Ben sııcağa tahammul edemem
Soğuk hava tam benlik
Bende.kisin buranin yazi hic cekilmiyor maalesef. Ben varya ankarada okurken millet soguk kar diye iceri kacisirdi yurtta.bende tam tersine o karin icinden cikasim gelmezdi yurt müdürü karin icinden toplardi beni delimi bu diye

Eki Görüntüle 2903703
Anlayan bilen varsa yorumlasın kurban olayım ben bişey anlamadım bunlardab ilk defa sperm sonucu görüyorum
Bu spermiogramda çok net yazılmamış
Hareketli sperm(A ve B)
A - ileri hareket
B- yerinde hareket
Bunları belirtmemiş
Sen beni dinle kuzum
Acele etme
O kliniğinide bir daha aklından geçir
Neden gelmiyorsanız derse,param yok de bak görürsün 2 bini istemekten xaz geçicekler
Eşini bir iyi uroloğa götür

2
Aynen buna katiliyorum bide kisin daha güzel kombin yapiliyor. Yazin bir terlik bir elbise sicaktada bisey giyilmiyor. Ben kis gelsede cizmelerimi, kürk giysem diye hayal ediyorum.
019 eylül kievde her gün tur attık eşimle
Haziranda bir tek dnepr turu yaptım,oda sıcaktan domates olup döndüm
Birde hormon etkisinden dahada sıcak oluyor

Aynen buna katiliyorum bide kisin daha güzel kombin yapiliyor. Yazin bir terlik bir elbise sicaktada bisey giyilmiyor. Ben kis gelsede cizmelerimi, kürk giysem diye hayal ediyorum.
yaa hele o sutyen var yaaa o sutyeen...kim bulduysa nalettt olsuun yazin free olsak barii,anca cekilir..ben tam kış cocuguyum yaa

Eşim duyunca muhtemelen vazgeçicek zaten seçenek sundular bana isterseniz o şeyi yaparız kesin olur o zaman dediler. Size verilen fiyat donasyon + embriyo genetik tarama testi diyorlar. O ikisi de 6000 euroya geliyor. İşin sperm kısmı hiç aklıma gelmemişti şimdi ne yapacağımı şaşırdım siz bilirsiniz zaten genetik yapacaz diyorlar hani olası sağlıksız embriyolar zaten transfer edilmez diyorlar. Ama diğrr taraftan da embriyo olmaz sperm yumurtayı dölleyemebilir de diyorlar kafam karışık acayip.

5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyor sizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte
Adet günümde bile hiç bir belirti yoktu hatta adet olucam diye pedle gezdim ki ben 3. Haftada hamileyim diye ortada gezen insanım. Hiç belli olmuyor Inan sakin ol sen güzel haberler alicaz

Embriyo taramayamı 2 bin euro istediler?
O zaman NGS mi yapılıcak bir sor?
PGD olursa o parayı verme derim
Sen beni dinle kardeşim
Bu tedaviyi durdur
Sonradan pişman olmayasın
Eşinlede bu durumu paylaş
İyi uroloğa gidin

Amin canım amin. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. İnşallah dediğin gibi olur

hayır içmiyordum üzerine olması gereken adet kanamam oldu ama sonraki ay yaklaşık 5 gün estrofem içtim bıraktım,ve 13 gün gecikti tık yok.
Lucrin kendi hormonlarını 1-3 ay kapatıyor
Estrofemi neden içip buraktınız?
Eğer lucrin sonrası adet görmek isterseniz en az 10 gün estrofem 10 günde progesteron tarzı bir şey kullanmanız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…