Bugün de sevgili Z Zumrom un transferi vaaaarrrİşin gücün rast gitsin canımmm canına sımsıkı tutunsunlar 2. Transferinde yanında okucamm zatennSağlıkla evladına kavuşmanı diliyorum
Z Zumrom hafi şimdiden hayırlı olsun Canım.bebişler canına yapışsın inş

Canım normal.regl öncesi emdometrium kalınlaşır bakarki bebek yok incelir soyulur ve ayılır regl olursun.Hwm şuanki kalınlığıyla hemde zamanı var rahat ol canım

Canım normal.regl öncesi emdometrium kalınlaşır bakarki bebek yok incelir soyulur ve atılır regl olursun.hem şuanki kalınlığı gayet iyi hemde zamanı var rahat ol canım.kalınlaşır o.nerde tedavi oluyorsun ve estrofem kaç tane alıyorsun

Umud başka doktora gitsen

senide görücem ozaman muphem

deniz,zumrom,birhayalimvar...arkadaslarım,hepinizden güzel haberler almak icin sabırsızlanıyorumcok guzel gecsin hersey,toplayip gelin colukcocugu ..adlarini bilmedigimiz diger transfer olan arkadaslar,sizlerinde hersey gonlunuze gore olsun ins.ama yazsaniz keskede burda aklinda soru isareti olanlara yol gostermis olsaniz
buarada eylul grubuda kalabaliklasiyocok sevindim seninde olucak olmana muphem

Smyrna kuzum senin bugün kaç gün oldu?
Ne zaman test günün
İlk yüzümüz senden gülsün meleğim
5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyor sizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…