Kızlar bana bi çıkış yolu gösterin kafam çok bulanık 19unda son kontrolüm var durumum kesinleşince inşallah olmaz ama kürtaj denirse elimde sıfır biseyim kalmıyo sil baştan başlamam gerekicek.olurda devam edersem birgün bu yola daha iyi bir doktora gitmek istiyorum.izmir de yaşıyorum ayrıca çalışıyorum çok zor ama istanbul da bülent tıraş ileri yaşlarda çok başarılı paylaşımları var.ozellikle prp yöntemiyle.sizce şansımı zorlasam istanbula bülent hocaya gitmelimiyim.yada hediye dağdeviren onu da biri tavsiye etti valla napcagmi bilmiyorum çıkış yolu bulamıyorum.
Yaş 42 yumurtalık rezervim düşük rahime baskı yapmayan 1adet kistim var ve Adenomiyosiz rahatsızlığım var bi yol gösterin bana🙇‍♀️😔
Canım Bülent beye bende gittim yaş 43 ve rezervim berbat direk yüzüme karşı tek şansın donasyon ama istersen yinede al şu ilaçları kullan dedi ve direk beni başka bir odaya aldılar sonrada başladılar o bu kadar bu bu kadar toplam şu kadar vs vs.Zaten prp nin ileri yaşta yumurtaya çok etkisi olmadığını daha önce bu grupta konuştuk.ve herkese önerildiğinide yine bu grupta konuştuk.Yani para tuzağı prp.Bülent bey bana sen normal yollardan kendi kendine asla hamile kalamazsın dedi ben kendi kendime 6 ay ara ile 2 defa hamile kaldım.Dağdeviren duydum ama hakkında hiç bir fikrim yok.Ayrıca oralara harcayacağın parayı bizim gibi Ukrayna’da donasyona harcamayı eşinde sende düşünebilir misiniz? Bakış açınız nedir bilemeyiz Tabiki ama İleri yaşta yumurta kalitesi düşük ,rezervimiz az.bu durumda yumurta çıksa bile oluşacak embriyonun ne kadar kaliteli olacağı belli olmuyor.tabi eşinin durumu nasıl bilemeyiz .spermiyogramı,morfolojisi,karyotipi? Daha sonrada tayfun hocada denedim.3 tane yumurta toplandı üçüde üçüncü gün öldü.
Bak daha vaktin bar hele bir 19 ı olsun bınları o zaman düşün kendini negatif enerji ile depolama.inş yanıltır Bebiş seni.Sana ben burdayım bir yere gitmicem der.

Canim izmirde cok iyi doktorlar var neden istanbula gidiyorsun. Cok iyi bir interfilite doktorlari var diye biliyorum mesala ben izmirde erbil hocada tedavi gördüm ameliyatimida o yapti cunku baya bir incelemisti prof kendisi baska doktorlarla seni iyice inceliyor. Aklinda bulunsun diye soyledim canim sakin yanlis anlama
Hayır tabiki yanlış anlamıyorum sizden fikir almak için yazdım zaten erbil hoca soyadı ne inceleyim benim için tabiki izmir daha iyi istanbul benim için çok çok zor zaten sadece ıyi bir doktorla son kez şansımı denemek istiyorum.bülent hocada ileri yaş hastası çok olduğu ve başarılarını çok gördüm paylaşımlarından o yüzden onda takılı kaldım gerçi birazda şans bu isler

Kızlar bana bi çıkış yolu gösterin kafam çok bulanık 19unda son kontrolüm var durumum kesinleşince inşallah olmaz ama kürtaj denirse elimde sıfır biseyim kalmıyo sil baştan başlamam gerekicek.olurda devam edersem birgün bu yola daha iyi bir doktora gitmek istiyorum.izmir de yaşıyorum ayrıca çalışıyorum çok zor ama istanbul da bülent tıraş ileri yaşlarda çok başarılı paylaşımları var.ozellikle prp yöntemiyle.sizce şansımı zorlasam istanbula bülent hocaya gitmelimiyim.yada hediye dağdeviren onu da biri tavsiye etti valla napcagmi bilmiyorum çıkış yolu bulamıyorum.
Yaş 42 yumurtalık rezervim düşük rahime baskı yapmayan 1adet kistim var ve Adenomiyosiz rahatsızlığım var bi yol gösterin bana🙇‍♀️😔
Prp yumurta kalitesini etkilemediğini burda çok kızlarımız anlattı
Ayrıca Bülent Tıraş çok paracı olduğunu duydum

