- 14 Kasım 2001
- 21.337
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.475
- 1.623
- 101
konu sahibi kim olursa listeyi o düzenleyebilir. dileyeni konu sahibi yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben senii seçtiimkiz yanliz degil herkese acik diyom
![]()
Abookonu sahibi kim olursa listeyi o düzenleyebilir. dileyeni konu sahibi yapabilirim
Abooben konu sahibi olursam yandiniz kizlar
![]()
Iyi ettin ne yapcam ben simdiben senii seçtiim![]()
Aboo ben burdqn cikamiyom zaten yemege yetisemiyom benim adam bide duysa konu sahibi oldum bosar beni![]()
Iyi ettin ne yapcam ben simdi![]()
Ne kadar güzel bir haberBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam
Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn
Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş
Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız
Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı
Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn
Burası iyi ki var ve sizler de …….
Gerçekten geçmiş olsunAboo ben burdqn cikamiyom zaten yemege yetisemiyom benim adam bide duysa konu sahibi oldum bosar beni![]()
Kiz zirka gelinceye kadarGerçekten geçmiş olsunbende liste yapıyorum ama sadece kievciler var benim listemde.
Ben 21 eylül gidiş 27 eylül transferEylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen![]()
Sen bu iş için muhteşem bir detaysın benceKiz zirka gelinceye kadar
Aslinda sen yapabilirsinmadem kiew icin yapiyosun bunuda yap
Benim oyum sana
![]()
Aminn canmm sağ olasınnNe kadar güzel bir haber
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.![]()
Ya süper tam sana yakışırdı şenlik var BeyzaAboo ben burdqn cikamiyom zaten yemege yetisemiyom benim adam bide duysa konu sahibi oldum bosar beni![]()
He yaYa süper tam sana yakışırdı şenlik var Beyza![]()
bosuna mi beyzoşu aday gösterdimYa süper tam sana yakışırdı şenlik var Beyza![]()