Bugün sevgili D Deniz5506 trsnsfee günüüüüüü🙏🙏🙏❤️❤️Tüm güzellikler seninle olsunn su gibi aksınn işlerinnn canımmm 🙏🙏Yanında olamıycam bugün ama kalbim dualarım seninle 🙏🙏❤️❤️Haydi sıra sende bebeklerini de al evine dön sağlıkla mutlulukla 🤲🤲🤲❤️
Sevgili Deniz sağlıkla bebislerin sımsıkı canına yapissinlar herşey çok güzel olacak🙏🙏🤲🤲bunu hiç aklından çıkarma🥰🥰🥰 bütün dualarımız seninle bedenen olmasakta ruhen yanındayız❤️❤️❤️

Bugün sevgili D Deniz5506 trsnsfee günüüüüüü🙏🙏🙏❤️❤️Tüm güzellikler seninle olsunn su gibi aksınn işlerinnn canımmm 🙏🙏Yanında olamıycam bugün ama kalbim dualarım seninle 🙏🙏❤️❤️Haydi sıra sende bebeklerini de al evine dön sağlıkla mutlulukla 🤲🤲🤲❤️
Dualarimiz seninle canim😘😘 Hayirli haberlerini bekliyoruz ❤️

Deniz5506 hayırlısıyla transferin tutsun canına can olsun sonrada sana can yoldaşı olsun 🙏 Rabbim sağlıklı hayırlı güzel evlatlar versin 🙏💕💕💕

Hayırlı uğurlu olsun transferi rabbim ona ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Transferiniz inşallah hayırlı olur. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Bende kıbrısta tedaviye başlamak istiyorum ama çok fazla merkez var. Önceden gidip görüşme imkanımda yok. Sizler nerelerde tedavi gördünüz? Nereyi önerirsiniz. Destek olursanız çok mutlu olurum.

Kefir ayrıca probiyotik olduğu için bagırsaklara iyi geliyor bağışıklığı arttırıyor ben zararından korktuğun için bir bardak nar suyu bir bardak kefir içtim bir sıkıntı olmadı şimdilik bence fazlaya kaçmadan az içmek mantıklı
Kızlar size bir yazı aticam kefir de süt ve süt ürünlerine girdiği için dikkate alın istedim bu yazıyı

Eklentiler

• Screenshot_20210815-141624.png
    Screenshot_20210815-141624.png
    298 KB · Görüntüleme: 70
arkadaslarım size bir sey sormak istıyorum
covid aşısının ıkı dozunu olduktan ne kadar süre sonra hamile kalınabilir?
mesela ben ıkı dozu olup yurtdısı gırıs cıkıslarda sorun yasamak karantinası sorunu olsun istemıyorum
ülkeye pasaportla giriş yapmak istıyorum hes kodu ası pasaportu cıkartarak
ama bu aşı sonrası vucudun tepkımesi ne olur
sonucta tup bebek yapıldıgında transfer yapılmadan once turkıyede bır ılaç kullanılıyor
organ nakli sonrasıda kullanılıyor hatta vucuda dısardan bır sey verıldıgınde adapte olsun vucud ona reddetmesin dıye
ben tup bebek tedavılerımde kullandım bır nevı bagısıklık dusurucu gıbı bır sey
ama oldugumuz asılarda bagısıklık guclendırıcı
dısardan bır transfer de var vucud onu o bagısıklıkla atmaya calısırsa dıye endıselendım
belkı de ben cok ılerı detaylar dusunmuste olabılırım
bana kızmayın
sadece kafamdakılerı sızlerın fıkrı ıle sorguluyorum
Aynı şeyi bende düşündüm yalnız değilsiniz. Prednol ya da prograf veriliyor bağışıklığı baskılamak için. Ters etki yapabilir mi diye endişelendim ama doktorum ol dedi. Transferime tam 1 ay var. 2 gün önce 4. Dozumu oldum.

arkadaslarım size bir sey sormak istıyorum
covid aşısının ıkı dozunu olduktan ne kadar süre sonra hamile kalınabilir?
mesela ben ıkı dozu olup yurtdısı gırıs cıkıslarda sorun yasamak karantinası sorunu olsun istemıyorum
ülkeye pasaportla giriş yapmak istıyorum hes kodu ası pasaportu cıkartarak
ama bu aşı sonrası vucudun tepkımesi ne olur
sonucta tup bebek yapıldıgında transfer yapılmadan once turkıyede bır ılaç kullanılıyor
organ nakli sonrasıda kullanılıyor hatta vucuda dısardan bır sey verıldıgınde adapte olsun vucud ona reddetmesin dıye
ben tup bebek tedavılerımde kullandım bır nevı bagısıklık dusurucu gıbı bır sey
ama oldugumuz asılarda bagısıklık guclendırıcı
dısardan bır transfer de var vucud onu o bagısıklıkla atmaya calısırsa dıye endıselendım
belkı de ben cok ılerı detaylar dusunmuste olabılırım
bana kızmayın
sadece kafamdakılerı sızlerın fıkrı ıle sorguluyorum
Sıkıntı etme aşını ol , ben 2 hafta sonrası gebe kaldım prednol de kullandım bi sorun yok , yurtdışının aşı prosedürü ile sürünmek zorunda kalma

Bugün sevgili D Deniz5506 trsnsfee günüüüüüü🙏🙏🙏❤️❤️Tüm güzellikler seninle olsunn su gibi aksınn işlerinnn canımmm 🙏🙏Yanında olamıycam bugün ama kalbim dualarım seninle 🙏🙏❤️❤️Haydi sıra sende bebeklerini de al evine dön sağlıkla mutlulukla 🤲🤲🤲❤️ @Deniz5506 herşey gönlünce olsun inş bebişler sana sımsıkı tutunsun dualarımız seninle 😘🥰🥰

Arkadaşlar ben ikinci gidişimizde apartta kalmak istiyorum muhtemelen de yalnız kalıcam eşim dönücek sonra beni almaya gelecek , yazıldıysa da atlamış olabilirim bana apartın şartlarını tekrar hatırlatırmısınız , yanımda havlu / saç kurutma ütü gibi bişiler getirmem gerekir mi , yoksa otel gibi herşey var mı ve onlar yine 3 öğün yemek veriyor mu içecekler vs yoksa kendim mi yapıyorum otelde su sebili vardı mesela , almaktan imtina etmem de ağır bişiler taşıma fikri kafamı kurcaladı , yani anlıcanız biraz kafam karışık ama yinede apart olsun dedim

Back