Bugün sevgili D Deniz5506 trsnsfee günüüüüüü🙏🙏🙏❤️❤️Tüm güzellikler seninle olsunn su gibi aksınn işlerinnn canımmm 🙏🙏Yanında olamıycam bugün ama kalbim dualarım seninle 🙏🙏❤️❤️Haydi sıra sende bebeklerini de al evine dön sağlıkla mutlulukla 🤲🤲🤲❤️
Canım benim coook teşekkür ederim. ♥️💙
Bu bebeksiz geçirdiğimiz son yaz olsun 🤲

Denizcim transferin hayirli olsun ins sımsıkı tutunur yavrun yada yavrularin 😍 darısı bizlerin basina ins haftaya da ben ins
Çok teşekkür ederim canım
Ilk tedavimdi, çok değişik bi heyecan💙♥️
Hem korku hem sevinç ikisi bi arada 🤣
Inşallah cnm seninde islerin şu gibi aksın🤲
Birde dipnot; buranın havasına güven olmuyor dün 35 derece idi bu gun 20 ve yağış var vesoguktu ona göre mevsimlik kıyafetlerde alırsan iyi 🤗

Ayy valla benimde korkulcak bisey yok dedi ama disci birde bana sor dis cekilirken bile gergindim ben dis doktoru relax ol deyip durdu hee dedim sıkıyosa sen ol relax dedim icimden😁😁😁😁
Gecmis olsun cnm ,iyi yaptın hamilelikte fislef zarar gorebiliyor
Baştan halletmen iyi oldu😊

Kıbrısta tedavi gören arkadaşlarım bişi sorucaktım bu ay içinde gidenlere..
Haziranda karantinaya girmiştik. Transferlerimizi merkez ayarlamıştı.
Havaalanı-otel
Otel-merkez
Merkez-otel
Otel-havaalanı arası 500 lira ödeme yaptık.
Bu sefer karantinaya girmeyeceğiz.
Havaalanından taksi ile Güneş rezidans kadar bir mesafeye ne kadar ücret alıyorlar bilen var mı?

Birde dipnot; buranın havasına güven olmuyor dün 35 derece idi bu gun 20 ve yağış var vesoguktu ona göre mevsimlik kıyafetlerde alırsan iyi 🤗
Canm hadi hayirli haberler ins benim kıbrıs canm ins nasibimjz orasidir

Canimm Rabbim yüzünü güldürsün insallah❤️❤️

Kıbrısta tedavi gören arkadaşlarım bişi sorucaktım bu ay içinde gidenlere..
Haziranda karantinaya girmiştik. Transferlerimizi merkez ayarlamıştı.
Havaalanı-otel
Otel-merkez
Merkez-otel
Otel-havaalanı arası 500 lira ödeme yaptık.
Bu sefer karantinaya girmeyeceğiz.
Havaalanından taksi ile Güneş rezidans kadar bir mesafeye ne kadar ücret alıyorlar bilen var mı?
Merkeze belli bir ucret odersen goturuyorlar fakat kibrista kimseye taksiyi tavsiye etmem taksimetre turkiyenin iki kati calisiyor kibrista kuralmis maalesef. Merkezle konus taksiylede gitmek istersen gynolife yan tarafinda taksi duragi acildi orayla anlasabiliyorlar eger sen merkezden transfer istemezsen.

Back