Hayır transfer günüm yarınTransferiniz oldumu
Hayirli olsun cnmGünaydin kizlar, bende ayin 25 de ilaclarima baslayacagim.Nasip olursa 6 yada 7sinde ordayiz
Coook aminRabbim hakkimizda hayirlisini versin Herkes tedavisinde bebisiyle dönsün insallah
Allah yardımcın olsun kuçağında bebekler olsun canımHayır transfer günüm yarın
Dualarinizda unutmayın olur mu
Günaydin kizlar, bende ayin 25 de ilaclarima baslayacagim.Nasip olursa 6 yada 7sinde ordayiz
Hayırlı uğurlu olsun kızlarbenim de 25 iayni oldu hersryimiz.nasipse 8 nde yum toplama zazacimin da oyle bide,8 inde
aynen,agustos grubunun hayirli haberleriyle girelim eylule insallahHayırlı uğurlu olsun kızlarEylül grubu da gümbür gümbür geliyor Herşey gönlünüzce olsun
Allahim onun yüzünü güldürsün canimmm hayirlisiyla transferini ol bebislerine kavus insallahSevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrrBol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına
Rabbim yardimcin olsun canimmmHayır transfer günüm yarın
Ayy hadi ins bakalim rabbim yardımcın olsun dualarimizdasinizHayır transfer günüm yarın
Yurt dışı cikisi diyince devlette de yapılıyor ama en az48 saatte sonuç geliyor ozellerde 24 saatte sonuç çıkıyor fiyat hepsinde aynı özelde yaptırmak daha mantıklıKizceler yurt dışı pcr devlet hast yapıyor mu kibris icin esim gidecek cmt yoksa ozelde mi yapmak lazim
Rabbim hayırlısıyla transferini gerçekleştirsin gönlünde kaç yatıyorsa o kadar bebişi olsun dualarımız B bir hayalim var ile hayali de gerçek olsunSevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrrBol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına
Tsk ederm devlette ucretsiz degilmi zaten pekiYurt dışı cikisi diyince devlette de yapılıyor ama en az48 saatte sonuç geliyor ozellerde 24 saatte sonuç çıkıyor fiyat hepsinde aynı özelde yaptırmak daha mantıklı
Çok teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun kuçağında bebekler olsun canım
Çok teşekkür ederimRabbim yardimcin olsun canimmmkucagin dolsun insallahhh rabbim gönlündekini hayirli etsin dualarimiz sizlerleee
Ay canım çooook teşekkür ederim inş hep birlikteCanım transferin şimdiden hayırlı olsun önce pozitif haberlerine sevinelim sonra kalp atışını duyarak sevincimiz katlansin . 9 ay sonrada sağlıkla kucağına almak nasip olsun. İsteyen herkesin. Klinikteki herkese bol sans
Yok cnm heryerde aynı özel devlet farketmiyorTsk ederm devlette ucretsiz degilmi zaten peki
Yurt dışı cikisi deyince maalesef olmuyor biz özelde yaptırmıştik on görüşmeye gelirken devlet hastanesindede aynı ucrettiTsk ederm devlette ucretsiz degilmi zaten peki
B bir hayalim var rahat ol, kendini iç huzurla tamamen Dr'una teslim et ve sonrasında sana söylenenleri eksizsiz yap. takdir Yaradanın. Rabbim yar ve yardımcın olsunSevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrrBol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?