Nasıl içiyorsunuz yani aç/tok kaç bardak ne zaman , ben geçen sene içtim dokundu bana bütün gün çıkardım herşeyi ilaçları bile içemedim o gün boyunca , sonra bidaha denemedim tabii
Vallah ben canım çekerken içtim
Ama bazı arkadaşlardan duydum sabah akşam 1 bardal

Nasıl içiyorsunuz yani aç/tok kaç bardak ne zaman , ben geçen sene içtim dokundu bana bütün gün çıkardım herşeyi ilaçları bile içemedim o gün boyunca , sonra bidaha denemedim tabii
Ama bazı arkadaşlardan duydum sabah akşam 1 barda

Benim sol göğüs ucu ağrı gibi değil sanki aMa çok acıdı hala hafiften hassasiyet hissediyorum
Ilaclara başlayalı 17 gün oldu
Ilaclar hormon ilaclari oldugu icin ilk icmeye basladigin zamanlar vucud sasiriyor o yuzden az agri ve hassaiyet olmasi normal canim ilkinde ben agridan duramamistim doktor hassaiyet ve agri olmasi normal demisti bende hafif kasik agrilarida olmustu

Ama bazı arkadaşlardan duydum sabah akşam 1 barda
Valla bende sabah ac karnina bide yatmadan 3 saat önce iciyorum yatmadan yarim saat oncede 1 bardak kefir iciyorum canim. Kefirinde rahme faydasi oldugunu duymuştum vucudu onariyormus

Sabah kahvaltidan once 1 bardak ilaclarla birlikte denk getirme canim zamani bazi vucudlarda ters etki ediyormus onu duymustum

Valla bende sabah ac karnina bide yatmadan 3 saat önce iciyorum yatmadan yarim saat oncede 1 bardak kefir iciyorum canim. Kefirinde rahme faydasi oldugunu duymuştum vucudu onariyormus
Kefir ayrıca probiyotik olduğu için bagırsaklara iyi geliyor bağışıklığı arttırıyor ben zararından korktuğun için bir bardak nar suyu bir bardak kefir içtim bir sıkıntı olmadı şimdilik bence fazlaya kaçmadan az içmek mantıklı

Kefir ayrıca probiyotik olduğu için bagırsaklara iyi geliyor bağışıklığı arttırıyor ben zararından korktuğun için bir bardak nar suyu bir bardak kefir içtim bir sıkıntı olmadı şimdilik bence fazlaya kaçmadan az içmek mantıklı
Canım transferin şimdiden hayırlı olsun önce pozitif haberlerine sevinelim sonra kalp atışını duyarak sevincimiz katlansin . 9 ay sonrada sağlıkla kucağına almak nasip olsun. İsteyen herkesin. Klinikteki herkese bol sans

Back