Cok tsk ederim canm benimDevlet ucretsiz yapiyor canim bazi ozel hastaneler pandemi hastaneleri oldu onlarda ucretsiz burda oyle. Cok ucuk rakamlar deil ama
Buradan gitmeden pcr yaptırıp gidiyorsunuz. Uçaktan indiğinizde zaten tüm uçak yolcularına pcr yapılıyor. Asi kartınıza ve pcr sonucunuza bakıp size hemen girişte ücretsiz pcr yapıp o şekilde ülkeye giriş yaptırıyorlarSelam arkadaşlar herkese başarılı bir tedavi yolculuğu diliyorum3 aydır bende bu tolun yolcusuyım son bir ayı vitaminleri almakla geçti 4 gündürde ilaçlara başladım yarın inşallah rahim kalınlığına baktıracaz, nasipse 26 sında kıbrısta olucaz, tahmini ay sonunda transfer olucak inşallah bi sıkıntı çıkmazsa. Hava alanında pcr testi istiyorlarmış sanırım nedir ne değildir bu ne yapmam lazım bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum
Orda tekrar pcr yapılacaksa burda nedn yapıyoruz ki.Buradan gitmeden pcr yaptırıp gidiyorsunuz. Uçaktan indiğinizde zaten tüm uçak yolcularına pcr yapılıyor. Asi kartınıza ve pcr sonucunuza bakıp size hemen girişte ücretsiz pcr yapıp o şekilde ülkeye giriş yaptırıyorlar
Kendileri muhteşem oldukları için sanırım bizim sonuçlarımıza güvenmiyorlarOrda tekrar pcr yapılacaksa burda nedn yapıyoruz ki.
Prosedür o şekilde hiç bi fikrim yokOrda tekrar pcr yapılacaksa burda nedn yapıyoruz ki.
Aynn bir numaralarKendileri muhteşem oldukları için sanırım bizim sonuçlarımıza güvenmiyorlar
Arkadaşlar ben ikinci gidişimizde apartta kalmak istiyorum muhtemelen de yalnız kalıcam eşim dönücek sonra beni almaya gelecek , yazıldıysa da atlamış olabilirim bana apartın şartlarını tekrar hatırlatırmısınız , yanımda havlu / saç kurutma ütü gibi bişiler getirmem gerekir mi , yoksa otel gibi herşey var mı ve onlar yine 3 öğün yemek veriyor mu içecekler vs yoksa kendim mi yapıyorum otelde su sebili vardı mesela , almaktan imtina etmem de ağır bişiler taşıma fikri kafamı kurcaladı , yani anlıcanız biraz kafam karışık ama yinede apart olsun dedim
Çok teşekkürler süper oldu bu gerçektenbi göz atsana belki fikir olur sana, apartta kalan hiç duymadım çünkü
Tr den cikis yapamazsınız. Onu kontrol ediyorlarAynn bir numaralarO zaman burda hiç ysptırmayıp dirrk ords yapsak nasıl olur acaba
Oooohhh Eftaliosss parti taparızBende gorusmeye 7.sine denk getirmiye calisiyorum esim islerini erken bitirmeye calisacak 7.sine kadar insallah bende orda olurum
Insallah canim ,kizz bu kanal tedavisi en cok korktugumKizlar 3 disim cekildi bugün.haftaya carsamba 1 disim daha cekilecekmis sonraki hafta kanal tedavi yapacak dis doktorum allaha şükür gitmeden dislerimin hepsini yaptirip gitcem.
Vaaallahiii super olur canim ben rehberlik yaparim sizeOooohhh Eftaliosss parti taparız
Sen oraları daha iyi biliyorsun
Türk restorantlarını gezeriz
Ayy valla benimde korkulcak bisey yok dedi ama disci birde bana sor dis cekilirken bile gergindim ben dis doktoru relax ol deyip durdu hee dedim sıkıyosa sen ol relax dedim icimdenInsallah canim ,kizz bu kanal tedavisi en cok korktugum
Insallah canim ,kizz bu kanal tedavisi en cok korktugum
9 yaşımdan beri dişlerimden çekiyorumAyy valla benimde korkulcak bisey yok dedi ama disci birde bana sor dis cekilirken bile gergindim ben dis doktoru relax ol deyip durdu hee dedim sıkıyosa sen ol relax dedim icimden
Çok teşekkür ederimTr den cikis yapamazsınız. Onu kontrol ediyorlar
Canım ablam senin vesilenle çıktık bu yollara ,herşey için çok teşekkür ederim iyiki varsinDeniz rabbim seninde yüzünü güldürsün
Canım kardeşim artık ard arda güzel haberlerinizi alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?