Aynen canim cok soguk oluyor maalesef2019 eylülün 20 ordaydım
Hırkadan paltoya geçtik
Canim benim lutfen pozitif dusun hayirli olsun lutfen sen kendini yipratma .hicbelirti olmadan hamile haberi aldigimiz arkadaslarimiz oldu canim.simdiden yipratma kendini lütfen5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyorsizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte
İnşallah canım bakalımCanım normal.regl öncesi emdometrium kalınlaşır bakarki bebek yok incelir soyulur ve atılır regl olursun.hem şuanki kalınlığı gayet iyi hemde zamanı var rahat ol canım.kalınlaşır o.nerde tedavi oluyorsun ve estrofem kaç tane alıyorsun
Burada okuduğum kadarıyla çoğu kişinin belirtisi oldu. Masallah ben tertemizim. Napalim belki de bana anne olmak nasip olmayacaktır. Yine de umutlu olmaya çalışıyorum ama içten içe insanı kemiren duyguya hakim olamıyorum. ☹Canim benim lutfen pozitif dusun hayirli olsun lutfen sen kendini yipratma .hicbelirti olmadan hamile haberi aldigimiz arkadaslarimiz oldu canim.simdiden yipratma kendini lütfen
Canım hiç stres yapma bir arkadaşımızın hiç belirtisi yoktu ismini vermek istemedim şuan üçüzlere gebe5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyorsizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte
Canım güzelce konuş bilsin o zaman birbirinize daha çok destek olacaksınız gör bak.önemli olan en az bir tane sağlıklı sperm.millet o bir taneyi bulmak için operasyon yaptırıyor.sadece tek bir sperm bulmak için.morfolojisi nasıl ve eşine karyotip baktırdın mı.ve kendine.İnşallah canım bakalımdoğuş tüp bebek merkezinde başladım bu ilk denememiz olacak zaten 9 aylık evliyim estrofem mi ilk gün 1 adet sonra 3 gün 2 şer adet bugün de 3 er adet olarak kullanıyorum.... Yalnız ben bu şeyleri dert ederken karşıma hiç tahmin etmediğim bi problem geldi eşim bugün ilk defa spermiogram yaptırdı sonuçları merkeze attık sperm sayısı çok düşük dediler 4 ml örnek vermiş eşim normal de 60 ya da 80 milyon olması gerekirken eşimin ki 4, 8 milyon çıkmış toplam örnekte nasıl olucak hiç bir fikrim yok, sonuçları da hastaneden ben aldım eşim daha görmedi düşük olduğundan da haberi yok duyarsa çok üzülür dünyası yıkılır, bugün n test verirken bile boşuna veriyoruz bu testi benim spermlerim gayet iyidir kesin dedi. Test verirken gerildi davul gibi sonuçları öğrense kim bilir ne yapar
Lütfen kendine ve bebeğine negatif enerji yollama.daha önce hiçbir belirti olayını yaşamaya. Bir sürü insan var ve bende önceki gebeliklerimden biliyorum.ben işk gebeliğin 2 ay bitene kadar anlamadım adet günümüde yazmamışım.geciktiğini farkedip söktürücü için doktora gittiğimde hamilesin demişti.inşallah senin durumunda böyledir.bu kişiden kişiye değişir unutmaBurada okuduğum kadarıyla çoğu kişinin belirtisi oldu. Masallah ben tertemizim. Napalim belki de bana anne olmak nasip olmayacaktır. Yine de umutlu olmaya çalışıyorum ama içten içe insanı kemiren duyguya hakim olamıyorum. ☹
Gidelim valla canim ben gynoliften umidimi kestim
Yani başka bir yerdede ultrasonda baktırsan
Bu konuşara hayli yabancıyım ben donasyon olucam zaten bende yumurta yok. 1 aydır falan vitamin alıyoruz ikimizde ben bi sürü test verdim adet önce ader dönemi rahim ultrasonu falan ama eşim işl defa test verdi spermiogramı. Henğz bi işlem görmedik yani başka, ayın 26 sında kıbrısta olun demişlerdi biletlerimizi aldık herşey tamm donör tamm rahim tamm derken sperm testini geç kaldık vermeye o yüzden şimdi karşılaştık bununla. Merkez diyor bi işlen varmış en sağlıklı spermleri seçilip o şekilde döllenme yapılabiliyormuş ama onun da ekstra maliyeti var ve bizim bütçemiz zaten temel donasyon ve embriyo genetik kısmına yetmedi kalan eksiği sağdan soldan toparlamaya çalıştık, şimdi bi de bu işlem ekstra 2000 euro diyorlar ki bunu karşılayabilmemiz imkansız. Bilmiyorum nasıl bi karar vermeliyim. Bu arada karyotip dediğiniz ne kiCanım güzelce konuş bilsin o zaman birbirinize daha çok destek olacaksınız gör bak.önemli olan en az bir tane sağlıklı sperm.millet o bir taneyi bulmak için operasyon yaptırıyor.sadece tek bir sperm bulmak için.morfolojisi nasıl ve eşine karyotip baktırdın mı.ve kendine.
