5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyor sizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte
Canim benim lutfen pozitif dusun hayirli olsun lutfen sen kendini yipratma .hicbelirti olmadan hamile haberi aldigimiz arkadaslarimiz oldu canim.simdiden yipratma kendini lütfen

İnşallah canım bakalım doğuş tüp bebek merkezinde başladım bu ilk denememiz olacak zaten 9 aylık evliyim estrofem mi ilk gün 1 adet sonra 3 gün 2 şer adet bugün de 3 er adet olarak kullanıyorum.... Yalnız ben bu şeyleri dert ederken karşıma hiç tahmin etmediğim bi problem geldi eşim bugün ilk defa spermiogram yaptırdı sonuçları merkeze attık sperm sayısı çok düşük dediler 4 ml örnek vermiş eşim normal de 60 ya da 80 milyon olması gerekirken eşimin ki 4, 8 milyon çıkmış toplam örnekte nasıl olucak hiç bir fikrim yok, sonuçları da hastaneden ben aldım eşim daha görmedi düşük olduğundan da haberi yok duyarsa çok üzülür dünyası yıkılır, bugün n test verirken bile boşuna veriyoruz bu testi benim spermlerim gayet iyidir kesin dedi. Test verirken gerildi davul gibi sonuçları öğrense kim bilir ne yapar

Canim benim lutfen pozitif dusun hayirli olsun lutfen sen kendini yipratma .hicbelirti olmadan hamile haberi aldigimiz arkadaslarimiz oldu canim.simdiden yipratma kendini lütfen
Burada okuduğum kadarıyla çoğu kişinin belirtisi oldu. Masallah ben tertemizim. Napalim belki de bana anne olmak nasip olmayacaktır. Yine de umutlu olmaya çalışıyorum ama içten içe insanı kemiren duyguya hakim olamıyorum. ☹

5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyor sizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte
Canım hiç stres yapma bir arkadaşımızın hiç belirtisi yoktu ismini vermek istemedim şuan üçüzlere gebe

Canım güzelce konuş bilsin o zaman birbirinize daha çok destek olacaksınız gör bak.önemli olan en az bir tane sağlıklı sperm.millet o bir taneyi bulmak için operasyon yaptırıyor.sadece tek bir sperm bulmak için.morfolojisi nasıl ve eşine karyotip baktırdın mı.ve kendine.

Lütfen kendine ve bebeğine negatif enerji yollama.daha önce hiçbir belirti olayını yaşamaya. Bir sürü insan var ve bende önceki gebeliklerimden biliyorum.ben işk gebeliğin 2 ay bitene kadar anlamadım adet günümüde yazmamışım.geciktiğini farkedip söktürücü için doktora gittiğimde hamilesin demişti.inşallah senin durumunda böyledir.bu kişiden kişiye değişir unutma

Bu konuşara hayli yabancıyım ben donasyon olucam zaten bende yumurta yok. 1 aydır falan vitamin alıyoruz ikimizde ben bi sürü test verdim adet önce ader dönemi rahim ultrasonu falan ama eşim işl defa test verdi spermiogramı. Henğz bi işlem görmedik yani başka, ayın 26 sında kıbrısta olun demişlerdi biletlerimizi aldık herşey tamm donör tamm rahim tamm derken sperm testini geç kaldık vermeye o yüzden şimdi karşılaştık bununla. Merkez diyor bi işlen varmış en sağlıklı spermleri seçilip o şekilde döllenme yapılabiliyormuş ama onun da ekstra maliyeti var ve bizim bütçemiz zaten temel donasyon ve embriyo genetik kısmına yetmedi kalan eksiği sağdan soldan toparlamaya çalıştık, şimdi bi de bu işlem ekstra 2000 euro diyorlar ki bunu karşılayabilmemiz imkansız. Bilmiyorum nasıl bi karar vermeliyim. Bu arada karyotip dediğiniz ne ki

Hiç öy
le erkenden belirti arama
Burda okadar kadınlar gebe kaldı ve karnı cıkmayınca hiç bir şey hiss etmediler
Hatta 2 haftada bir ıltrasona kaçıyordular bebekleri yaşıyormu diye
Allah hepimize öyle kolay gebelik nasip etsin kuzum

Hiç tedirgin olma
Az olsun öz olsun
Önemli olan kalitesi iyi olsun
İleri hareket yüzdesini gördünmü?
Bazen A harfiyle gösteriliyot

İş
onda ki Zirkam o ameliyatla çıkan spermotozoidler daha düzgün ve kaliteli oluyor

Hiç tedirgin olma
Az olsun öz olsun
Önemli olan kalitesi iyi olsun
İleri hareket yüzdesini gördünmü?
Bazen A harfiyle gösteriliyot
Test sonucuna Bakıyorum da bunlardan hiç bişey anlamadım bi çok yerde değer yazmıyor boş düşük kons test sonuçları kısmında bişeyler yazıyor

İşte arkadaşım işine karışmak olmasın o merkezi iptal et derim ve beni dinle derim
Başımdan tüstü çıkıyor bunları duyunca
Şerefsizler genetik test mi yapıcaklar 2 bin euro ileve alıyorlar??
İMCİ denilen bir yöntem var,onu zaten kaliteli tüm merkezler o aleten almışlar ve yapmak zorundalar
Mikro çip aleti dandik ve hiç bir ile yaramayan bir yöntem
Özür dilerin böyle atom bombası gibi patladım
Ama inan ben bu yolda gaz gibi yolundum
Çok maddi ve manevi yandım
Ve her defasında dedi,Ben yandım siz yanmayın
Lütfen biletlerini iptal et
Aceleyle bu iş olmaz
Eşini iyi bir uroloğa götür
Hormonlarına,sperm dna testine,karyotipine baksın
Bu işe az para verilmiyor
Yumurtayı parayla alıyoruz,ama spermde çok önemli bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…