Merhaba Hanımlar,
Uzun zamandır başlığa gelemedim.
Pandemi şartları da uzayınca iyice uzaklaştık bu konudan eşimle.
Şimdi bir baktim ki herkes Kiev'de. Hepinize cani gönülden pozitif sonuclar ve tatli bebisler diliyorum🤗🥰
Tek tek tum sayfalari okuyacagim. Herkes nasil merak ediyorum.
Ama oncelikle eşime hizlica aktarabilmem için bana durumu ozetlerseniz sevinirim.
- neden kibristan vazgecildi?
- kievde hangi merkez?
- yumurta donasyonu icin donor secimi nasil?
- burdaki turkiyedeki takibmizi hangi doktor yapiyor?
- ucret ne kadar?

Su an kievde olanlara bol sanslar diliyorum. Insallah bebislerinizi alip dönün. Dualarım sizlerle🙏❤❤
Daha önce Kıbrıs’taki tedavi olumsuz oldu. hatta embriyolarım bütün kromozomlarına baktırdım netice negatif.sonra tesadüf buraya girdim ve çok sevdiğim Z Zaza74 mın yazdıklarını okudum aklıma uydu ilk görüşmeye gittim.sen sadece uçak biletini alıyorsun geri bütün tahlilleri vs herşeyi kendileri yapıyor.dışardan yemek istersen o sana ait.klinik otel ile klinik arasındaki transferleri her şeyi ayarlıyor.gezmeye gitmek istersen o kısım sana ait.uber çağırıp geziyorsun.Donörleri görerek seçiyorsun.eğer başkasının tedavisinde değilse ve kan grubu uyuşmazlığı yoksa dr ok diyor ve senin için hazırlanıyor.donörlerin hepsi genç ve bir tane sağlıklı bebek doğurmuş genç kadınlar.Türkiyede takip için doktora falan yönlendirmiyorlar.Sen kendin istediğin doktora gidiyorsun.İlk görüşmeye Gidersen folik asite varana kadar bütün ilaçlarını veriyorlar gidemezsen sana ilaç protokolünü gönderiyorlar sadece adetten sonra bir defa rahim ultrasonu istiyorlar.ona göre ilaç zamanını ve dozlarını ayarlıyorlar.Eğer kievde olursan bunlarıda kendileri yapıyor.Hamile kalmazsam seni tedavi eden dr klinikten kuruş alamıyor bu yüzden gebe kalman için herşeyi yapıyorlar.Ayrıca türkiyede mor reçeteli olan be doktorların yazmak istemediği serumdan 2-3 tane yapıyorlar.zaten tanesi 2700-3000 TL arası fiyatı var.Parasını versende yazmıyor adamlar.Transfere gittiğinde serumların odanda takılıyor.Hemşire iğneni klinikte yada otelde yapıyor.Yani hizmette her türlü konforun düşünülmüş.Ayrıca orda andre isminde çok tatlı bir arkadaşımız var o bize sürekli bilgi veriyor ve sorularımızı yanıtlıyor gittiğimizdede tercümanlığımızı yapıyor.Ücrette 3 paket var sen hangisini seçersen ona göre ödeme yapıyorsun.Oraya gidipte hamile kalamayan sadece bir arkadaşımız oldu.Oda klinikle alakalı bir durum değildi.İşte bu sebeplerden hiç aklımda yokken rotamı kiev e çevirdim ve keşke daha önce gitseymişim diyorum.Bu klinik bizi diğer klinikler gibi yürüyen banknot olarak görmüyor anne olmak isteyen kadınlar olarak görüyor.İşin en güzel yanıda bu işte

