Sen iyi odemissin yine benim ilk gittigimde pandemi yoktu biz 1000 tl odemistik valla ucuzlamis. Makbuz vermislerdide ordan hatirliyorum odedigim herseyin makbuzunu saklamis ilerde lazim olur diye. Biz taksiyle gitmek istedik enis bey bize taksiyle gitmenizi tavsiye etmem burasi turkiyedeki taksiler gibi ucuz olmaz demisti onu hic unutmuyorumKıbrısta tedavi gören arkadaşlarım bişi sorucaktım bu ay içinde gidenlere..
Haziranda karantinaya girmiştik. Transferlerimizi merkez ayarlamıştı.
Havaalanı-otel
Otel-merkez
Merkez-otel
Otel-havaalanı arası 500 lira ödeme yaptık.
Bu sefer karantinaya girmeyeceğiz.
Havaalanından taksi ile Güneş rezidans kadar bir mesafeye ne kadar ücret alıyorlar bilen var mı?
Sağol cnm benim kiev diye kalmış aklimdaCanm hadi hayirli haberler ins benim kıbrıs canm ins nasibimjz orasidir
Ooohhh tam benlikBugün hava dünden de sopuk 17 derece2 gün önce 30 üzeri olan hava 2 günde nasıl bu hale geldi çok ilginç Buraya gelenler mutlaka hırka ,sweat hatta çok üşürüm diyenler kot ceket tarzı bir ceket bile getirebilir..Dün gezecektik bu güne erteledik bugün daha da soğuk Ben ettim siz etmeyin ..Ve mutlaka kapalı bir ayakkabıyla gelin yada yanınıza alın ben terlikle geldim
Eylülden sonra gidenler ne yapacakBugün hava dünden de sopuk 17 derece2 gün önce 30 üzeri olan hava 2 günde nasıl bu hale geldi çok ilginç Buraya gelenler mutlaka hırka ,sweat hatta çok üşürüm diyenler kot ceket tarzı bir ceket bile getirebilir..Dün gezecektik bu güne erteledik bugün daha da soğuk Ben ettim siz etmeyin ..Ve mutlaka kapalı bir ayakkabıyla gelin yada yanınıza alın ben terlikle geldim
Canım benim çok teşekkür ederim çok sağol.
Çok çok aminnnnCanım benim çok teşekkür ederim çok sağol.inşallah sımsıkı yapissinlar ve beni hiç bırakmasinlar. Beraber dogumlarimizi konuşalım inşallah
Sevgili @Zumrom
Zumrommm hayirli ugurlu olsun, seninle kalsinlar hep annelerine sarilsin, hic birakmasinlar
Inşaallah canım ablamBir hayalim var,Deniz,Zumron ve özelde isminin geçmesini istemeyen bir arkadaşımda var
Artık 4 kızımız kiev tedavisinin beklemedesindeler
Anladığım kadarıyla bir tek zumrona ikili transfer olucak,geriye kalam 3 kızımıza tekli transfer oldu
Haydi kızlar Allah sizin mutlu haberlerinizle hepimize sevinç getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?