Zikra kuzum pankek eski nili naineb
Kiev malesef tedaviye almadı
Gynolifede tedaviye başladı

Bende kadrolu öğretmenim ve eşim bu tedavi için evimizi satışa çıkardı sen neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun hangimiz bu durumu isterdik ki mesele çocuk değil ki bu insan bu aile sana sadece üremesi gereken bir memeli gözüyle mi bakıyor bak kuzum sen çok değerlisin önce bunu kendine anlat okumanın ne kadar zor olduğunu bir noktaya gelmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim bunu başaran insan herşeyi başarır senin kafanda şüphe var zaten Zinet eşyanın çalınmasını ondan biliyorsun o insanla zaten aynı alanda durman yanlış olur bilmiyorum belki de ben bu konu da çok hassasım ondan bu kadar tepkiliyim dilerim sözlerim yanlış anlamana sebep olmaz ben insanları anlamıyorum madem öyle eşimin söylemi ile sana şöyle diyeyim herkes eğer çocuk için evleniyorsa evlenmeden önce çocuk olabilirliğine dair evrak alsın ya sen o adamla ortak bir hayat için evlendin tabiki Allah hepimize evlat nasip etsin ama olmazsa da yapacak birşeyimiz yok bence sen kendini iyice dinle yüreğini iyice dinle bir arkadaş yazmıştı burda hatırlamıyorum kimdi ama inanılmaz güzel bir laftı abdeste şüphe düştü mü bozulur demişti gerçekten öyle evlilikte onun gibi bu çocuk işinden önce sen kendinin ne yapmak istediğine karar ver canım

KIZLAR HADİ LİSTEMİZİ GÜNCELLEYELİM BİLGİLERİNİZİ VERİN YAPAYIM
Günler geçmiyor sanki Zirka keşke yeni bir bilgi verebilseydim Sizleri heyecanla takip ediyorum inşallah hepiniz benden önce alacaksınız güzel haberlerinizi, buralar bayram yeri olacakk
2 ay geçici menapoz beni bitirdi ya. 15 gün sonra ilaçlara başlayacağım daha..

Son düzenleme:
Zirka gerçekten doktor hamile birakamazsa ücret alamıyor mu ???

Canm zirkacim cok tsk ederm evet benimde murat bey bakalim goruselim yarin rahim kalinligini ogreneyim ondan sonra goruselim

Olsun canım Buda bişey bak zoru gitti azı kaldı

Canım bu tedavin seni istediğin kadar çocukla odullendursin inşallah

Tek koydurma
İki goy garantili olsun
Malesef embriyo oluşmazsa gynolifede yarı para çöp oluyor
Ama bazende kişiye göre davranıp yardım ederler
İnşallah siz sıkıntısız bu tedavide evladınıza kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…