Ya gözünü seveyim dünyaya bir kere geliyorsun 1-erkek dediğin ağır olur her bokunu anlatmaz
2-erkek dediğin karısına sahip çıkar ortaya atmaz çiğ çiğ yesinler diye
3-Hatta abinle konuşmak ne ya.Sana niye söyleyemiyorlar
4-Bunların topu sinsi canım hep bir iş çevirme.Anlattığın şeyleri genelde kadınlar yapar siz rolleri değişmişsiniz Hatta o rol karmaşası yaşıyor.
5-En önemli nokta şu “ULU SÖZÜ DİNLEMEYEN ULUR” tecrübe ile sabit.Anneni dinle.
6- Boşanırsan asla ama asla hiç bir hakkını bırakma.Yaşadıklarının ve çektiklerinin bir bedeli olmalı( altın tazminat varsa evin yarısı düğünde takılanlar vs vs) bir çok kadın sinirle vazgeçiyor sonrada pişman oluyor keşke alsaydım diye.Kuruş hakkını bırakma
7-Bu saatten sonra asla kemiğini kemirtme,ne derlerse dönder, dolaştır kapak yap, bok altında kal laf altında kalma.
Ayneennnnn sonuna kadar katiliyorum

Kızlar tatildeyiz sahildeki bütün yabancı genç kızlara donör gözü ile bakıyorum.Bundan güzel çocuk olur, bunun gözleri güzel ötekinin ağzı diğerinin bacakları diye diye denizi değil kızları seçiyorum.Eşimde yeter yeter gözün doysun yüzlerce kız sunuyorlar sana diyor😂😂👍
😁😁😁😁😁😁😁❤❤❤

Merhabalar herkese bizde Tedavi için evimizin satılmasını bekliyorduk şükür şatış işlemimiz bu hafta tamamlanıyor sonra biz de Kiev’e gideceğiz lütfen beni de dularınıza ekleyin o kadar çok duanın güçüne inanıyorum ki hele ki tanımadığımız insandan gelen duanın güçü bambaşka ben herkese çok dua ediyorum sizlerde duanıza katın beni lütfen 🙏

Bir arkadaş vardı eşi ile ilgili boşanma noktasına gelen naçizane sadece tavsiyem yanlış anlamazsa hiç arkana bakma kardeşim arkanda durmayan adamdan fayda gelmez asla onun başına gelse sen nasıl davranırdın biraz onu düşün eminim ki sen asla böyle davranmazdın hiç birimiz bu dünyada böyle bir şey ile sınanmak istemezdik düşünsene yıllardır regl oluyoruz amaçı yumurtalıklarımız işte çocuk kadınsal şeyler ama sonuça gel şu an yıllardır işkence ile çektiğimiz adet resmen boşuna olmuş oluyor hangimiz isterdik durumun böyle olmasını Allah herkese merhametli insanlar denk getirsin kadın olarak bu duyguyla yaşamak zaten zor bir de eşler böyle yapıyorsa vay haline kadınların burdan bu grubu okuyan eşler varsa duyun sesimizi varlığını inandığımız bizi yaratan Allah’ımız bizi böyle yarattı biz istemedik böyle olmasını sizler bu duruma karşı tavrınızı aslında bize değil Allah’a yapıyorsunuz bırak onu mevlama dön arkanı yoluna git kardeşim sana öyle ailende eşten de fayda gelmez bir mesleğin var mı elin ekmek tutuyor mu bilmiyorum ama eminim ki kendi başına da bir hayat kurabilirsin kafanı biraz toparlayıp sonra hayata yeniden başlarsın yeni biriyle belki de herşey insanoğlu için evlilikte boşanmak da

Merhaba Hanımlar,
Uzun zamandır başlığa gelemedim.
Pandemi şartları da uzayınca iyice uzaklaştık bu konudan eşimle.
Şimdi bir baktim ki herkes Kiev'de. Hepinize cani gönülden pozitif sonuclar ve tatli bebisler diliyorum🤗🥰
Tek tek tum sayfalari okuyacagim. Herkes nasil merak ediyorum.
Ama oncelikle eşime hizlica aktarabilmem için bana durumu ozetlerseniz sevinirim.
- neden kibristan vazgecildi?
- kievde hangi merkez?
- yumurta donasyonu icin donor secimi nasil?
- burdaki turkiyedeki takibmizi hangi doktor yapiyor?
- ucret ne kadar?