Prp yumurta kalitesini etkilemediğini burda çok kızlarımız anlattı
Ayrıca Bülent Tıraş çok paracı olduğunu duydum
Evet diğer merkezlere göre çok pahalı olduğunu bende duydum.2.ci krediyi çekicem eğer bir daha devam edersem maddi acıdan bitik durumdayım şuan bende bilmiyorum napicagimi araştırıyorum şimdiden işte Allah büyük 🙇‍♀️

Hayır tabiki yanlış anlamıyorum sizden fikir almak için yazdım zaten erbil hoca soyadı ne inceleyim benim için tabiki izmir daha iyi istanbul benim için çok çok zor zaten sadece ıyi bir doktorla son kez şansımı denemek istiyorum.bülent hocada ileri yaş hastası çok olduğu ve başarılarını çok gördüm paylaşımlarından o yüzden onda takılı kaldım gerçi birazda şans bu isler
Canim prof dr ömer erbil doğan doktor. Bulent beye adim attigin para asiri pahaci o dogru .lutfen hic umidini kaybetme hakkinda hayirlisi olsun insallah

Canim prof dr ömer erbil doğan doktor. Bulent beye adim attigin para asiri pahaci o dogru .lutfen hic umidini kaybetme hakkinda hayirlisi olsun insallah
Aminnn inşallah canım insalalhhh🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ şuan içinde bulundugum durumdan depresyona girdim yine zamanla geçicek bu üzerimdeki ağırlık gazvet sonra tekrar kaldığımız yerden devam insallah🙇‍♀️💕😊

Bu insanlar gerçekten hasta. ne olacak boşanınca oğullarını kendilerimi koynuna alacakmış tövbe tövbe vallahi insanı dinden imandan çıkarıyorlar.canım haddimi aşarsam ne olur kusuruma bakma ama ne demek ya boşanın.Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor bu hayatta.İnş canım dediklerinde yaşarlarda seni anlar ve mumla ararlar.İyi düşün kararını.Farzetki boşandın ki ben olsam bunun bocalamasını yaşıyorsa kocam zaten direk boşarım.Aşk abdest gibidir içine şüphe girince bozulur. Bekar anne olmak çok zor.Lütfen çok iyi düşün artılarını eksilerini.Ona göre en doğru kararı vereceğine inanıyorum.Aileni boş ver zaten öylede böylede kabul edecekler.Seni sileceklerini düşünmüyorum.Hiç bir anne baba çocuğunu böyle bir durumda tek bırakmaz.Hem embriyo donasyonu olursa seninki hak iddia edemez ve sana dava falan açamaz velayet vs

Vallahi kibristan o kadar soğudumki orayi anvak tatil icin tercih ederim ve dedigin dogrudur can

İletişime gectigim klinige kıbrıs'taki başarısız deneyimlerimi ve doktorumun tutuklandığını anlattim onlarda böyle bir durumun olduğunu söyledi. Eşim hiçbir şekilde donasyonda dahil hamile kalamayacağımı söylüyor bütün ailesine kibirisa donasyon yapmak için gittiğimi söylemiş neymiş onların bilmesi gerekiyormuş abileri ablaları herkes boşanmamıž konusunda baskı yapiyor hatta abimle bile konuşmuş durumu ama bana anlatmasını istememiş adam benimle sevişiyor ama bana hiçbir şey anlatmıyor. Bir kaç arkadaşım tek başına çocuklarını çocuklarını büyütüyor onlara bakınca bende yapabileceğime inanıyorum onu ben doğurucam benim kokum tenine sinecek

