- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
İnş canım arka arka hep güzel haberler gelsinB bir hayalim var kuzum transferin hayırlı olsun. Bekleyenler grubuna hosgeldin12 gün sonra bayramın olur insallahhh
Günaydin kizlar, bende ayin 25 de ilaclarima baslayacagim.Nasip olursa 6 yada 7sinde ordayiz
Zaza yanındabenim de 25 iayni oldu hersryimiz.nasipse 8 nde yum toplama zazacimin da oyle bide,8 inde
İnşallah bir birimize uğur getirelimBenimde 8 yumurta toplamaevet zazada orda bizimle
AmiiiinnnnSevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrrBol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına
Deniz rabbim seninde yüzünü güldürsünÇok teşekkür ederim
Hayal ilk güzel haber senden gelicek inşallahAmin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
Smyrna seni unuttum sanmaAmin canım insallah
ayy gitsin valla,sans getirelim birbirimizeZaza yanında
İşlerimiz iyi gitsin kuzum
Amin zazam benim hiç birimiz olumsuz hiç birşey duymayalım burada o kadar tatlı insanlar tanıdımki hepsi şahane senin güzel yüreğin sayesinde buralara geldik inş hayallerimize de kavuşmuş şekilde döneriz.Amiiiinnnn
Austos transferinin ilki hayal oldu
Gebeliğini duyalım ve ardından her şey güzel geçsin ve rahat doğursun inşallah
Bizede güzel moral olsun inşallah
Ağzından akan bal olsun üstüne dökülsün inşHayal ilk güzel haber senden gelicek inşallah
B bir hayalim var canım hadi hayırlı olsun canıma yapışsınlar inşallah.Sevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrrBol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına
Canım darısı en kısa zamanda hayırlısı işe sana olsun bizi takip et peşimizden gelya ben henüz işlemlerin ilk adımını bile yapmamış olsamda
birbirinize olan desteğinize hayranım
o kadar heyecanla okuyorum ki
rabbim tedavide olan arkadaşlarımın işlerini rast getirsin
transferi yakın olan arkadaslarımdan cok guzel haberler alalım minişler dolsun kucaklarınıza çifter çifter
Listeyi ben güncelliyorum canım söyle yapayımen baştaki liste güncel depil dimi
ya da nasıl güncelleyebiliriz
Sagolasın canım inşB bir hayalim var canım hadi hayırlı olsun canıma yapışsınlar inşallah.
Kızlar sabahtan beri yollardayız o yüzden ancak girebildim.transfer olan bütün anneleri şimdiden tebrik ediyorum
B BeyzaNur- tarihinin belirlenmesine sevindim canım artık zoladeks yok.taksicilere kızıp dövme planları yok
Bende gorusmeye 7.sine denk getirmiye calisiyorum esim islerini erken bitirmeye calisacak 7.sine kadar insallah bende orda olurumBenimde 8 yumurta toplamaevet zazada orda bizimle
Devlet ucretsiz yapiyor canim bazi ozel hastaneler pandemi hastaneleri oldu onlarda ucretsiz burda oyle. Cok ucuk rakamlar deil amaTsk ederm devlette ucretsiz degilmi zaten peki
Bende gorusmeye 7.sine denk getirmiye calisiyorum esim islerini erken bitirmeye calisacak 7.sine kadar insallah bende orda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?