Abooo bizide taksici kaziklamistiBende size son 3 günümü anlatayım non stop gezmeceilk gün bağımsızlık meydanı , st michael golden manastırı(ayinlerine denk geldik muhteşemdi) andrevsky yokuşu girişinde birşeyler içtik ve sokak çalgıcısı iki amca türk olduğumuzu öğrendikten sonra beni aralarına alıp türkçe şarkı söylediler muhteşemdi andrevsky kilisesi ,globus avm 2. Gün yine metroyla ardanalya metro istasyonu dünyanın en derin 105,5 mt istasyonu ve ordan Mariyinsky park ve sarayını gezdik sonrasında biraz çılgınlık yapıp hydropark adasına kadar yürüdük burası metro (kırmızı hat)durağı aynı zamanda nehirin ortasında adalar var sanırım 3 tane biz buna gitmek istedik çok güzel biryer sonra merroyla döndük 3. Gün yani bugün meşhur st. Sophias katedraline gittik aslında ilk gün önünden geçtik (michael golden karşısı) kapandığı için gidememiştik 18 e kadar açık girişte ki çan kulesine çıktık şehri tepeden görmek için kişi başı 60 uah sonrasında kreşatik cad boydan bıya gezdik bağımsızlık heykelini sağınıza alıp nehire dığru yürüdüğünüzde cad sonunda kreshchatiy parka gittik küçğk bir konser alanı vardı bisiklet,kaykay gösterileri yapılıyordu aşşağısına indiğinizde muhteşem nehir manzarası Sokaklarda dans edenler pandomim yapanlar bateri çalan şarkı söyleyen koro vs çok fazla çok eğlenceli bir şehir ama ufak 1 uyarı ; meydanın karşısında su havuzlarının bulunduğu küçük bir meydan daha var orada bugün dolandırıldık diyebilirim ayı ve köpekti sanırım kostümlü iki kişi bizi görünce yanımıza geldi ve beni aralarına aldılar fotoğraf çekti biri sohbet muhabbet türk olduğumuzu öğrenşnce fener cimbom muhabbeti felan sonra teşekkür ettik gidicez elindeki paraları gösterip para istedi kişi başı 50 uah istedi ama ne istemek eşim yok diyor anlamıyorlar dilde yok ama çarpat ing konuştuk ben neden diye soruyorum foto içinse silelim dedim biri daha ılımlıydı da diğeri pislik eşimde şanet olsun dedi 50 uah ve 15 tl verdi zor kurtulduk polis bakındım ama yoktu şikayet edicektim eğer gider ve görürseniz onları uzak durun Buranın insanları dolandırıcıymış tabi genellemek doğru değil ama burda klinikleri olan dr larla tanışmış eşim otelde onlar söylemiş bunu
slm sana naçizane bir abla tavsiyesi vericem benzer durum yaşamış biri olarak can çıkıyor huy çıkmıyor, benimde eski eşimle buna benzer sorunlar oldu ,ayrıldım ,ve şimdi düşünüyorum da ne çok zaman kaybetmişim ,kendi kafamda kendime onun bana yaptığı her saygısızlığa bir bahane bularak kendimi onun iyi olduğuna inandırarak vs vs ,sen bunları yapma ,onlar bencil kendi istedikleri gibi seni ve senin hayatını yönlendiriyorlar ,sonra sen yıllar sonra yine yalnız kalıyorsun, ayrıca şuan bunu herkese söyleyen sonra da söyler ,bu çocuk okulda mahallede ailede hep bu durum yüzüne vurularak mutsuz edilecek sen de aynı şekilde , her fırsatta bunu yüzüne vuracaklar sen bu adamla bu yola devam etme ,malesef ki düzelmiyor bu zihniyet ,düzelmezde ,çünkü onların eğitimi görgüsü bilgisi bu kadar seni veya doğacak çocuğunu değil kendini düşünüyor adam aileden aldığı terbiye bu kadına saygısı bu , emin ol aynı durumu o yaşasa yine seni suçlayacak rencide edecek bişi bulurdu çünkü bunları aileleri böyle yetiştiriyor onlar kusursuz ve herşeyi hak eden insanlarmış gibi sende onları mutlu etmek için yaratıldın başka amacı yok senin varlığının Ayy şimdi eski yaşadıklarımı hatırladım da sinirim zıpladı gidim de bi kahve yapimÇok kafam karışık bı tarafım pes etme diyor esin seni hep sevdi. Gece konustuk inanın ne konuştuğumuz okadar bulanık ki ne yapacağımı bilemiyorum arabayı satip Eylül'de ön muayene gidelim dedi ama olmayacak falan diyor. Psikiyatriden randevu aldım beraber gidelim dedim benim bir sorunum yok sen git dedi bu sabah beni seviyorsun biraz hatrim varsa benimle gelirsin dedim gelicem ama odasina gelmem dedi ben gelmesini birlikte konuşalım benim bu halde olmam senin yüzünden dedim sende sorunumuzun ne olduğunu anla dedim
Eşim normalde ılımlı biridir ama haksızlığa gelemez asla sonra dedi yabancı yerdeyiz adamlar normal değil başımıza bela olurlar ondan sebep ödedik ama ayakkabı çok iyimişşş yaaAbooo bizide taksici kaziklamistiesime ödeme dedim bosver dedi ayakkabimi cikarip söförün kafaya vurasim geldi
