Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bilmiyorum acayip stresliyim her şeyi takıyorum kafama.Daha yeni başlamışsınız zaten. Gerek görürlerse ilacı arttırırlar boşuna stres yapmayın.
Çok teşekkür ederim inşallah
Çok teşekkür ederim zirkacim. Hadi bakalım sana devretmek için buraları bekliyoruz. Cumartesi görüşmek üzere
Canım normal.regl öncesi emdometrium kalınlaşır bakarki bebek yok incelir soyulur ve ayılır regl olursun.Hwm şuanki kalınlığıyla hemde zamanı var rahat ol canımHayırlı günler herkesearkadaşlar bi sorum olucak, geçen hafta regl öncesi endometrium 9 mm çıkmıştı 3 gündür estrofem alıyorum bugün tekrar ölçtürdüm 5.7 çıktı normal mi, transfer için 8 mm den büyük olması gerek diye biliyorum Hem ölçen doktor hemde merkez sorun yok dedi ama size de danışmak istedim
![]()
Canim evet kibrisla baglarimi kopardim tamamen kieve karar verdik esimle rabbim nasip kismet ederse on gorusmeye gideceğizCanım sen ne yaptın son olarak ?
Senin rota kiev olacak sanırsam.
Umud başka doktora gitsenKızlar az önce çıktım doktordan 10gun sonra tekrar görmek istiyorum seni senin durumunu çözemedim küçükte olsa fetüs var gibi görünüyo bu durumda kestirip atamam 10gun sonra tekrar gorelim dedi.kesen var yolk var ama gelişmemiş küçük dedi.cok enteresan bi durum yaşıyorum size 10gun önceki ve bugunki ultrason kağıdımı atıyorum ben çıkamadım işin içinden![]()
2019 eylülün 20 ordaydımDonacakukraynanin soğuğu bildigin sibirya kisin buz oluyor orasi
Insallah canim bekliyoruzCanim evet kibrisla baglarimi kopardim tamamen kieve karar verdik esimle rabbim nasip kismet ederse on gorusmeye gideceğiz
Smyrna kuzum senin bugün kaç gün oldu?
Lucrini vurarke ilaç içiyormuydun?Arkadaşlar Lucrin sonrası ne zaman adet oldunuz?
?Umud başka doktora gitsen
5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyorSmyrna kuzum senin bugün kaç gün oldu?
Ne zaman test günün
İlk yüzümüz senden gülsün meleğim![]()