol canim inşallah ,
sanki seninki de ikiz. kac tane transfer olmuştu kacirmisim o kismi. bir de 7500 euroluk anlaşman vardi sanirim. ilk denemede pozitif oldu maşallah. simdi ne olacak iade alacakmisin kalan rakami.

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyor 😊öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza🤲haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤🙏

Sagol canim inşallah ,
sanki seninki de ikiz. kac tane transfer olmuştu kacirmisim o kismi. bir de 7500 euroluk anlaşman vardi sanirim. ilk denemede pozitif oldu maşallah. simdi ne olacak iade alacakmisin kalan rakami.
🤣🤣🤣parayı geri almak mı🙈🙈😅😅hiç ihtimal yok canımmm keşke verseler 🙈🥰🥰İnnşş ikizdir🤲❤️ henüz bilmiyorum tabii . 3 tane 5. Gün aa transfer edildi 👍

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyor 😊öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza🤲haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤🙏
Merhaba cnm Masallah❤️❤️Sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah🥰

aay maşallah🧿,sağlıkla kolaylıkla gecsin haftalar🤲yakın ozaman cinsiyetlerde,bekliyoruz haberlerini😍

Şahaneee sağlıkla kucağına almak nasip olsunn innss🤲🤲Maşallah 🧿🧿Darısı bizlere olsunn 🙏🙏🙏

Maşalllah subanallah sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah :dua:

🤣🤣🤣parayı geri almak mı🙈🙈😅😅hiç ihtimal yok canımmm keşke verseler 🙈🥰🥰İnnşş ikizdir🤲❤️ henüz bilmiyorum tabii . 3 tane 5. Gün aa transfer edildi 👍
Ikiz istiyorsan ikiz olsun ; hatta üç bebeğin de devam etsin. Allah gönlüne göre versin :dua:
Anlasmayi yaparken söylendiyse yapcak bişe yok tabi.

Eylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen❤️
Az once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)

Yurtdisina cikarken form dolduruyorlar ya. Ülkeye geliş sebebine ne yazıyorsunuz.
Ön görüsmede ücret aliyorlar mi.
Nakit olarak o günkü kurdan TL alma ihtimalleri nedir
Aklimda deli sorular ,
-Turuzim
-Görüşme ücretsiz ama tedaviye başlayacaksınız en az 1.000Euro sözleşme imzalandıktan sonra ödeme yapmanız isteniyor.
-TL tanıdıklarını düşünmüyorum sormadım bile En Büyük TÜRKİYE

Kizlar ,
Arada cevap verenleri kaciriyor olabilirim kusuruma bakmayin. cevap yazdigim anda diğer okuduğum okumadigim hersey karisiyor. kime cevap vermiştim kime vermemiştim o kısmı da ben karistiriyorum. arada mükerrer cevapladigim da olabiliyor. En son sayfadan geriye doğru gitmek zorunda kaliyorum. Bir de reklamlardan devamli yukari atiyor hepten çorba.o_O
Ayni bennnn😁😁😁😁😁

Sagol canim inşallah ,
Maalesef canim geri kalan parani vermiyorlarmis

Back