Kıbrısta tedavi gören arkadaşlarım bişi sorucaktım bu ay içinde gidenlere..
Haziranda karantinaya girmiştik. Transferlerimizi merkez ayarlamıştı.
Havaalanı-otel
Otel-merkez
Merkez-otel
Otel-havaalanı arası 500 lira ödeme yaptık.
Bu sefer karantinaya girmeyeceğiz.
Havaalanından taksi ile Güneş rezidans kadar bir mesafeye ne kadar ücret alıyorlar bilen var mı?
Sen iyi odemissin yine benim ilk gittigimde pandemi yoktu biz 1000 tl odemistik valla ucuzlamis. Makbuz vermislerdide ordan hatirliyorum odedigim herseyin makbuzunu saklamis ilerde lazim olur diye. Biz taksiyle gitmek istedik enis bey bize taksiyle gitmenizi tavsiye etmem burasi turkiyedeki taksiler gibi ucuz olmaz demisti onu hic unutmuyorum

Bugün hava dünden de sopuk 17 derece😱😱2 gün önce 30 üzeri olan hava 2 günde nasıl bu hale geldi çok ilginç 🧐 Buraya gelenler mutlaka hırka ,sweat hatta çok üşürüm diyenler kot ceket tarzı bir ceket bile getirebilir..Dün gezecektik bu güne erteledik bugün daha da soğuk 🥶🥶Ben ettim siz etmeyin ..Ve mutlaka kapalı bir ayakkabıyla gelin yada yanınıza alın ben terlikle geldim 🙈🙈

Bugün de sevgili Z Zumrom un transferi vaaaarrr🥰🥰🥰İşin gücün rast gitsin canımmm 🤲🤲canına sımsıkı tutunsunlar 2. Transferinde yanında okucamm zatenn🙏🙏Sağlıkla evladına kavuşmanı diliyorum 🤲🤲🤲🧿
Zumronumda anne olsun
Canım kardeşim ikiz evlat annesi ol bu tedavinden
Sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun🤲🤲❤️💋

Bugün de sevgili Z Zumrom un transferi vaaaarrr🥰🥰🥰İşin gücün rast gitsin canımmm 🤲🤲canına sımsıkı tutunsunlar 2. Transferinde yanında okucamm zatenn🙏🙏Sağlıkla evladına kavuşmanı diliyorum 🤲🤲🤲🧿
Allah yardimcin olsun canimm 🥰
Hayirli haberlerini bekliyoruz.Rabbim kucagini doldursun insallahh❤️❤️🐣🐣

Bugün hava dünden de sopuk 17 derece😱😱2 gün önce 30 üzeri olan hava 2 günde nasıl bu hale geldi çok ilginç 🧐 Buraya gelenler mutlaka hırka ,sweat hatta çok üşürüm diyenler kot ceket tarzı bir ceket bile getirebilir..Dün gezecektik bu güne erteledik bugün daha da soğuk 🥶🥶Ben ettim siz etmeyin ..Ve mutlaka kapalı bir ayakkabıyla gelin yada yanınıza alın ben terlikle geldim 🙈🙈
Ooohhh tam benlik
Hiç sıcağı sevmem

Bir hayalim var,Deniz,Zumron ve özelde isminin geçmesini istemeyen bir arkadaşımda var
Artık 4 kızımız kiev tedavisinin beklemedesindeler
Anladığım kadarıyla bir tek zumrona ikili transfer olucak,geriye kalam 3 kızımıza tekli transfer oldu
Haydi kızlar Allah sizin mutlu haberlerinizle hepimize sevinç getirsin🤲🤲🤲🤲🤲❤️💋💋💋💋

Eylülden sonra gidenler ne yapacak :rolleyes:

Canım benim çok teşekkür ederim çok sağol.🤲🤲🤲inşallah sımsıkı yapissinlar ve beni hiç bırakmasinlar. Beraber dogumlarimizi konuşalım inşallah 🥰🥰🥰

Sevgili @Zumrom🥰, işin rast gitsin.. Rabbim seninle olsun.. sağlıkla bebeklerine 🐣🐣🐣kavuşup onlarla birlikte eve dönersin inşallah🤲🤲kucakların bebişlerle dolsunnnn 🙏🙏😂Şans bugün senden yana olsun, tatlımmm 💖🥰🤞🙏🙏Yüreğimiz seninle bugün.

Zumrommm hayirli ugurlu olsun, seninle kalsinlar hep annelerine sarilsin, hic birakmasinlar🙏 🧿🧿🧿 guzel haberlerini bekliyorum🥰

Bir hayalim var,Deniz,Zumron ve özelde isminin geçmesini istemeyen bir arkadaşımda var
Artık 4 kızımız kiev tedavisinin beklemedesindeler
Anladığım kadarıyla bir tek zumrona ikili transfer olucak,geriye kalam 3 kızımıza tekli transfer oldu
Haydi kızlar Allah sizin mutlu haberlerinizle hepimize sevinç getirsin🤲🤲🤲🤲🤲❤️💋💋💋💋
Inşaallah canım ablam 🤲💙♥️

Z Zumrom canım hayırlı olsun şimdiden 🙏🥰 Allah nasip etsin, bebişlerin olsun, güle oynaya da büyüt inşallah.
Tedavi sürecindeki arkadaşlarıma da allah kolaylık versin.
Sayfada sadece pandanın görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam gebelik günlüğü koymuştu.
Hamile olanlar veya transfer sonucu bekleyenler sonuçlarını aldığında şu günlüğü yapsa bizde görsek kim hamile , kim tedavide diye böyle çok karıştırıyorum 😂😂

Kızlar az önce çıktım doktordan 10gun sonra tekrar görmek istiyorum seni senin durumunu çözemedim küçükte olsa fetüs var gibi görünüyo bu durumda kestirip atamam 10gun sonra tekrar gorelim dedi.kesen var yolk var ama gelişmemiş küçük dedi.cok enteresan bi durum yaşıyorum size 10gun önceki ve bugunki ultrason kağıdımı atıyorum ben çıkamadım işin içinden 🙄

Eklentiler

• 20210809_201234.jpg
    20210809_201234.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 20210819_115042.jpg
    20210819_115042.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 54
Back