- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
- 88
Canım Bülent beye bende gittim yaş 43 ve rezervim berbat direk yüzüme karşı tek şansın donasyon ama istersen yinede al şu ilaçları kullan dedi ve direk beni başka bir odaya aldılar sonrada başladılar o bu kadar bu bu kadar toplam şu kadar vs vs.Zaten prp nin ileri yaşta yumurtaya çok etkisi olmadığını daha önce bu grupta konuştuk.ve herkese önerildiğinide yine bu grupta konuştuk.Yani para tuzağı prp.Bülent bey bana sen normal yollardan kendi kendine asla hamile kalamazsın dedi ben kendi kendime 6 ay ara ile 2 defa hamile kaldım.Dağdeviren duydum ama hakkında hiç bir fikrim yok.Ayrıca oralara harcayacağın parayı bizim gibi Ukrayna’da donasyona harcamayı eşinde sende düşünebilir misiniz? Bakış açınız nedir bilemeyiz Tabiki ama İleri yaşta yumurta kalitesi düşük ,rezervimiz az.bu durumda yumurta çıksa bile oluşacak embriyonun ne kadar kaliteli olacağı belli olmuyor.tabi eşinin durumu nasıl bilemeyiz .spermiyogramı,morfolojisi,karyotipi? Daha sonrada tayfun hocada denedim.3 tane yumurta toplandı üçüde üçüncü gün öldü.Kızlar bana bi çıkış yolu gösterin kafam çok bulanık 19unda son kontrolüm var durumum kesinleşince inşallah olmaz ama kürtaj denirse elimde sıfır biseyim kalmıyo sil baştan başlamam gerekicek.olurda devam edersem birgün bu yola daha iyi bir doktora gitmek istiyorum.izmir de yaşıyorum ayrıca çalışıyorum çok zor ama istanbul da bülent tıraş ileri yaşlarda çok başarılı paylaşımları var.ozellikle prp yöntemiyle.sizce şansımı zorlasam istanbula bülent hocaya gitmelimiyim.yada hediye dağdeviren onu da biri tavsiye etti valla napcagmi bilmiyorum çıkış yolu bulamıyorum.
Yaş 42 yumurtalık rezervim düşük rahime baskı yapmayan 1adet kistim var ve Adenomiyosiz rahatsızlığım var bi yol gösterin bana![]()
Bak daha vaktin bar hele bir 19 ı olsun bınları o zaman düşün kendini negatif enerji ile depolama.inş yanıltır Bebiş seni.Sana ben burdayım bir yere gitmicem der.