Su an kievde olanlara bol sanslar diliyorum. Insallah bebislerinizi alip dönün. Dualarım sizlerle🙏❤❤
Begüm aramıza hoş geldin
4800 sayfadan oku
Baştan okumana gerek yok
Tüm sorularına cevap var❤️

Canım yorum yapıp akıl vermek haddimize değil ama naçizane fikrim bugün den sonra donasyonu olumlu baksa bile eşinle yapma bugün böyle çok hassas bir konu için böyle yapan yarın azbir şeyde zora gelirse neler yapmaz. Bence iyi düşün duygularını sevgini saygini ondan önce sen karar ver onunla bu hayatı devam etmeyi istiyormusun. Hayatının bu evresi için bir karar ver bosanacakmisin yada evliliğinizi kurtaracak misiniz sonra yaşın genç eğer boşanma kararı alırsan 1sene bir kendini topla hayatını tek başına aslarlar gibi düzene şok git kieve embriyo donasyonu yap çocuğunu büyüt derim.bir ömür yipranacagina bir kere yipranirsin🥰🥰🤲🤲
Hep bı ikilemde bugün psikiyatristle konuştum sağolsun adam yarım saat telefonda konuştu benimle yarın kliniğine gidicem. Abim annem bütün çevrem boşan diyor bu iflah olmaz diyor kafanda zaten bişey netlestirmemis sanki seni oyalıyor hakkını senden çalacak gibi ne yazık ki bende öyle düşünüyorum ama bizim hiç bir sorunumuz, kavgamız olmadı o bunları da mı görmüyor 😓 bilmiyorum kafam allak bullak olmuş sağlıklı düşünemiyorum

Bir arkadaş vardı eşi ile ilgili boşanma noktasına gelen naçizane sadece tavsiyem yanlış anlamazsa hiç arkana bakma kardeşim arkanda durmayan adamdan fayda gelmez asla onun başına gelse sen nasıl davranırdın biraz onu düşün eminim ki sen asla böyle davranmazdın hiç birimiz bu dünyada böyle bir şey ile sınanmak istemezdik düşünsene yıllardır regl oluyoruz amaçı yumurtalıklarımız işte çocuk kadınsal şeyler ama sonuça gel şu an yıllardır işkence ile çektiğimiz adet resmen boşuna olmuş oluyor hangimiz isterdik durumun böyle olmasını Allah herkese merhametli insanlar denk getirsin kadın olarak bu duyguyla yaşamak zaten zor bir de eşler böyle yapıyorsa vay haline kadınların burdan bu grubu okuyan eşler varsa duyun sesimizi varlığını inandığımız bizi yaratan Allah’ımız bizi böyle yarattı biz istemedik böyle olmasını sizler bu duruma karşı tavrınızı aslında bize değil Allah’a yapıyorsunuz bırak onu mevlama dön arkanı yoluna git kardeşim sana öyle ailende eşten de fayda gelmez bir mesleğin var mı elin ekmek tutuyor mu bilmiyorum ama eminim ki kendi başına da bir hayat kurabilirsin kafanı biraz toparlayıp sonra hayata yeniden başlarsın yeni biriyle belki de herşey insanoğlu için evlilikte boşanmak da
Sanki hep başıma geleceğini çocukluğumda hissetmisim tek hayalim hep meslek sahibi olup kendi parami kazanıp kendi ayaklarim üzeride durmaktı. 6 yıllık kadrolu öğretmenim ama şu an maddi olarak borç altındayım tedavi için çektiğim kredileri ödüyorum şu an boşanıp ayrılsam ev tutacak param yok açıkçası onun evden gitmesini istiyorum çünkü daha önce altın kolyem ve gümüş kemerim çalınmıştı ondan şüphelenmeye başladım kendi ceyizime aldığım herşey pahalı ve marka şeyler onu bile çalabilirler

