Bende.kisin buranin yazi hic cekilmiyor maalesef. Ben varya ankarada okurken millet soguk kar diye iceri kacisirdi yurtta.bende tam tersine o karin icinden cikasim gelmezdi yurt müdürü karin icinden toplardi beni delimi bu diyeBen sııcağa tahammul edemem
Soğuk hava tam benlik
ooohhh giyerimm kazagimi montumuu,cekerim corabimi da dizime kadar..misssGezeriz tozarız kuzum
Hiç bunalıma girmeyiz
Bu spermiogramda çok net yazılmamışEki Görüntüle 2903703
Anlayan bilen varsa yorumlasın kurban olayım ben bişey anlamadım bunlardab ilk defa sperm sonucu görüyorum
Aynen buna katiliyorum bide kisin daha güzel kombin yapiliyor. Yazin bir terlik bir elbise sicaktada bisey giyilmiyor. Ben kis gelsede cizmelerimi, kürk giysem diye hayal ediyorum.Gezeriz tozarız kuzum
Hiç bunalıma girmeyiz
Amin canm ins aminSağol cnm benim kiev diye kalmış aklimda
Inşallah cnm bebelerimize kavusalimda yer önemli değil
ooohhh giyerimm kazagimi montumuu,cekerim corabimi da dizime kadar..misss
019 eylül kievde her gün tur attık eşimleAynen buna katiliyorum bide kisin daha güzel kombin yapiliyor. Yazin bir terlik bir elbise sicaktada bisey giyilmiyor. Ben kis gelsede cizmelerimi, kürk giysem diye hayal ediyorum.
yaa hele o sutyen var yaaa o sutyeen...kim bulduysa nalettt olsuunAynen buna katiliyorum bide kisin daha güzel kombin yapiliyor. Yazin bir terlik bir elbise sicaktada bisey giyilmiyor. Ben kis gelsede cizmelerimi, kürk giysem diye hayal ediyorum.
Eşim duyunca muhtemelen vazgeçicek zaten seçenek sundular bana isterseniz o şeyi yaparız kesin olur o zaman dediler. Size verilen fiyat donasyon + embriyo genetik tarama testi diyorlar. O ikisi de 6000 euroya geliyor. İşin sperm kısmı hiç aklıma gelmemişti şimdi ne yapacağımı şaşırdım siz bilirsiniz zaten genetik yapacaz diyorlar hani olası sağlıksız embriyolar zaten transfer edilmez diyorlar. Ama diğrr taraftan da embriyo olmaz sperm yumurtayı dölleyemebilir de diyorlar kafam karışık acayip.İşte arkadaşım işine karışmak olmasın o merkezi iptal et derim ve beni dinle derim
Başımdan tüstü çıkıyor bunları duyunca
Şerefsizler genetik test mi yapıcaklar 2 bin euro ileve alıyorlar??
İMCİ denilen bir yöntem var,onu zaten kaliteli tüm merkezler o aleten almışlar ve yapmak zorundalar
Mikro çip aleti dandik ve hiç bir ile yaramayan bir yöntem
Özür dilerin böyle atom bombası gibi patladım
Ama inan ben bu yolda gaz gibi yolundum
Çok maddi ve manevi yandım
Ve her defasında dedi,Ben yandım siz yanmayın
Lütfen biletlerini iptal et
Aceleyle bu iş olmaz
Eşini iyi bir uroloğa götür
Hormonlarına,sperm dna testine,karyotipine baksın
Bu işe az para verilmiyor
Yumurtayı parayla alıyoruz,ama spermde çok önemli bunu unutmayın
Adet günümde bile hiç bir belirti yoktu hatta adet olucam diye pedle gezdim5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyorsizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte
Embriyo taramayamı 2 bin euro istediler?Eşim duyunca muhtemelen vazgeçicek zaten seçenek sundular bana isterseniz o şeyi yaparız kesin olur o zaman dediler. Size verilen fiyat donasyon + embriyo genetik tarama testi diyorlar. O ikisi de 6000 euroya geliyor. İşin sperm kısmı hiç aklıma gelmemişti şimdi ne yapacağımı şaşırdım siz bilirsiniz zaten genetik yapacaz diyorlar hani olası sağlıksız embriyolar zaten transfer edilmez diyorlar. Ama diğrr taraftan da embriyo olmaz sperm yumurtayı dölleyemebilir de diyorlar kafam karışık acayip.
Hayırlısı olsun canım. İnşallah orda bu sefer yüzün gülecekCanim evet kibrisla baglarimi kopardim tamamen kieve karar verdik esimle rabbim nasip kismet ederse on gorusmeye gideceğiz
Amin canım amin. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. İnşallah dediğin gibi olurLütfen kendine ve bebeğine negatif enerji yollama.daha önce hiçbir belirti olayını yaşamaya. Bir sürü insan var ve bende önceki gebeliklerimden biliyorum.ben işk gebeliğin 2 ay bitene kadar anlamadım adet günümüde yazmamışım.geciktiğini farkedip söktürücü için doktora gittiğimde hamilesin demişti.inşallah senin durumunda böyledir.bu kişiden kişiye değişir unutma
Amin ablam aminnnHiç öy
le erkenden belirti arama
Burda okadar kadınlar gebe kaldı ve karnı cıkmayınca hiç bir şey hiss etmediler
Hatta 2 haftada bir ıltrasona kaçıyordular bebekleri yaşıyormu diye
Allah hepimize öyle kolay gebelik nasip etsin kuzum
İnşallah canım hepimiz pozitifi görelim artıkAdet günümde bile hiç bir belirti yoktu hatta adet olucam diye pedle gezdimki ben 3. Haftada hamileyim diye ortada gezen insanım. Hiç belli olmuyor Inan sakin ol sen güzel haberler alicaz
hayır içmiyordum üzerine olması gereken adet kanamam oldu ama sonraki ay yaklaşık 5 gün estrofem içtim bıraktım,ve 13 gün gecikti tık yok.Lucrini vurarke ilaç içiyormuydun?
Onu anladım düşünceni merak ettim o anlamda soruyorum ne düşünüyorsun durumlar karışık demi cokYani başka bir yerdede ultrasonda baktırsan
O yuzden yazin evden hic cikasim gelmiyor sutyenimi cikariveriyorum evdeyaa hele o sutyen var yaaa o sutyeen...kim bulduysa nalettt olsuunyazin free olsak barii,anca cekilir..ben tam kış cocuguyum yaa
Amiiiiiin insallah rabbim herbirimizin yüzünü güldürsün insallah canımHayırlısı olsun canım. İnşallah orda bu sefer yüzün gülecek
Lucrin kendi hormonlarını 1-3 ay kapatıyorhayır içmiyordum üzerine olması gereken adet kanamam oldu ama sonraki ay yaklaşık 5 gün estrofem içtim bıraktım,ve 13 gün gecikti tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?