Canım ablam güzel duaların için çok teşekkür ederim.Sevgili dostlarım merhaba,
Yeni iş yoğunluğum sebebiyle foruma gün içinde eskisi gibi sık girmesem de bulduğum ilk fırsatta siteye girip, hepinizin süreçlerini yakından merak ve heyecanla okuyorumÇok şükür sayfamız yine tatlı heyecanlarla bekleyişlerle güzel umutlarla yeniden dopdolu, yine hareketlendik bin şükür okudukça; her anlattığınız gözümün önünde canlanı veriyor, öyle heyecanlanıyorum kii kalbim sizlerleee...
Şuan Kiev'e ön görüşmeye giden ya da gidecek olan arkadaşlarım süreciniz bir an önce başlasın ve su gibi kolay geçsin, tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Yine şuan Kiev'de transfer için olan arkadaşlarımDuruball D Deniz5506 B bir hayalim var Z Zumrom ve diğer arakadaşlarım; Rabbim güzel haberlerle hepinizin yüzünü yüreğini müjdelendirsin, işleriniz yolunda gitsin ve sonunda içinizde kendine de yer açmaya tutunmaya çalışan kıpır kıpır bebişlerle evinize dönün inşallah
Yüreğim oralarda.. inanın heyecan içinde, güzel haberlerinizi paylaşımlarınızı bekliyorum
Dualarımdasınız, bu attığınız adımları Rabbim hayırlara vesile etsinhepinizin yar ve yardımcısı olsun .. sevgilerimleee...
Canım yorum yapıp akıl vermek haddimize değil ama naçizane fikrim bugün den sonra donasyonu olumlu baksa bile eşinle yapma bugün böyle çok hassas bir konu için böyle yapan yarın azbir şeyde zora gelirse neler yapmaz. Bence iyi düşün duygularını sevgini saygini ondan önce sen karar ver onunla bu hayatı devam etmeyi istiyormusun. Hayatının bu evresi için bir karar ver bosanacakmisin yada evliliğinizi kurtaracak misiniz sonra yaşın genç eğer boşanma kararı alırsan 1sene bir kendini topla hayatını tek başına aslarlar gibi düzene şok git kieve embriyo donasyonu yap çocuğunu büyüt derim.bir ömür yipranacagina bir kere yipranirsinAnnem boşansın onun gibi bir adama ihtiyacı yok demiş yanimdalar eminim sperm ve yumurta donasyonu yapmamı da kabul ederler çok iyi bir baba olacak biri ama onunla çocuk yapmam ne kadar mantıklı olur emin değilim zaten evliliğimiz iki kişilik değilmiş hiç bir özelimiz yok
Sağol sibracim evet artık biran önce gelsin hayırlısıyla 19 AğustosHarikaa, zumrommm41 kere maşaallah hadii artık ayın 19'u bir an önce gelsin
Çok teşekkürler güzel dileklerin için evet burası kıpır kıpır çok varız ama birbirimizden bedenen ayrıyız ama hepimizin kalbi birbirimiz için en güzelleri için atıyorSevgili dostlarım merhaba,
Yeni iş yoğunluğum sebebiyle foruma gün içinde eskisi gibi sık girmesem de bulduğum ilk fırsatta siteye girip, hepinizin süreçlerini yakından merak ve heyecanla okuyorumÇok şükür sayfamız yine tatlı heyecanlarla bekleyişlerle güzel umutlarla yeniden dopdolu, yine hareketlendik bin şükür okudukça; her anlattığınız gözümün önünde canlanı veriyor, öyle heyecanlanıyorum kii kalbim sizlerleee...
Şuan Kiev'e ön görüşmeye giden ya da gidecek olan arkadaşlarım süreciniz bir an önce başlasın ve su gibi kolay geçsin, tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Yine şuan Kiev'de transfer için olan arkadaşlarımDuruball D Deniz5506 B bir hayalim var Z Zumrom ve diğer arakadaşlarım; Rabbim güzel haberlerle hepinizin yüzünü yüreğini müjdelendirsin, işleriniz yolunda gitsin ve sonunda içinizde kendine de yer açmaya tutunmaya çalışan kıpır kıpır bebişlerle evinize dönün inşallah
Yüreğim oralarda.. inanın heyecan içinde, güzel haberlerinizi paylaşımlarınızı bekliyorum
Dualarımdasınız, bu attığınız adımları Rabbim hayırlara vesile etsinhepinizin yar ve yardımcısı olsun .. sevgilerimleee...
