Zumronumda anne olsun
Canım kardeşim ikiz evlat annesi ol bu tedavinden
Sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun🤲🤲❤️💋
Sağol canım zazam inşallah buradaki bütün arkadaşlarım anne olsun. Enbasta da sen inşallah 🤲🤲🤲 bende olursam önce Allah'ımin sonra senin sayende 🥰🥰🥰

Sevgili @Zumrom🥰, işin rast gitsin.. Rabbim seninle olsun.. sağlıkla bebeklerine 🐣🐣🐣kavuşup onlarla birlikte eve dönersin inşallah🤲🤲kucakların bebişlerle dolsunnnn 🙏🙏😂Şans bugün senden yana olsun, tatlımmm 💖🥰🤞🙏🙏Yüreğimiz seninle bugün.
Çok teşekkür ediyorum sibram Allah'ım hepinizden razı olsun 🥰🥰🥰🥰🤲🤲❤️❤️

Kızlar az önce çıktım doktordan 10gun sonra tekrar görmek istiyorum seni senin durumunu çözemedim küçükte olsa fetüs var gibi görünüyo bu durumda kestirip atamam 10gun sonra tekrar gorelim dedi.kesen var yolk var ama gelişmemiş küçük dedi.cok enteresan bi durum yaşıyorum size 10gun önceki ve bugunki ultrason kağıdımı atıyorum ben çıkamadım işin içinden 🙄
Benim anladığım ilk ultrasonda 5+3 günlük ikinci ultrasonda da 5+5 günlük çıkmış.
Gelişimi yavaş sanırsam.
Ama belli olmaz çok yeni olduğu için toparlar inşallah.

Zumrommm hayirli ugurlu olsun, seninle kalsinlar hep annelerine sarilsin, hic birakmasinlar🙏 🧿🧿🧿 guzel haberlerini bekliyorum🥰
Çok teşekkür ederim sadesutlum seninkiler gibi benimkiler de beni bırakmasinlar inşallah sımsıkı tutunsunlar anaciklarina🤲🤲🤲🤲 inşallah size en güzel haberleri vereceğim 🥰🥰🥰😘😘😘

Benim anladığım ilk ultrasonda 5+3 günlük ikinci ultrasonda da 5+5 günlük çıkmış.
Gelişimi yavaş sanırsam.
Ama belli olmaz çok yeni olduğu için toparlar inşallah.
Inşallah ama 10gun içinde nerdeyse hic gelismemis ama doktor yinede cozemedigim biseyler var emin olamiyorum dedi.kucukte olsa fetüs var dedi kafam iyice çorba oldu😏

Z Zumrom canım hayırlı olsun şimdiden 🙏🥰 Allah nasip etsin, bebişlerin olsun, güle oynaya da büyüt inşallah.
Tedavi sürecindeki arkadaşlarıma da allah kolaylık versin.
Sayfada sadece pandanın görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam gebelik günlüğü koymuştu.
Hamile olanlar veya transfer sonucu bekleyenler sonuçlarını aldığında şu günlüğü yapsa bizde görsek kim hamile , kim tedavide diye böyle çok karıştırıyorum 😂😂
Çok teşekkürler canım benim 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Hayırlı günler herkese 😊 arkadaşlar bi sorum olucak, geçen hafta regl öncesi endometrium 9 mm çıkmıştı 3 gündür estrofem alıyorum bugün tekrar ölçtürdüm 5.7 çıktı normal mi, transfer için 8 mm den büyük olması gerek diye biliyorum Hem ölçen doktor hemde merkez sorun yok dedi ama size de danışmak istedim 🥺

Hayırlı günler herkese 😊 arkadaşlar bi sorum olucak, geçen hafta regl öncesi endometrium 9 mm çıkmıştı 3 gündür estrofem alıyorum bugün tekrar ölçtürdüm 5.7 çıktı normal mi, transfer için 8 mm den büyük olması gerek diye biliyorum Hem ölçen doktor hemde merkez sorun yok dedi ama size de danışmak istedim 🥺
Daha 10-15 gün kullanacaksınız şuan normal yani

Sağol canım zazam inşallah buradaki bütün arkadaşlarım anne olsun. Enbasta da sen inşallah 🤲🤲🤲 bende olursam önce Allah'ımin sonra senin sayende 🥰🥰🥰
Rabbim herdaim yar ye yardimcin olsun senin icinde dua edicem bu gece okudugum butun dualar kuran hepimiz icin olacak🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bugün de sevgili Z Zumrom un transferi vaaaarrr🥰🥰🥰İşin gücün rast gitsin canımmm 🤲🤲canına sımsıkı tutunsunlar 2. Transferinde yanında okucamm zatenn🙏🙏Sağlıkla evladına kavuşmanı diliyorum 🤲🤲🤲🧿
Hadi canım ikiniz içinde duacayız 🤲herşey çok rahat güzel ve sonucu bebişli olsun inş 🥰❤️🧿

Ayın 26 sında orda olucaz inşallah eylül 1 gibi de transfer olucak o zamana kadar istenen seviyeye gelir mi ki 🥺
Daha yeni başlamışsınız zaten. Gerek görürlerse ilacı arttırırlar boşuna stres yapmayın.

Bugün hava dünden de sopuk 17 derece😱😱2 gün önce 30 üzeri olan hava 2 günde nasıl bu hale geldi çok ilginç 🧐 Buraya gelenler mutlaka hırka ,sweat hatta çok üşürüm diyenler kot ceket tarzı bir ceket bile getirebilir..Dün gezecektik bu güne erteledik bugün daha da soğuk 🥶🥶Ben ettim siz etmeyin ..Ve mutlaka kapalı bir ayakkabıyla gelin yada yanınıza alın ben terlikle geldim 🙈🙈
Canım biz gelirken soğumuştu zaten transfere giderken de yanına çorap al canım zülfiyecim üzerinizi örtüyor ama yine çok üşüyorsanız temkinli olun

Back