Benim yerimde o olsa yanında olurdum sperm donasyonu yapalım dese kabul ederdim

Canım yorum yapıp akıl vermek haddimize değil ama naçizane fikrim bugün den sonra donasyonu olumlu baksa bile eşinle yapma bugün böyle çok hassas bir konu için böyle yapan yarın azbir şeyde zora gelirse neler yapmaz. Bence iyi düşün duygularını sevgini saygini ondan önce sen karar ver onunla bu hayatı devam etmeyi istiyormusun. Hayatının bu evresi için bir karar ver bosanacakmisin yada evliliğinizi kurtaracak misiniz sonra yaşın genç eğer boşanma kararı alırsan 1sene bir kendini topla hayatını tek başına aslarlar gibi düzene şok git kieve embriyo donasyonu yap çocuğunu büyüt derim.bir ömür yipranacagina bir kere yipranirsin🥰🥰🤲🤲
Sabah konuştuk kesinlikle donasyonla bile olmayacak diyor ama yinede istersen deneriz dedi anneme söylüyorum ben çocugum olsa yine boşanasım geliyor artık ama ne bileyim kafam çok karışık

Merhabalar herkese bizde Tedavi için evimizin satılmasını bekliyorduk şükür şatış işlemimiz bu hafta tamamlanıyor sonra biz de Kiev’e gideceğiz lütfen beni de dularınıza ekleyin o kadar çok duanın güçüne inanıyorum ki hele ki tanımadığımız insandan gelen duanın güçü bambaşka ben herkese çok dua ediyorum sizlerde duanıza katın beni lütfen 🙏
Canım benim katmaz olurmuyuz sen bize tarihlerini ver belli olunca gerisi bizde.sen rahat ol.zaten liste güncellemeside yapmamız lazım

Sabah konuştuk kesinlikle donasyonla bile olmayacak diyor ama yinede istersen deneriz dedi anneme söylüyorum ben çocugum olsa yine boşanasım geliyor artık ama ne bileyim kafam çok karışık
Canım adam aynı adam aile aynı aile sen aynı şeyleri kısır döngüye girip defalarca yaşayacaksın böyle bir yaşantı mı istiyorsun. Donasyonuda gidip anlatacak ve ailesi ömür boyu başına kalkacak.Böylede yaşanmazki? Mesleğin var ailen arkanda yapma gözünü seveyim.Aklı başında kadınsın.Üstelik yaşında genç.Elini öpen alır valla hemde sana yaşamadığın hayatı yaşatır.Yaşatmasa ne yazar sürekli laf sokan akrabalar,dolduruşa gelen kendi aklı ile hareket edemeyen ana kuzusu bir koca ile niye ömür tüketesin.

Kızlar merhaba benim yarin muayenem.var rahim kalinligina bakilacak muhtemelen tarihler belli olacak hayrilsi olsun ins hepimiz icin 9 ağustos da regl olmustum bakalim eşim ve ben hangi tarihte gidecegz size sorum tüp bebekde bi ark sima 30 yas altiydi ama o ben 35 tek yumurta koydular protokolleri oyleymis bizlerde yumurta olursa dr da uygun görürse koyuyor dimi birde son sorum velevki hic yumurta kalmadi o zaman nasil oluyor tecrubesi olanlardan ogreneyim yani geri iade mi oluyor tekrar mi deneniyor yumurta donasyonu için soruyorum

pankekk pankekk canım sen kievde yumurta donasyonu olmayacakmıydın? kendi yumurtanla mı denenecek? yumurtan var mı?
türkiyede kendi yumurtanı aldılar diyelim. embriyo oluştu ama üçüncü günden öteye gidemedi.tedavi orda bitiyor.Ve sana cazgırlık yapmazsan iade yapmıyorlar.kadıköy Acıbadem bana şöyle yaptı.embriyo 3. günde durdu büyümedi.tedavi bitti dediler.sonra iade istiyorum dedim.Biz ilaç kullandık hastane şartları vs.ama transfer olmadı ben sizin olmayan transfer paranızıda ödedim dedim.9000 tl ödeme yapmıştım. 1000 tl sini zor ödediler.Kievde de farklı olacağını sanmıyorum ama yinede en iyisi andreye sormak lazım.
Eğer kievde donasyon ise zaten bu sebeple sana farklı paketler sunuyorlar.Tekli pakette tek deneme şansın var.
ikili pakette daha garanti 2 defa deneme şansın var.
Garanti pakette 5 deneme şansın var.zaten oda olmazsa hepsini iade ediyorlar.Diğer paketlerde iade olduğunu sanmıyorum.Çünkü otel, ilaçlar, tahliller vs zaten kendileri yapıyor.Yani donasyonda ve garantili pakette ücret iadesi var bence.