Hele buraya gelince var ya zirkam bütün kızların yüzüne bakıyorum nasıl çocuk olur diye dönörleri öyle bakmışım ki herkes tanıdık gibi geliyorKızlar tatildeyiz sahildeki bütün yabancı genç kızlara donör gözü ile bakıyorum.Bundan güzel çocuk olur, bunun gözleri güzel ötekinin ağzı diğerinin bacakları diye diye denizi değil kızları seçiyorum.Eşimde yeter yeter gözün doysun yüzlerce kız sunuyorlar sana diyor
Hele buraya gelince var ya zirkam bütün kızların yüzüne bakıyorum nasıl çocuk olur diye dönörleri öyle bakmışım ki herkes tanıdık gibi geliyorhele bebekleri görünce içim kaynıyor benim ki böyle olur mı diye
Teşekkür ederim canımSevgili dostlarım merhaba,
Transfer günümmmmmm21 sabah klinikteyim inş
Aynı durum bendede oluyorKızlar tatildeyiz sahildeki bütün yabancı genç kızlara donör gözü ile bakıyorum.Bundan güzel çocuk olur, bunun gözleri güzel ötekinin ağzı diğerinin bacakları diye diye denizi değil kızları seçiyorum.Eşimde yeter yeter gözün doysun yüzlerce kız sunuyorlar sana diyor
İnan ne yapacağımı şaşırdımCanım çok şzüldüm yazdıklarına ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış birşey söylersem affet boşanmak istiyorsa bu sebeple ama önce kendisiyle konuş böyle durumlar da arada laf büyür eşin böyle düşünüyorum derse hiç uzatma boşan hayat sadece omdan ibaret değil ki bu resmen kalpsizlik sende böyle sevgisiz kalpsiz adamdan çocuk yapıp ne yaparsın haystın boyunca üzülesiye şimdi üzülmen daha iyi
Kolay degil kuzum ama bu hayata sende bir daha gelmeyeceksin ve hiç birşey insanın kendinden kıymetli degil evlilikte ki amaç nedir birlikte bir hayat geçirmek ama bu hayatı geçirirkende birbirini yormadan birimin yükünü alıp kolaylaştırmak amaç sende kendini yorma karşında ki anlamıyorsaİnan ne yapacağımı şaşırdım
Valla altina imza atilacak sekilde yazmis bacim...Ya gözünü seveyim dünyaya bir kere geliyorsun 1-erkek dediğin ağır olur her bokunu anlatmaz
2-erkek dediğin karısına sahip çıkar ortaya atmaz çiğ çiğ yesinler diye
3-Hatta abinle konuşmak ne ya.Sana niye söyleyemiyorlar
4-Bunların topu sinsi canım hep bir iş çevirme.Anlattığın şeyleri genelde kadınlar yapar siz rolleri değişmişsiniz Hatta o rol karmaşası yaşıyor.
5-En önemli nokta şu “ULU SÖZÜ DİNLEMEYEN ULUR” tecrübe ile sabit.Anneni dinle.
6- Boşanırsan asla ama asla hiç bir hakkını bırakma.Yaşadıklarının ve çektiklerinin bir bedeli olmalı( altın tazminat varsa evin yarısı düğünde takılanlar vs vs) bir çok kadın sinirle vazgeçiyor sonrada pişman oluyor keşke alsaydım diye.Kuruş hakkını bırakma
7-Bu saatten sonra asla kemiğini kemirtme,ne derlerse dönder, dolaştır kapak yap, bok altında kal laf altında kalma.
Ilk gidisiniz mi sizin 19 agustos transfer dedinizdeSağol sibracim evet artık biran önce gelsin hayırlısıyla 19 Ağustos
Çok teşekkürler güzel dileklerin için evet burası kıpır kıpır çok varız ama birbirimizden bedenen ayrıyız ama hepimizin kalbi birbirimiz için en güzelleri için atıyor. Sonrada durubalimla zirkacigimizi karşılayıp burayı ona devredip yeni heyecanlara umutlara bırakip gideceğiz
Hayır canım ben 2 temmuzda on görüşmeye geldim. Bana ikili transfer yapilacak 19 unda ilk transfer 21 inde ikinci transferimi olacağımIlk gidisiniz mi sizin 19 agustos transfer dedinizde
Öncelikle canım tedavin hayırlı olsun kararın ne olursa olsun sonu bebek olsun inşMerhaba Hanımlar,
Uzun zamandır başlığa gelemedim.
Pandemi şartları da uzayınca iyice uzaklaştık bu konudan eşimle.
Şimdi bir baktim ki herkes Kiev'de. Hepinize cani gönülden pozitif sonuclar ve tatli bebisler diliyorum
Tek tek tum sayfalari okuyacagim. Herkes nasil merak ediyorum.
Ama oncelikle eşime hizlica aktarabilmem için bana durumu ozetlerseniz sevinirim.
- neden kibristan vazgecildi?
- kievde hangi merkez?
- yumurta donasyonu icin donor secimi nasil?
- burdaki turkiyedeki takibmizi hangi doktor yapiyor?
- ucret ne kadar?
Su an kievde olanlara bol sanslar diliyorum. Insallah bebislerinizi alip dönün. Dualarım sizlerle❤❤
Allah izin verirse seni dualarla yollarız içeriye canım benimTransfer günümmmmmmSen bana uğurlu gelesin diye o güne ertelenmişşş şimdi anladımm Çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?