slm sana naçizane bir abla tavsiyesi vericem benzer durum yaşamış biri olarak can çıkıyor huy çıkmıyor, benimde eski eşimle buna benzer sorunlar oldu ,ayrıldım ,ve şimdi düşünüyorum da ne çok zaman kaybetmişim ,kendi kafamda kendime onun bana yaptığı her saygısızlığa bir bahane bularak kendimi onun iyi olduğuna inandırarak vs vs ,sen bunları yapma ,onlar bencil kendi istedikleri gibi seni ve senin hayatını yönlendiriyorlar ,sonra sen yıllar sonra yine yalnız kalıyorsun, ayrıca şuan bunu herkese söyleyen sonra da söyler ,bu çocuk okulda mahallede ailede hep bu durum yüzüne vurularak mutsuz edilecek sen de aynı şekilde , her fırsatta bunu yüzüne vuracaklar sen bu adamla bu yola devam etme ,malesef ki düzelmiyor bu zihniyet ,düzelmezde ,çünkü onların eğitimi görgüsü bilgisi bu kadar seni veya doğacak çocuğunu değil kendini düşünüyor adam aileden aldığı terbiye bu kadına saygısı bu , emin ol aynı durumu o yaşasa yine seni suçlayacak rencide edecek bişi bulurdu çünkü bunları aileleri böyle yetiştiriyor onlar kusursuz ve herşeyi hak eden insanlarmış gibi sende onları mutlu etmek için yaratıldın başka amacı yok senin varlığının Ayy şimdi eski yaşadıklarımı hatırladım da sinirim zıpladı gidim de bi kahve yapim ☕️ ,seni üzdüysem özür dilerim ama yaşadım ben bunları keşke senin yaşında bana bunu söyleyen biri olsaydı da o zaman boşansaydım ben , Allah sana hayırlı yazılar yazsın çok mutlu ol ama bu adamdan tez vakitte arkana bile bakmadan ayrıl dualarım seninle 🙏💕
Haklısın bunu bende düşünüyorum zaman zaman çocuguma da bana da çamur atarlar

Bak dost acı söyler arkadaşım onunki sevgi değil yalnız kalma korkusu düzeninin bozulması ihtimali ayrıca senin onsuz da ayakta duracağını bilmenin verdiği stres, bunlar istiyor ki hem yanında ol onun vijdanı rahat olsun çünkü kendi aklınca seni mağdur etmemiş oluyor daha napsın senin için ,hemde onsuz zaten sen hiçsini sana empoze etmeye bilinç altına sokmaya çalışıyor ki sen ayrılma konusu olunca ikilemde kalıyorsun ama bu sevgi değil o ,duygu sömürüsü senin için hiçbişi yapmasın ama seni seviyorum 💕 oh ne ala , hadi ordan !!! de , yoluna bak sen , önünde uzun yıllar var çok güzel yıllar emin ol … benim eski kocam hala beni sevdiğini söylüyormuş , ama onun sevgi anlayışı ile benimki çok farklı çünkü eğitim kültür aile terbiyelerimiz farklı benim babam hala anneme çiçek alır bu yaşında annemin balkonları çiçek bahçesi olduğu halde , onun ise evinde faydalı bişi ise bulunsun saksıya nane ekmek gibi bu bile ne kadar ayrı dünyaların insanıymışız anlatıyor aslında … sende sakin kafayla yaşadıklarının muhasebesini yap ama duygusal bakmadan gerçekçi ol sonra da onunla çocuk yapma bu adam ya ömür boyu bunu çocuga ve sana hatırlatır başına kalkar ya da seni sürekli çocugu almakla tehdit eder her durumda sen bunalırsın yol yakınken vazgeç bu adamdan düzelmez bu …
Söylediklerin de çok haklısın bana yazan herkes okadar haklılar ki ben olaya duygusal bakıyorum evet gece uyanıp ona sarılarak uyumaya çalıştım ama hiç huzurluda hissetmedim

Kızlar rahim sonucum için andre aradı ve sıkı sıkı tembihledi NAR SUYU İÇMEYİN bu defada rahim fazla kalınlaşabilirmiş.sadece protokole uyum diyor.tam bende otelden çıkıp markete gidecektim nar suyu almaya.içine doğdu resmen çıkmadan yakalandım valla.Şaka bir tarafa haklıda yani

Kızlar rahim sonucum için andre aradı ve sıkı sıkı tembihledi NAR SUYU İÇMEYİN bu defada rahim fazla kalınlaşabilirmiş.sadece protokole uyum diyor.tam bende otelden çıkıp markete gidecektim nar suyu almaya.içine doğdu resmen çıkmadan yakalandım valla.Şaka bir tarafa haklıda yani
Ben bır kasa aldım🤣 ıcmek ıcın

Nar suyu nasil tuketiyordunuz?
Ac -tok?
Gunde 1-2?

Kizlar ben herhangi birsey icmedim rahim kalinligim 10 cm cikti gayet iyi dedi drum bakalik gynolife dab haber bekliyrm tarihler icin Donörüm 2de muayene olacak ins hersey yolundadır
Benimde opudan hemen önce ölçmüştü murat bey 9-10 mm gelmişti. Şimdi zoladexten dolayı incelmiştir inşallah ilaçlarla yeterince kalınlaşır 🤦🏻‍♀️

Kizlar ben herhangi birsey icmedim rahim kalinligim 10 cm cikti gayet iyi dedi drum bakalik gynolife dab haber bekliyrm tarihler icin Donörüm 2de muayene olacak ins hersey yolundadır
Canım 10 mm gayet iyi bir kalınlık ayrıca yumurta sayısıda çok iyi inşallah geri kalan süreçte böyle tertemiz ilerler

Arkadaşlar kieve gidenlere sorum olacak
1.düzenli adet görenler estrofeme son adetin kaçıncı günü baslatildiniz ve transfer adetin kaçıncı gününe denk geldi , ilaçla görenler içinde estrofeme başladıktan ortalama kaç gün sonra transferiniz yapılıyor

Arkadaşlar kieve gidenlere sorum olacak
1.düzenli adet görenler estrofeme son adetin kaçıncı günü baslatildiniz ve transfer adetin kaçıncı gününe denk geldi , ilaçla görenler içinde estrofeme başladıktan ortalama kaç gün sonra transferiniz yapılıyor
Canım adetten sonraki 3. Günde benden ultrason istediler ona göre estrofem gününü söylüyorlar yani kişiye göre değişiyor.transferde kimisinde 1,5 ay sürüyor kimisinde daha uzun Buda kişiye bağlı yani.Ben 6 ağustosta adet oldum 12 sinde eserofem başlandı.26-28 transfer olacak inş.bu süreç sadece kişinin adet siklusuna bağlı yani

Back