le erkenden belirti arama5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyorsizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte
Ben sııcağa tahammul edememAynen canim cok soguk oluyor maalesef
Hiç tedirgin olmaİnşallah canım bakalımdoğuş tüp bebek merkezinde başladım bu ilk denememiz olacak zaten 9 aylık evliyim estrofem mi ilk gün 1 adet sonra 3 gün 2 şer adet bugün de 3 er adet olarak kullanıyorum.... Yalnız ben bu şeyleri dert ederken karşıma hiç tahmin etmediğim bi problem geldi eşim bugün ilk defa spermiogram yaptırdı sonuçları merkeze attık sperm sayısı çok düşük dediler 4 ml örnek vermiş eşim normal de 60 ya da 80 milyon olması gerekirken eşimin ki 4, 8 milyon çıkmış toplam örnekte nasıl olucak hiç bir fikrim yok, sonuçları da hastaneden ben aldım eşim daha görmedi düşük olduğundan da haberi yok duyarsa çok üzülür dünyası yıkılır, bugün n test verirken bile boşuna veriyoruz bu testi benim spermlerim gayet iyidir kesin dedi. Test verirken gerildi davul gibi sonuçları öğrense kim bilir ne yapar
onda ki Zirkam o ameliyatla çıkan spermotozoidler daha düzgün ve kaliteli oluyorCanım güzelce konuş bilsin o zaman birbirinize daha çok destek olacaksınız gör bak.önemli olan en az bir tane sağlıklı sperm.millet o bir taneyi bulmak için operasyon yaptırıyor.sadece tek bir sperm bulmak için.morfolojisi nasıl ve eşine karyotip baktırdın mı.ve kendine.
Test sonucuna Bakıyorum da bunlardan hiç bişey anlamadım bi çok yerde değer yazmıyor boş düşük kons test sonuçları kısmında bişeyler yazıyorHiç tedirgin olma
Az olsun öz olsun
Önemli olan kalitesi iyi olsun
İleri hareket yüzdesini gördünmü?
Bazen A harfiyle gösteriliyot
bend,nefrett ederiim yazdan..tam kış kar kiyamet bana göreBen sııcağa tahammul edemem
Soğuk hava tam benlik
İşte arkadaşım işine karışmak olmasın o merkezi iptal et derim ve beni dinle derimBu konuşara hayli yabancıyım ben donasyon olucam zaten bende yumurta yok. 1 aydır falan vitamin alıyoruz ikimizde ben bi sürü test verdim adet önce ader dönemi rahim ultrasonu falan ama eşim işl defa test verdi spermiogramı. Henğz bi işlem görmedik yani başka, ayın 26 sında kıbrısta olun demişlerdi biletlerimizi aldık herşey tamm donör tamm rahim tamm derken sperm testini geç kaldık vermeye o yüzden şimdi karşılaştık bununla. Merkez diyor bi işlen varmış en sağlıklı spermleri seçilip o şekilde döllenme yapılabiliyormuş ama onun da ekstra maliyeti var ve bizim bütçemiz zaten temel donasyon ve embriyo genetik kısmına yetmedi kalan eksiği sağdan soldan toparlamaya çalıştık, şimdi bi de bu işlem ekstra 2000 euro diyorlar ki bunu karşılayabilmemiz imkansız. Bilmiyorum nasıl bi karar vermeliyim. Bu arada karyotip dediğiniz ne ki
Gezeriz tozarız kuzumbend,nefrett ederiim yazdan..tam kış kar kiyamet bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?