Haklısın bunu bende düşünüyorum zaman zaman çocuguma da bana da çamur atarlar

Söylediklerin de çok haklısın bana yazan herkes okadar haklılar ki ben olaya duygusal bakıyorum evet gece uyanıp ona sarılarak uyumaya çalıştım ama hiç huzurluda hissetmedim

Kızlar rahim sonucum için andre aradı ve sıkı sıkı tembihledi NAR SUYU İÇMEYİN bu defada rahim fazla kalınlaşabilirmiş.sadece protokole uyum diyor.tam bende otelden çıkıp markete gidecektim nar suyu almaya.içine doğdu resmen çıkmadan yakalandım valla.Şaka bir tarafa haklıda yani

Ben bır kasa aldım ıcmek ıcın

Nar suyu nasil tuketiyordunuz?
Ac -tok?
Gunde 1-2?

Kizlar ben herhangi birsey icmedim rahim kalinligim 10 cm cikti gayet iyi dedi drum bakalik gynolife dab haber bekliyrm tarihler icin Donörüm 2de muayene olacak ins hersey yolundadır
Benimde opudan hemen önce ölçmüştü murat bey 9-10 mm gelmişti. Şimdi zoladexten dolayı incelmiştir inşallah ilaçlarla yeterince kalınlaşır

Kizlar ben herhangi birsey icmedim rahim kalinligim 10 cm cikti gayet iyi dedi drum bakalik gynolife dab haber bekliyrm tarihler icin Donörüm 2de muayene olacak ins hersey yolundadır
Canım 10 mm gayet iyi bir kalınlık ayrıca yumurta sayısıda çok iyi inşallah geri kalan süreçte böyle tertemiz ilerler

Arkadaşlar kieve gidenlere sorum olacak
1.düzenli adet görenler estrofeme son adetin kaçıncı günü baslatildiniz ve transfer adetin kaçıncı gününe denk geldi , ilaçla görenler içinde estrofeme başladıktan ortalama kaç gün sonra transferiniz yapılıyor

Canım adetten sonraki 3. Günde benden ultrason istediler ona göre estrofem gününü söylüyorlar yani kişiye göre değişiyor.transferde kimisinde 1,5 ay sürüyor kimisinde daha uzun Buda kişiye bağlı yani.Ben 6 ağustosta adet oldum 12 sinde eserofem başlandı.26-28 transfer olacak inş.bu süreç sadece kişinin adet siklusuna bağlı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…