Sevgili Deniz sağlıkla bebislerin sımsıkı canına yapissinlar herşey çok güzel olacakbunu hiç aklından çıkarma bütün dualarımız seninle bedenen olmasakta ruhen yanındayız

Dualarimiz seninle canim Hayirli haberlerini bekliyoruz

Deniz5506 hayırlısıyla transferin tutsun canına can olsun sonrada sana can yoldaşı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar versin

Hayırlı uğurlu olsun transferi rabbim ona ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Transferiniz inşallah hayırlı olur. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Bende kıbrısta tedaviye başlamak istiyorum ama çok fazla merkez var. Önceden gidip görüşme imkanımda yok. Sizler nerelerde tedavi gördünüz? Nereyi önerirsiniz. Destek olursanız çok mutlu olurum.

Kızlar size bir yazı aticam kefir de süt ve süt ürünlerine girdiği için dikkate alın istedim bu yazıyı

Eklentiler

• Screenshot_20210815-141624.png
    298 KB · Görüntüleme: 70
Aynı şeyi bende düşündüm yalnız değilsiniz. Prednol ya da prograf veriliyor bağışıklığı baskılamak için. Ters etki yapabilir mi diye endişelendim ama doktorum ol dedi. Transferime tam 1 ay var. 2 gün önce 4. Dozumu oldum.

Sıkıntı etme aşını ol , ben 2 hafta sonrası gebe kaldım prednol de kullandım bi sorun yok , yurtdışının aşı prosedürü ile sürünmek zorunda kalma

Arkadaşlar ben ikinci gidişimizde apartta kalmak istiyorum muhtemelen de yalnız kalıcam eşim dönücek sonra beni almaya gelecek , yazıldıysa da atlamış olabilirim bana apartın şartlarını tekrar hatırlatırmısınız , yanımda havlu / saç kurutma ütü gibi bişiler getirmem gerekir mi , yoksa otel gibi herşey var mı ve onlar yine 3 öğün yemek veriyor mu içecekler vs yoksa kendim mi yapıyorum otelde su sebili vardı mesela , almaktan imtina etmem de ağır bişiler taşıma fikri kafamı kurcaladı , yani anlıcanız biraz kafam karışık ama yinede apart olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…