Kızlar merhaba benim yarin muayenem.var rahim kalinligina bakilacak muhtemelen tarihler belli olacak hayrilsi olsun ins hepimiz icin 9 ağustos da regl olmustum bakalim eşim ve ben hangi tarihte gidecegz size sorum tüp bebekde bi ark sima 30 yas altiydi ama o ben 35 tek yumurta koydular protokolleri oyleymis bizlerde yumurta olursa dr da uygun görürse koyuyor dimi birde son sorum velevki hic yumurta kalmadi o zaman nasil oluyor tecrubesi olanlardan ogreneyim yani geri iade mi oluyor tekrar mi deneniyor yumurta donasyonu için soruyorum
türkiyede tek embriyo yerleştiriliyor ama kievde hastaya göre değişiyor.Bazen 2 defada 2'şer embriyo,
bazen tek seferde 3, bazende 2 defa ama birinde 2 ikincide tek embriyo yerleştiriyorlar

kesinlikle donasyonla bile olmayacak ne demek.Haşa Allah mı bu kadar kesin ve net biliyor.Saçmalamış.Bunlar hep etrafındaki cahillerin konuşması.

pankekk pankekk canım sen kievde yumurta donasyonu olmayacakmıydın? kendi yumurtanla mı denenecek? yumurtan var mı?
türkiyede kendi yumurtanı aldılar diyelim. embriyo oluştu ama üçüncü günden öteye gidemedi.tedavi orda bitiyor.Ve sana cazgırlık yapmazsan iade yapmıyorlar.kadıköy Acıbadem bana şöyle yaptı.embriyo 3. günde durdu büyümedi.tedavi bitti dediler.sonra iade istiyorum dedim.Biz ilaç kullandık hastane şartları vs.ama transfer olmadı ben sizin olmayan transfer paranızıda ödedim dedim.9000 tl ödeme yapmıştım. 1000 tl sini zor ödediler.Kievde de farklı olacağını sanmıyorum ama yinede en iyisi andreye sormak lazım.
Eğer kievde donasyon ise zaten bu sebeple sana farklı paketler sunuyorlar.Tekli pakette tek deneme şansın var.
ikili pakette daha garanti 2 defa deneme şansın var.
Garanti pakette 5 deneme şansın var.zaten oda olmazsa hepsini iade ediyorlar.Diğer paketlerde iade olduğunu sanmıyorum.Çünkü otel, ilaçlar, tahliller vs zaten kendileri yapıyor.Yani donasyonda ve garantili pakette ücret iadesi var bence.
Zirkacim canm sanirim karisik yazmisim benim yumurta donasyonu olacak gynolife da yarin kalinliga bakilacak acaba bizlerinde tüp bebek gibi mi oluyr diye merak ettm yani ark sin daha önce hic gebeliği olmamis ve yasi kucuk diye tek yumurta koymuşlar. Bizim tedaviler de nasil oluyor o aklima.geldi ve olurya embriyolar kalmazsa nasil yol.izliyorlar merak ettm

Zirkacim canm sanirim karisik yazmisim benim yumurta donasyonu olacak gynolife da yarin kalinliga bakilacak acaba bizlerinde tüp bebek gibi mi oluyr diye merak ettm yani ark sin daha önce hic gebeliği olmamis ve yasi kucuk diye tek yumurta koymuşlar. Bizim tedaviler de nasil oluyor o aklima.geldi ve olurya embriyolar kalmazsa nasil yol.izliyorlar merak ettm
ben yanlış anlamışım hayatım.Bence sen iki tane istiyorum diye diret mutlaka.Şansını artırırsın.Öyle sabit bir protokol olmaz.protokol hastanın durumuna göre olur.Buda zaten kliniğin başarı oranını artırır.eftalios murat bey kimse onda tedavi olmuştu ve yeni donör bakıyorlardı sonrada 1000 eurosunu geri almış.Bence bunu baştan konuş sonra klinikler yan çiziyor.

Back