Selam arkadaşlar herkese başarılı bir tedavi yolculuğu diliyorum 3 aydır bende bu tolun yolcusuyım son bir ayı vitaminleri almakla geçti 4 gündürde ilaçlara başladım yarın inşallah rahim kalınlığına baktıracaz, nasipse 26 sında kıbrısta olucaz, tahmini ay sonunda transfer olucak inşallah bi sıkıntı çıkmazsa. Hava alanında pcr testi istiyorlarmış sanırım nedir ne değildir bu ne yapmam lazım bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum

Buradan gitmeden pcr yaptırıp gidiyorsunuz. Uçaktan indiğinizde zaten tüm uçak yolcularına pcr yapılıyor. Asi kartınıza ve pcr sonucunuza bakıp size hemen girişte ücretsiz pcr yapıp o şekilde ülkeye giriş yaptırıyorlar

Orda tekrar pcr yapılacaksa burda nedn yapıyoruz ki.

bi göz atsana belki fikir olur sana, apartta kalan hiç duymadım çünkü

Kizlar 3 disim cekildi bugün.haftaya carsamba 1 disim daha cekilecekmis sonraki hafta kanal tedavi yapacak dis doktorum allaha şükür gitmeden dislerimin hepsini yaptirip gitcem.
Insallah canim ,kizz bu kanal tedavisi en cok korktugum

Ayy valla benimde korkulcak bisey yok dedi ama disci birde bana sor dis cekilirken bile gergindim ben dis doktoru relax ol deyip durdu hee dedim sıkıyosa sen ol relax dedim icimden

Ayy valla benimde korkulcak bisey yok dedi ama disci birde bana sor dis cekilirken bile gergindim ben dis doktoru relax ol deyip durdu hee dedim sıkıyosa sen ol relax dedim icimden
9 yaşımdan beri dişlerimden çekiyorumBenim de köprülerim var gerilsen de gerilmesen de dr seni takmıyor ve işini yapıyorArkana yaslan gözlerini kapat ve kendini teslim et Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…