Cok tsk ederimYurt dışı cikisi deyince maalesef olmuyor biz özelde yaptırmıştik on görüşmeye gelirken devlet hastanesindede aynı ucretti
Cok tsk ederimYok cnm heryerde aynı özel devlet farketmiyor
Nette yapılabilecek pilot hastaneler yaziyor
Hadi insallah canim az kaldi hersey hayirli olsunGünaydin kizlar, bende ayin 25 de ilaclarima baslayacagim.Nasip olursa 6 yada 7sinde ordayiz
Transferin yarin icin cokkk guzel gecsin canim dualarim seninleCoook amin
Kurban oldugum rabbim her daim yüzünü güldürsün canim insallah tez zamanda güzel sonuclar olsunAy canım çooook teşekkür ederim inş hep birlikte
Çok teşekkürler denicem bende bu tedavimde inşallah hepimize şifa olsun
Amin canim benim❤❤❤❤❤❤Çok teşekkürler denicem bende bu tedavimde inşallah hepimize şifa olsun
Hepimizin gelsinnnn bebislerrrEylül grubuda belli oldu süper bir grup şimdiden hayırlı olsun hepinize hepimize
Çok teşekkür ederimTransferin yarin icin cokkk guzel gecsin canim dualarim seninle
kalpli arkadaşım çook teşekkür ederim inş buradan hepimiz hayırlı sonuçlarımızı yazarızSevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrrBol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına
Amin canım benim herkesin hayali kucağına gelsin inşRabbim hayırlısıyla transferini gerçekleştirsin gönlünde kaç yatıyorsa o kadar bebişi olsun dualarımız B bir hayalim var ile hayali de gerçek olsun
n güzel en kısa en doğru zamanda seninde transferin olur inş güzel diliklerin içinde çok teşekkürlerGüzel haberlerini heyecanla bekliyoruz B bir hayalim var
Sizin sonuçları beklerken bana bile günler geçmiyor, transfer olan arkadaşlarım allah bilir nasıl bekliyordur
Ay çok sağolun o kadar çok amin ki inş isteyen herkese nasip olsunB bir hayalim var rahat ol, kendini iç huzurla tamamen Dr'una teslim et ve sonrasında sana söylenenleri eksizsiz yap. takdir Yaradanın. Rabbim yar ve yardımcın olsunsağlıklı ve güzel tutunsun bebişlerin inşallah yüreğimiz seninle ve bebişlerinlee
Hepimiz içinnn çok çok aminnn canımm benimmOyy canım benim güzel
kalpli arkadaşım çook teşekkür ederim inş buradan hepimiz hayırlı sonuçlarımızı yazarız
Amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşKurban oldugum rabbim her daim yüzünü güldürsün canim insallah tez zamanda güzel sonuclar olsun
Hepinizin bayrami olsun 12 gun sonra insallahB bir hayalim var kuzum transferin hayırlı olsun. Bekleyenler grubuna hosgeldin12 gün sonra bayramın olur insallahhh
Amin canım insallahHepinizin bayrami olsun 12 gun sonra insallah
Amin canım insallahHepinizin bayrami olsun 12 gun sonra insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?