Zumron kuzum 2019 ilk kievde olunca gittimB
Burası venedik otelle klinik arası bir yerde galiba degilmi zazam klinikten gelirken önünden geçtik galiba
Cok guzelReglimin 10.günü
O zaman estrofemin 4.gunu 10 mm, adetle birlikte folikul var miydi?Canım adetten sonraki 3. Günde benden ultrason istediler ona göre estrofem gününü söylüyorlar yani kişiye göre değişiyor.transferde kimisinde 1,5 ay sürüyor kimisinde daha uzun Buda kişiye bağlı yani.Ben 6 ağustosta adet oldum 12 sinde eserofem başlandı.26-28 transfer olacak inş.bu süreç sadece kişinin adet siklusuna bağlı yani
Estrofemle kaç mm ye kadar yükseldi peki 2.4 den?Canım belliki sende kalınlaşma sorunu yok o yüzden gönlünü ferah tut. bende iğneden sonra 2,4 mm di.
Çok kalın olursa rahim duvar sertleşiyor tutunma olmuyor kayıyo üstünden az olursa da sağlıklı tutunma olmuyor embriyo büyüdükçe taşımıyor duvar embriyoyu düşüyor üstünden ideali 8-12 arası demişti bana İstanbuldaki dr ama 6.5 la hamile kalan da var 13-14 le kalan da var idealini bulmak iyi tabiki biz yine 8-12 arasını hedefleyelim ama duamızı da esirgemeyelim nede olsa Allah nasip ederse herşey olurEstrofemle kaç mm ye kadar yükseldi peki 2.4 den?
İlk defa transfer olacağım, burdan okuduğum kadarıyla 8 mm üzerinde olması yetiyor sanırım. Bi üst değer var mı bi fikrim yok. Çok kalınlaşmasının ne gibi dezavantajı var acaba? Andre size nar suyu içmeyin demiş ya.
O zaman bişiler yiyip içme olayını herşeyde olduğu gibi bunda da abartmamak lazımÇok kalın olursa rahim duvar sertleşiyor tutunma olmuyor kayıyo üstünden az olursa da sağlıklı tutunma olmuyor embriyo büyüdükçe taşımıyor duvar embriyoyu düşüyor üstünden ideali 8-12 arası demişti bana İstanbuldaki dr ama 6.5 la hamile kalan da var 13-14 le kalan da var idealini bulmak iyi tabiki biz yine 8-12 arasını hedefleyelim ama duamızı da esirgemeyelim nede olsa Allah nasip ederse herşey olur
Ins zirkacim ins aminCanım 10 mm gayet iyi bir kalınlık ayrıca yumurta sayısıda çok iyi inşallah geri kalan süreçte böyle tertemiz ilerler
normal canim,her kullandigimda olmasa da bazi tedavilerimde patlicak gibi olmustu gögüslerim estrofemleKizlar estrofem sizde de göğüslerde hassasiyet yapti mi benim baya yapti regl oncesi şişer agrirya öyle gibi
Endometriyum 14 mm üstü artık dezavantajEstrofemle kaç mm ye kadar yükseldi peki 2.4 den?
İlk defa transfer olacağım, burdan okuduğum kadarıyla 8 mm üzerinde olması yetiyor sanırım. Bi üst değer var mı bi fikrim yok. Çok kalınlaşmasının ne gibi dezavantajı var acaba? Andre size nar suyu içmeyin demiş ya.
Her şeyin abartısı hata doğal şeylerin vicuda yan etkisi çokO zaman bişiler yiyip içme olayını herşeyde olduğu gibi bunda da abartmamak lazım
Kabız olmamak için lifli gıdalar alıp bol su, aynı zamanda protein ağırlıklı beslenip sebze meyveyi de eksik etmeden, estrofemle de rahim kalınlaşmasını bekleyip hazırlayacağız kendimizi transfere..
Esrofem 3x1 di bugün 2x2 yaptı.folik asiti ilk görüşmeye gittiğimden beri kullanıyorumCok guzelEstrofem sizin de 4 tane miydi gunde?
Flaster kullanimi oldu mu?
Bugün 7 mm oldu ama doktorum ortalamasını aldı ve 6,5 mm yazdıEstrofemle kaç mm ye kadar yükseldi peki 2.4 den?
adette folikülüm yoktu bugün bir tane minnacık antral folikül gördü.kistimde yok olmuşO zaman estrofemin 4.gunu 10 mm, adetle birlikte folikul var miydi?
Bende şimdilik hassasiyet yokKizlar estrofem sizde de göğüslerde hassasiyet yapti mi benim baya yapti regl oncesi şişer agrirya öyle gibi
Biz annemizden anneannemizden terlik fırlatmayı öğrendikbilmediğim dallara girmeyim dedimm
Benim normal zamanda en sevdigim sey narsuyu icmekkk aboooooo bide tedavi zamani icersemm yandikkkBen bır kasa aldımıcmek ıcın
Bizim rahim zar zor kalınlaşıyor eftaliosBenim normal zamanda en sevdigim sey narsuyu icmekkk aboooooo bide tedavi zamani icersemm yandikkk
Valla 1 kasa aldim yüzde yüz nar suyu türk marketinden aldim benim endo tavan yapar bunlarlaBizim rahim zar zor kalınlaşıyor eftalios
Bu gidişle biz nar suyu içicez
Sizinki yine iyi, benim 10 tane estrofem yanina bant ile nar suyu ,peyroni cay ile 6.5-7.5mm oluyor.Bizim rahim zar zor kalınlaşıyor eftalios
Bu gidişle biz nar suyu içicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?