Bugün de sevgili Z Zumrom un transferi vaaaarrr🥰🥰🥰İşin gücün rast gitsin canımmm 🤲🤲canına sımsıkı tutunsunlar 2. Transferinde yanında okucamm zatenn🙏🙏Sağlıkla evladına kavuşmanı diliyorum 🤲🤲🤲🧿
Z Zumrom hafi şimdiden hayırlı olsun Canım.bebişler canına yapışsın inş

Hayırlı günler herkese 😊 arkadaşlar bi sorum olucak, geçen hafta regl öncesi endometrium 9 mm çıkmıştı 3 gündür estrofem alıyorum bugün tekrar ölçtürdüm 5.7 çıktı normal mi, transfer için 8 mm den büyük olması gerek diye biliyorum Hem ölçen doktor hemde merkez sorun yok dedi ama size de danışmak istedim 🥺
Canım normal.regl öncesi emdometrium kalınlaşır bakarki bebek yok incelir soyulur ve ayılır regl olursun.Hwm şuanki kalınlığıyla hemde zamanı var rahat ol canım

Canım normal.regl öncesi emdometrium kalınlaşır bakarki bebek yok incelir soyulur ve atılır regl olursun.hem şuanki kalınlığı gayet iyi hemde zamanı var rahat ol canım.kalınlaşır o.nerde tedavi oluyorsun ve estrofem kaç tane alıyorsun

Kızlar az önce çıktım doktordan 10gun sonra tekrar görmek istiyorum seni senin durumunu çözemedim küçükte olsa fetüs var gibi görünüyo bu durumda kestirip atamam 10gun sonra tekrar gorelim dedi.kesen var yolk var ama gelişmemiş küçük dedi.cok enteresan bi durum yaşıyorum size 10gun önceki ve bugunki ultrason kağıdımı atıyorum ben çıkamadım işin içinden 🙄
Umud başka doktora gitsen

Z Zumrom D Deniz5506 kızlar transferiniz hayırlı olsun. Mutlu haberlerinizi duyalım inşallah. Bebişleriniz sizi hiç bırakmasın.
Benim de tarihim belirlendi nihayet. Her şey yolunda giderse 1-11 eylül arası kiewdeyiz.🥰
😂😂😂senide görücem ozaman muphem😂😂😂

deniz,zumrom,birhayalimvar...arkadaslarım,hepinizden güzel haberler almak icin sabırsızlanıyorum🥰cok guzel gecsin hersey,toplayip gelin colukcocugu😄😄 ..adlarini bilmedigimiz diger transfer olan arkadaslar,sizlerinde hersey gonlunuze gore olsun ins.ama yazsaniz keskede burda aklinda soru isareti olanlara yol gostermis olsaniz☺️
buarada eylul grubuda kalabaliklasiyo🤩cok sevindim seninde olucak olmana muphem🥰

Smyrna kuzum senin bugün kaç gün oldu?
Ne zaman test günün
İlk yüzümüz senden gülsün meleğim❤️🤲
5. Gün bitti ablosum 24 ağustos test tarihim. Ama hiç belirtim yok. Sanirim yine olmadı içimi hüzün kaplıyor 😔 sizlerin transferleriyle mutlu oluyorum resmen ...insqllah hepimizin yüzü güler tez vakitte

Back