Bu insanlar gerçekten hasta. ne olacak boşanınca oğullarını kendilerimi koynuna alacakmış tövbe tövbe vallahi insanı dinden imandan çıkarıyorlar.canım haddimi aşarsam ne olur kusuruma bakma ama ne demek ya boşanın.Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor bu hayatta.İnş canım dediklerinde yaşarlarda seni anlar ve mumla ararlar.İyi düşün kararını.Farzetki boşandın ki ben olsam bunun bocalamasını yaşıyorsa kocam zaten direk boşarım.Aşk abdest gibidir içine şüphe girince bozulur. Bekar anne olmak çok zor.Lütfen çok iyi düşün artılarını eksilerini.Ona göre en doğru kararı vereceğine inanıyorum.Aileni boş ver zaten öylede böylede kabul edecekler.Seni sileceklerini düşünmüyorum.Hiç bir anne baba çocuğunu böyle bir durumda tek bırakmaz.Hem embriyo donasyonu olursa seninki hak iddia edemez ve sana dava falan açamaz velayet vs va
Annem boşansın onun gibi bir adama ihtiyacı yok demiş yanimdalar eminim sperm ve yumurta donasyonu yapmamı da kabul ederler çok iyi bir baba olacak biri ama onunla çocuk yapmam ne kadar mantıklı olur emin değilim zaten evliliğimiz iki kişilik değilmiş hiç bir özelimiz yok

I Ideal anne esin sanki buyumemis kendi kararlarini verecek olgunluğa gelememiş dimi.
Yerimi bilemedim ama fırsat bulursan Mimi adında bir film izledim geçen gün Hintli bir taşıyıcı annenin hikayesini anlatıyor. İpleri daha koparmadiysaniz eşinle izlemeni tavsiye ederim çok etkileneceksiniz 🙏
Kızlar izlemeyen varsa eşler ile izleyin nolur hem komik hem duygu yüklü 🥰

I Ideal anne esin sanki buyumemis kendi kararlarini verecek olgunluğa gelememiş dimi.
Yerimi bilemedim ama fırsat bulursan Mimi adında bir film izledim geçen gün Hintli bir taşıyıcı annenin hikayesini anlatıyor. İpleri daha koparmadiysaniz eşinle izlemeni tavsiye ederim çok etkileneceksiniz 🙏
Kızlar izlemeyen varsa eşler ile izleyin nolur hem komik hem duygu yüklü 🥰
Bende ona söylüyorum 38 yaşındasın ünv okumuş bir insansın senin hayatın hakkında nasıl başkaları nasıl seni yönlendirebiliyor
Geçen gün bahsettiğin filmi gördüm çok dikkatimi çekti benimle birlikte izler mi bilmiyorum ben izlicem ama

Canlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Harikaa, zumrommm 👍🥰 41 kere maşaallah 👌🧿🧿 hadii artık ayın 19'u bir an önce gelsin 😂🙏🙏 💖

Sevgili dostlarım merhaba,
Yeni iş yoğunluğum sebebiyle foruma gün içinde eskisi gibi sık girmesem de bulduğum ilk fırsatta siteye girip, hepinizin süreçlerini yakından merak ve heyecanla okuyorum😊🥰 Çok şükür sayfamız yine tatlı heyecanlarla bekleyişlerle güzel umutlarla yeniden dopdolu, yine hareketlendik bin şükür 🧿🧿🧿🙏 🙏 okudukça; her anlattığınız gözümün önünde canlanı veriyor, öyle heyecanlanıyorum kii 👍😂 kalbim sizlerleee...
Şuan Kiev'e ön görüşmeye giden ya da gidecek olan arkadaşlarım süreciniz bir an önce başlasın ve su gibi kolay geçsin, tedaviniz hayırlı olsun inşallah🙏🙏💖
Yine şuan Kiev'de transfer için olan arkadaşlarım 💖🥰 Duruball Duruball D Deniz5506 B bir hayalim var Z Zumrom ve diğer arakadaşlarım; Rabbim güzel haberlerle hepinizin yüzünü yüreğini müjdelendirsin, işleriniz yolunda gitsin ve sonunda içinizde kendine de yer açmaya tutunmaya çalışan kıpır kıpır bebişlerle evinize dönün inşallah🤲🤲😂
Yüreğim oralarda 🥰💖 .. inanın heyecan içinde, güzel haberlerinizi paylaşımlarınızı bekliyorum🥰🐣🐣
Dualarımdasınız, bu attığınız adımları Rabbim hayırlara vesile etsin🙏🙏🙏 hepinizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🤲🤲.. sevgilerimleee...

