Canım bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum,inşallah güzel haberlerle goruselim

Hayırlı olsun cnm işlerimiz şu gibi aksin

Bugün Kıbrıs'ın Avrupa kliniklerinden dondurulmuş yumurta satın aldığını öğrendim ve A kalite olmuyormuş genelde bu kadar başarısız sonucun sebebi açıklanıyor benim için

Evet simdi siz denk geldiniz nasil bir tesadüf cok sevindim sizin adiniza ve herseyin yolunda olmasina Bizde esimle kalhvaltida sizden bahsettik dedik simdi ordalar yeniden diye Valla bekliyoruz biz de heyecanla inan ki

Kızlar eşimin ailesi ona baskı yapıyormuş boşanmamıž için benim arkamda duracak biri olmadığına kanaat getirdim Kiev gidersem embrodonasyon yapmayı düşünüyorum aileme kabul ettirmeye çalışıcam sağlıklı çocugum olursa hayatıma bekar olarak devam istiyorum sanırım Allah'a şükürler olsun ki kimseye ihtiyacım yok

Bu insanlar gerçekten hasta. ne olacak boşanınca oğullarını kendilerimi koynuna alacakmış tövbe tövbe vallahi insanı dinden imandan çıkarıyorlar.canım haddimi aşarsam ne olur kusuruma bakma ama ne demek ya boşanın.Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor bu hayatta.İnş canım dediklerinde yaşarlarda seni anlar ve mumla ararlar.İyi düşün kararını.Farzetki boşandın ki ben olsam bunun bocalamasını yaşıyorsa kocam zaten direk boşarım.Aşk abdest gibidir içine şüphe girince bozulur. Bekar anne olmak çok zor.Lütfen çok iyi düşün artılarını eksilerini.Ona göre en doğru kararı vereceğine inanıyorum.Aileni boş ver zaten öylede böylede kabul edecekler.Seni sileceklerini düşünmüyorum.Hiç bir anne baba çocuğunu böyle bir durumda tek bırakmaz.Hem embriyo donasyonu olursa seninki hak iddia edemez ve sana dava falan açamaz velayet vs va

Bugün Kıbrıs'ın Avrupa kliniklerinden dondurulmuş yumurta satın aldığını öğrendim ve A kalite olmuyormuş genelde bu kadar başarısız sonucun sebebi açıklanıyor benim için
Vallahi kibristan o kadar soğudumki orayi anvak tatil icin tercih ederim ve dedigin dogrudur canim

Kızlar bana bi çıkış yolu gösterin kafam çok bulanık 19unda son kontrolüm var durumum kesinleşince inşallah olmaz ama kürtaj denirse elimde sıfır biseyim kalmıyo sil baştan başlamam gerekicek.olurda devam edersem birgün bu yola daha iyi bir doktora gitmek istiyorum.izmir de yaşıyorum ayrıca çalışıyorum çok zor ama istanbul da bülent tıraş ileri yaşlarda çok başarılı paylaşımları var.ozellikle prp yöntemiyle.sizce şansımı zorlasam istanbula bülent hocaya gitmelimiyim.yada hediye dağdeviren onu da biri tavsiye etti valla napcagmi bilmiyorum çıkış yolu bulamıyorum.
Yaş 42 yumurtalık rezervim düşük rahime baskı yapmayan 1adet kistim var ve Adenomiyosiz rahatsızlığım var bi yol gösterin bana

❤❤❤❤❤❤❤

Canim izmirde cok iyi doktorlar var neden istanbula gidiyorsun. Cok iyi bir interfilite doktorlari var diye biliyorum mesala ben izmirde erbil hocada tedavi gördüm ameliyatimida o yapti cunku baya bir incelemisti prof kendisi baska doktorlarla seni iyice inceliyor. Aklinda bulunsun diye soyledim canim sakin yanlis anlama

Dur önce bir sakinleş inşallah Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin . Bak burada ne kadınlar var hepimizin ayrı ayrı hikayesi roman olur inan. Ben ağlaya ağlaya okudum çoğunu. Ama öyle guzel bir enerjileri var ki. Evet burası ben bu kizceler sayesinde anne olacağım dedim inan. Ama sakinleş önce kötüyü çağırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…