• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir sitemde bulunacağım size !! Hamile arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum , sağlıkla sıhhatle kolaylıkla inşallah kucaklarına alsınlar :dua:
Lakin şurada görüyorum ki işi biten köşeye resmen çekiliyor. Arada lütfen ses verseniz mesela
- kaç tane transfer edildi kaçı tutundu çok merak ediyoruz.
- hamilelikleri nasıl devam ediyor.
Bize yol gösterici olur inanının
Hayır milletin geçmişini didik didik etmekten hipermetrop oldum yahuu yazık bana da :kızgın:
Katılıyorum
Vallah gözümüz yok
Lütfen ortaya çıkın bir birimize yardım edelim

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yaz telaşlı ve hızlı geçiyor 😊öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum hamile olanlar bebislerinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucaklariniza🤲haziranda transferim olmuştu benim 2 tane transfer edildi ve ikisi de tuttu çok şükür şuan 13. Haftadayız herşey güzel gidiyor sonuna kadar da böyle devam eder inşallah hepimizin. Z Zaza74 sayesinde kieve gidenlerdenim ben de zaza iyiki var.hepiniz dualarimdasiniz ❤🙏
Canımsın💋💋💋
Allah meleklerini korusun
Maşallah
İyiki yazdın❤️😂💋

Haşimato hastası olup hamile kalan var mı aramızda ??Yarın 2. Beta testimi vericem inns o da güzel çıkınca Pazartesi hemen dr a gitmeyi planlıyorum.. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim 🙏🙏❤️
Durubalım endokrinci takibi muhakkak lazım

Yurtdisina cikarken form dolduruyorlar ya. Ülkeye geliş sebebine ne yazıyorsunuz.
Ön görüsmede ücret aliyorlar mi.
Nakit olarak o günkü kurdan TL alma ihtimalleri nedir
Aklimda deli sorular ,
Ben hep yurtdışı pasaportuyla gittim kieve form falan doldurmadım
Ön görüşme ücretsiz
Sadece karar verseniz tedaviye 1000 eu ön ödeniş yapıyorsun ki ilaçlarını alasın klinikten

Kızlaağğrr şükür ya tekrardan okudum yetişemediğim bin sayfayı 😂😁 bi ara en geriden 3 bin sayfa okumuş yetişmiş hatta msjda yazmıştım sonra ev aldık taşınırken korona oldum derken MaşaAllah siz yine bin sayfayı geçkin msjlaşmışsınız 🙈 geriden gelip tekrar okudum iyi ki de okumuşum Kıbrıs'a gitcem sanıyodum meğer Kiev e gitmeliymişim 🤣 gizli takip edenlerden biri de bendim ama tam zamanlı msjlara yetişemediğimden anca yazdım 😄

Bu arada ben gynolife la görüşürken hiç aramıyodum ya tembelliğimden zaar 🙈 hep Enis bey msj atıyodu hemşire de arıyodu hatta ben karar değiştirdiğimi söylemeye utandığımdan Allahım nolur aramasınlar diyodum onlar devamlı yokluyodu 😄 o yüzden iletişim o klinikle iletişim problemi yaşayanlara hem şaşırdım hem üzüldüm. Demek ki kaçanı mı kovalıyolar acaba 😅

Kızlaağğrr şükür ya tekrardan okudum yetişemediğim bin sayfayı 😂😁 bi ara en geriden 3 bin sayfa okumuş yetişmiş hatta msjda yazmıştım sonra ev aldık taşınırken korona oldum derken MaşaAllah siz yine bin sayfayı geçkin msjlaşmışsınız 🙈 geriden gelip tekrar okudum iyi ki de okumuşum Kıbrıs'a gitcem sanıyodum meğer Kiev e gitmeliymişim 🤣 gizli takip edenlerden biri de bendim ama tam zamanlı msjlara yetişemediğimden anca yazdım 😄
Aramıza hoş geldin
Tedavin hayırlı olsun kardeşim

hosgeldin arkadaşım,isabetli kararin icin kutluyorum.hayalindeki tarihi çek az daha öne karsilasalim.olmuşken tam olsun😂
O benim hayalim ama bilmiyorum Andrey benim için hangi tarihi hayal ediyo 😂 ayy çok isterim orda burdan birileriyle karşılaşmak 😍 şimdi geç oldu diye yarın yazıcam tarih o zaman belli olur heralde bakalım şapkadan tavşan çıkıcak mı 😂

Back