Zumronumda anne olsun
Canım kardeşim ikiz evlat annesi ol bu tedavinden
Sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun
Sağol canım zazam inşallah buradaki bütün arkadaşlarım anne olsun. Enbasta da sen inşallah bende olursam önce Allah'ımin sonra senin sayende

Çok teşekkür ediyorum sibram Allah'ım hepinizden razı olsun

Benim anladığım ilk ultrasonda 5+3 günlük ikinci ultrasonda da 5+5 günlük çıkmış.
Gelişimi yavaş sanırsam.
Ama belli olmaz çok yeni olduğu için toparlar inşallah.

Zumrommm hayirli ugurlu olsun, seninle kalsinlar hep annelerine sarilsin, hic birakmasinlar guzel haberlerini bekliyorum
Çok teşekkür ederim sadesutlum seninkiler gibi benimkiler de beni bırakmasinlar inşallah sımsıkı tutunsunlar anaciklarina inşallah size en güzel haberleri vereceğim

Benim anladığım ilk ultrasonda 5+3 günlük ikinci ultrasonda da 5+5 günlük çıkmış.
Gelişimi yavaş sanırsam.
Ama belli olmaz çok yeni olduğu için toparlar inşallah.
Inşallah ama 10gun içinde nerdeyse hic gelismemis ama doktor yinede cozemedigim biseyler var emin olamiyorum dedi.kucukte olsa fetüs var dedi kafam iyice çorba oldu

Çok teşekkürler canım benim

Hayırlı günler herkese arkadaşlar bi sorum olucak, geçen hafta regl öncesi endometrium 9 mm çıkmıştı 3 gündür estrofem alıyorum bugün tekrar ölçtürdüm 5.7 çıktı normal mi, transfer için 8 mm den büyük olması gerek diye biliyorum Hem ölçen doktor hemde merkez sorun yok dedi ama size de danışmak istedim

Daha 10-15 gün kullanacaksınız şuan normal yani

Sağol canım zazam inşallah buradaki bütün arkadaşlarım anne olsun. Enbasta da sen inşallah bende olursam önce Allah'ımin sonra senin sayende
Rabbim herdaim yar ye yardimcin olsun senin icinde dua edicem bu gece okudugum butun dualar kuran hepimiz icin olacak

Bugün de sevgili Z Zumrom un transferi vaaaarrrİşin gücün rast gitsin canımmm canına sımsıkı tutunsunlar 2. Transferinde yanında okucamm zatennSağlıkla evladına kavuşmanı diliyorum
Hadi canım ikiniz içinde duacayız herşey çok rahat güzel ve sonucu bebişli olsun inş

Ayın 26 sında orda olucaz inşallah eylül 1 gibi de transfer olucak o zamana kadar istenen seviyeye gelir mi ki
Daha yeni başlamışsınız zaten. Gerek görürlerse ilacı arttırırlar boşuna stres yapmayın.

Canım biz gelirken soğumuştu zaten transfere giderken de yanına çorap al canım zülfiyecim üzerinizi örtüyor ama yine çok üşüyorsanız temkinli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…