Annem boşansın onun gibi bir adama ihtiyacı yok demiş yanimdalar eminim sperm ve yumurta donasyonu yapmamı da kabul ederler çok iyi bir baba olacak biri ama onunla çocuk yapmam ne kadar mantıklı olur emin değilim zaten evliliğimiz iki kişilik değilmiş hiç bir özelimiz yok
Canım çok şzüldüm yazdıklarına ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış birşey söylersem affet boşanmak istiyorsa bu sebeple ama önce kendisiyle konuş böyle durumlar da arada laf büyür eşin böyle düşünüyorum derse hiç uzatma boşan hayat sadece omdan ibaret değil ki bu resmen kalpsizlik sende böyle sevgisiz kalpsiz adamdan çocuk yapıp ne yaparsın haystın boyunca üzülesiye şimdi üzülmen daha iyi

Sevgili dostlarım merhaba,
Yeni iş yoğunluğum sebebiyle foruma gün içinde eskisi gibi sık girmesem de bulduğum ilk fırsatta siteye girip, hepinizin süreçlerini yakından merak ve heyecanla okuyorum😊🥰 Çok şükür sayfamız yine tatlı heyecanlarla bekleyişlerle güzel umutlarla yeniden dopdolu, yine hareketlendik bin şükür 🧿🧿🧿🙏 🙏 okudukça; her anlattığınız gözümün önünde canlanı veriyor, öyle heyecanlanıyorum kii 👍😂 kalbim sizlerleee...
Şuan Kiev'e ön görüşmeye giden ya da gidecek olan arkadaşlarım süreciniz bir an önce başlasın ve su gibi kolay geçsin, tedaviniz hayırlı olsun inşallah🙏🙏💖
Yine şuan Kiev'de transfer için olan arkadaşlarım 💖🥰 Duruball Duruball D Deniz5506 B bir hayalim var Z Zumrom ve diğer arakadaşlarım; Rabbim güzel haberlerle hepinizin yüzünü yüreğini müjdelendirsin, işleriniz yolunda gitsin ve sonunda içinizde kendine de yer açmaya tutunmaya çalışan kıpır kıpır bebişlerle evinize dönün inşallah🤲🤲😂
Yüreğim oralarda 🥰💖 .. inanın heyecan içinde, güzel haberlerinizi paylaşımlarınızı bekliyorum🥰🐣🐣
Dualarımdasınız, bu attığınız adımları Rabbim hayırlara vesile etsin🙏🙏🙏 hepinizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🤲🤲.. sevgilerimleee...
Ay canım benim güzel duaların için çok teşekkürler inş hepimizin yüzü Güler 😘🙏🏻

Ya gözünü seveyim dünyaya bir kere geliyorsun 1-erkek dediğin ağır olur her bokunu anlatmaz
2-erkek dediğin karısına sahip çıkar ortaya atmaz çiğ çiğ yesinler diye
3-Hatta abinle konuşmak ne ya.Sana niye söyleyemiyorlar
4-Bunların topu sinsi canım hep bir iş çevirme.Anlattığın şeyleri genelde kadınlar yapar siz rolleri değişmişsiniz Hatta o rol karmaşası yaşıyor.
5-En önemli nokta şu “ULU SÖZÜ DİNLEMEYEN ULUR” tecrübe ile sabit.Anneni dinle.
6- Boşanırsan asla ama asla hiç bir hakkını bırakma.Yaşadıklarının ve çektiklerinin bir bedeli olmalı( altın tazminat varsa evin yarısı düğünde takılanlar vs vs) bir çok kadın sinirle vazgeçiyor sonrada pişman oluyor keşke alsaydım diye.Kuruş hakkını bırakma
7-Bu saatten sonra asla kemiğini kemirtme,ne derlerse dönder, dolaştır kapak yap, bok altında kal laf altında kalma.

Back