• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitif🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🧿Başta sevgili Zazam❤️❤️Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn🤲🤲Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş🤲🤲Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum 🤲🤲🤲🤲Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız🤲🤲🧿Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı🤲🤲🤲🤲Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn 🤲🤲🤲🤲❤️❤️Burası iyi ki var ve sizler de …….
Ne kadar güzel bir haber :KK200:

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. :dua:

Kızlar bir sitemde bulunacağım size !! Hamile arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum , sağlıkla sıhhatle kolaylıkla inşallah kucaklarına alsınlar :dua:
Lakin şurada görüyorum ki işi biten köşeye resmen çekiliyor. Arada lütfen ses verseniz mesela
- kaç tane transfer edildi kaçı tutundu çok merak ediyoruz.
- hamilelikleri nasıl devam ediyor.
Bize yol gösterici olur inanının
Hayır milletin geçmişini didik didik etmekten hipermetrop oldum yahuu yazık bana da :kızgın:

Eylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen❤️
Ben 21 eylül gidiş 27 eylül transfer

Kizlar ,
Arada cevap verenleri kaciriyor olabilirim kusuruma bakmayin. cevap yazdigim anda diğer okuduğum okumadigim hersey karisiyor. kime cevap vermiştim kime vermemiştim o kısmı da ben karistiriyorum. arada mükerrer cevapladigim da olabiliyor. En son sayfadan geriye doğru gitmek zorunda kaliyorum. Bir de reklamlardan devamli yukari atiyor hepten çorba.o_O

Back