• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitif🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🧿Başta sevgili Zazam❤️❤️Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn🤲🤲Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş🤲🤲Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum 🤲🤲🤲🤲Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız🤲🤲🧿Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı🤲🤲🤲🤲Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn 🤲🤲🤲🤲❤️❤️Burası iyi ki var ve sizler de …….
Canimmmmm gözünüz aydinnn😊 o kadar sevindim ki😍cok sukurr🙏🙏🧿🧿

Bugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitif🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🧿Başta sevgili Zazam❤️❤️Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn🤲🤲Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş🤲🤲Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum 🤲🤲🤲🤲Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız🤲🤲🧿Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı🤲🤲🤲🤲Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn 🤲🤲🤲🤲❤️❤️Burası iyi ki var ve sizler de …….
Ne gügel haberrrrr
Allaha çok şükür
Allah nazardan korusun
Sağ salim taşıyasın ve kucağına alasın💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲

Cook sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏❤️

Hayırlı olsun, Duruball.. tebrikler 👏👏👏sağlıkla kucağına alman dileğiylee 🙏🙏🙏 darısı dileyen isteyen emek veren gönül veren tüm anne adaylarımıza olsun inşaaallahh 🤲🤲🤲

Benimde ilk transferim olacak o yüzden merak içindeyim bakalım ben belirti yaşayanlardan mı olucam belirtisiz mi geçiricem? ya da ilk denemede olacak mı o bile bilinmez 😌
Normal kasette hiç çıkmayıp erken gebelik testinde koyu çıkması ilginç olmuşş ☺️ Kan verdiğin gün kaç çıktı peki değerin?
1516 çıktı canım kanda kaset test zaten hemen göstermiyor inş sende ilk seferde. mutluluğuna kavuşursun o heyecan hiç geçmiyor çok zor bir süreç

Bebişlerini alıp gel canım 🧿🥰 10 gün kalmış ne güzel beyza inşallah hayaline kavuşacaksın 🙏🙏
Aminn insallah cnm. Pozitiv haberler geldikce icim kipir kipir oluyor sanki kendim hamileyim gibi😘 Ben hic bir tedavimde hamile kalmadim .Dilerim herkes gibi bende hayallerime orada kavusurum❤️ Aralikda 16 seneyi deviriyoruz 🥰 insallah bizimde özlemimiz biter❤️
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin😘🐣🐣

Canimmm hadi bakalım sıra sana geldi, evini sevinç ve mutluluk doldursun inşallah bizi de mutlu et Allah'in izniyle dualarımdasin 🙏🙏❤️
Sagolll cnm insallahhh😘😘 Allah razi olsun hepimizden ❤️❤️ Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini doldursun😘

Cook sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏❤️
Aminnnnn🤲🤲Darısı tez zamanda sana olsunn inşş🤲🤲❤️
Hayırlı olsun, Duruball.. tebrikler 👏👏👏sağlıkla kucağına alman dileğiylee 🙏🙏🙏 darısı dileyen isteyen emek veren gönül veren tüm anne adaylarımıza olsun inşaaallahh 🤲🤲🤲
Aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn🤲🤲🤲🤲Çok teşekkürler arkadaşım 🙏❤️

Kızlar Kiev biotexcom austos transferi 10 kızdan 9 hamile
Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Daha önce haziran,temmuz transfer başarı yüksekti
Hamile kalan tüm arkadaşlarımı canı yürekten tebrik ediyorum
Dualarınızı bizden eksik etmeyin🤲
darısı tez bir zaman bizlere olsun😂❤️
darısı şimdide eylül transferine

Aminn insallah cnm. Pozitiv haberler geldikce icim kipir kipir oluyor sanki kendim hamileyim gibi😘 Ben hic bir tedavimde hamile kalmadim .Dilerim herkes gibi bende hayallerime orada kavusurum❤️ Aralikda 16 seneyi deviriyoruz 🥰 insallah bizimde özlemimiz biter❤️
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin😘🐣🐣
Çocuk cıvıltılarıyla dolu nice mutlu yıllarınız olsunnn innsss🤲🤲🤲🤲Aminnn isteyen herkese nasip olsunnn sağlıkla kucaklarımız dolsunn🤲🤲🤲❤️❤️Dualarım hep sizlerle kendim için ne kadar istediysem sizler için de o kadar istiyorum çünkü “çeken bilir”gerçekten 👍

Çocuk cıvıltılarıyla dolu nice mutlu yıllarınız olsunnn innsss🤲🤲🤲🤲Aminnn isteyen herkese nasip olsunnn sağlıkla kucaklarımız dolsunn🤲🤲🤲❤️❤️Dualarım hep sizlerle kendim için ne kadar istediysem sizler için de o kadar istiyorum çünkü “çeken bilir”gerçekten 👍
Amin cnm gercekten ceken bilir❤️❤️ Iyki burasi var iyki sizler varsiniz 😘Allah razi olsun cnm Allahin izniyle sende sag saglim kucagina alacaksin🐣🐣

Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Dualarım sizlerle❤️ İşleriniz su gibi aksınn insss gönlünüzün muradı kucaklarınızı doldursunn 🤲🤲Ağustos ayı Eylüle motivasyon olsunn inanmak çok önemli arkadaşlar inanın ve alıp gelin bebeklerinizi 🤲🤲🤲❤️Bütün ekip bebeklerimizle ilgili konuştuğumuz yepyeni bir sayfa açalımm 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿

Bu %90 başarı demek
Lütfen buna dikat edin
Valla helal olsunn zazammm isinin ehli olmak böyle birsey galiba😍Masallah subanAllahh Rabbim arttirsin bu sevincleri❤️❤️
Allah razi olsun klinikte ilgilenen herkesten 😘Gercekten ellerinden geleni yapiyorlar☺️Darisi hepimizeee insallahhhh

Back