Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim inşallah ,Aminn canmm sağ olasınnDarısı başınıza olsunn innsss
![]()
Hep sen yaptinbosuna mi beyzoşu aday gösterdim
ama evet baak Y YesilDomates te guzel yapar bu işi.neyse arada paslaşırsınız artik![]()
Hep sen yaptinben bu isi kiewde sana devredeyim
![]()
Sagol canim inşallah ,
sanki seninki de ikiz. kac tane transfer olmuştu kacirmisim o kismi. bir de 7500 euroluk anlaşman vardi sanirim. ilk denemede pozitif oldu maşallah. simdi ne olacak iade alacakmisin kalan rakami.
Merhaba cnm MasallahMerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyoröncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza
haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤
![]()
aay maşallahMerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyoröncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza
haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤
![]()
Şahaneee sağlıkla kucağına almak nasip olsunn innssMerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyoröncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza
![]()
Maşalllah subanallah sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyoröncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza
![]()
Ikiz istiyorsan ikiz olsun ; hatta üç bebeğin de devam etsin. Allah gönlüne göre versinparayı geri almak mı
hiç ihtimal yok canımmm keşke verseler
İnnşş ikizdir
henüz bilmiyorum tabii . 3 tane 5. Gün aa transfer edildi
![]()
Az once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)Eylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen![]()
-TuruzimYurtdisina cikarken form dolduruyorlar ya. Ülkeye geliş sebebine ne yazıyorsunuz.
Ön görüsmede ücret aliyorlar mi.
Nakit olarak o günkü kurdan TL alma ihtimalleri nedir
Aklimda deli sorular ,
Kiz alemsinAboo ben burdqn cikamiyom zaten yemege yetisemiyom benim adam bide duysa konu sahibi oldum bosar beni![]()
Ayni bennnnKizlar ,
Arada cevap verenleri kaciriyor olabilirim kusuruma bakmayin. cevap yazdigim anda diğer okuduğum okumadigim hersey karisiyor. kime cevap vermiştim kime vermemiştim o kısmı da ben karistiriyorum. arada mükerrer cevapladigim da olabiliyor. En son sayfadan geriye doğru gitmek zorunda kaliyorum. Bir de reklamlardan devamli yukari atiyor hepten çorba.![]()
Maalesef canim geri kalan parani vermiyorlarmisSagol canim inşallah ,
sanki seninki de ikiz. kac tane transfer olmuştu kacirmisim o kismi. bir de 7500 euroluk anlaşman vardi sanirim. ilk denemede pozitif oldu maşallah. simdi ne olacak iade alacakmisin kalan rakami.
Hayirli ugurlu olsun insallahhh tedavinn❤❤❤❤Az once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)