Benimki valla ilinli degilde cok yagmur yagdiydi zor bulduk taksiyiEşim normalde ılımlı biridir ama haksızlığa gelemez asla sonra dedi yabancı yerdeyiz adamlar normal değil başımıza bela olurlar ondan sebep ödedik ama ayakkabı çok iyimişşş yaabende terlik vardı kolay çıkardı aslında süşünemedim
Burası venedik otelle klinik arası bir yerde galiba degilmi zazam klinikten gelirken önünden geçtik galibaAndreye sor yolu tarif etsin
Bak dost acı söyler arkadaşım onunki sevgi değil yalnız kalma korkusu düzeninin bozulması ihtimali ayrıca senin onsuz da ayakta duracağını bilmenin verdiği stres, bunlar istiyor ki hem yanında ol onun vijdanı rahat olsun çünkü kendi aklınca seni mağdur etmemiş oluyor daha napsın senin için ,hemde onsuz zaten sen hiçsini sana empoze etmeye bilinç altına sokmaya çalışıyor ki sen ayrılma konusu olunca ikilemde kalıyorsun ama bu sevgi değil o ,duygu sömürüsü senin için hiçbişi yapmasın ama seni seviyorumÇok teşekkürler yazdıkların beni çok mutlu etti uzun zamandan sonra ağır bir depresyon geçiriyorum bir tarafım ayrıl hakkını ona bırakma diyor diğer taraftan da tekrar dene o seni çok sevdi diyor hala beni sevdiğini de söylüyor
canim sen hic kafana takma görüş anlat onlara .inan bak benim yasadiklarimi kimsenin yasamasini istemem. Hersey mukemmel olsun senin icin insallah.Canm eftalios cok tsk ederim ins bakalim bugun sonuclardab sonra gorusecegm
Eşim normalde ılımlı biridir ama haksızlığa gelemez asla sonra dedi yabancı yerdeyiz adamlar normal değil başımıza bela olurlar ondan sebep ödedik ama ayakkabı çok iyimişşş yaabende terlik vardı kolay çıkardı aslında süşünemedim
Cokkk tatttlisinnnn yaaa❤❤❤❤Abooo bizide taksici kaziklamistiesime ödeme dedim bosver dedi ayakkabimi cikarip söförün kafaya vurasim geldi
Bir ara bizde de yapıyorlardı turistleri kazıklayan takaiciler bizimkiler enazından çaktırmadan yapıyor fazladan tur attırıyorduBenimki valla ilinli degilde cok yagmur yagdiydi zor bulduk taksiyiint olmadigi icin cagiramadik kime sorduysak onlarda bilmiyordu yabanciydilar
Kiz ücret yazan yer otelin sokaginda onlarin parasiyla 200 lerdeydi birden 300 gectibu kadar da olmazki ayip yani bile bile lades diyoz
Biz annemizden anneannemizden terlik fırlatmayı öğrendikkiz cantayla vuraydin
Aynen canım içime çöktü bilmemezlik başa belaOfffff canımm yaa sen ne yaptın öyle 5 eu heryerde fiyatı bizim yaptırdığımız da andreyin yaptığıdaçok fazla ödemişsin ama olan olmuş
Yok canım on günlük yaptık da biz bilmediğimiz için kapsamlı bir sigorta yaptık galibaSlm canım Ben hangi paketi alma konusunda biraz tereddüt ediyorum bu bilgi doğrultusunda tekli paket de alsak şansımız aynı gibi anladım napıcam bilmiyorum
Merhabalar 1 aylık olması gerekiyor dedi bize 3 gün değil Усі види страхування онлайн з гарантованою підтримкою | Страхова компанія «Місто» Bu siteden yapın bunu kabul ediyorlar Andrey attı bu linki bana burdan yaptım ben
Slm canım sizinki 1 yıllık olabilir tarihine bakın bizde kendimiz yaptık 15 dolar 2 kişi için ödedik
bu siteden Andrey attı linki bana dili ingilizceye çevirip covid 19 yazan sigortayı seçip yaptımСК Місто – Надійне страхування в Україні | Медичне, Авто, Туристичне
СК Місто – швидке та надійне страхування в Україні. Туристичне, автострахування, страхування дітей та ДМС. Оформлюйте поліс онлайн!ic-misto.com.ua
Kiz ben ona dalardimda benimki bosver dedi zaten yol uzun sürdü trafik coktu uyudum bile taksideCokkk tatttlisinnnn yaaa❤❤❤❤ben elimdeki cantayi indiriverirdim
Çok aminnnBugun 3. zoladex sonrasi kontorulum vardi kizlar. Andreye yolladim sonuclari bakalim ne olcak,
Insallah hersey yolundadir
Masallah cnmBen sabah doktora gittim 7 mm ama ortalama 6,5 mm dedi.tertemiz yapışıldık falan yol üç katlı ve kistimde gitmiş Hatta bir tane yumurta göründü
Amin canimm cook amin bizlerinde yüzü gülsün insallahRabbim hepimize seneye bu zamanlar bebeklerimizi konusmayi nasip etsin insallahhhh❤❤❤❤❤❤
Bunu da bir avukatla konuşmam gerek belki bilmiyorum haklı olabilirsin seven insan çocuksuz bile kabul eder.Yarın bu tedaviden anne olursun çocuğunu bile elinden alır
Bu adam seni sevmiyor nakadar acı olsada söyliyecem
Gençsin,ömrünü sana değer vermeyene harcama
İyi düşün,çocuk için acele etme
Çocuk aileyi kurtarmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?