Canım Bülent beye bende gittim yaş 43 ve rezervim berbat direk yüzüme karşı tek şansın donasyon ama istersen yinede al şu ilaçları kullan dedi ve direk beni başka bir odaya aldılar sonrada başladılar o bu kadar bu bu kadar toplam şu kadar vs vs.Zaten prp nin ileri yaşta yumurtaya çok etkisi olmadığını daha önce bu grupta konuştuk.ve herkese önerildiğinide yine bu grupta konuştuk.Yani para tuzağı prp.Bülent bey bana sen normal yollardan kendi kendine asla hamile kalamazsın dedi ben kendi kendime 6 ay ara ile 2 defa hamile kaldım.Dağdeviren duydum ama hakkında hiç bir fikrim yok.Ayrıca oralara harcayacağın parayı bizim gibi Ukrayna’da donasyona harcamayı eşinde sende düşünebilir misiniz? Bakış açınız nedir bilemeyiz Tabiki ama İleri yaşta yumurta kalitesi düşük ,rezervimiz az.bu durumda yumurta çıksa bile oluşacak embriyonun ne kadar kaliteli olacağı belli olmuyor.tabi eşinin durumu nasıl bilemeyiz .spermiyogramı,morfolojisi,karyotipi? Daha sonrada tayfun hocada denedim.3 tane yumurta toplandı üçüde üçüncü gün öldü.Kızlar bana bi çıkış yolu gösterin kafam çok bulanık 19unda son kontrolüm var durumum kesinleşince inşallah olmaz ama kürtaj denirse elimde sıfır biseyim kalmıyo sil baştan başlamam gerekicek.olurda devam edersem birgün bu yola daha iyi bir doktora gitmek istiyorum.izmir de yaşıyorum ayrıca çalışıyorum çok zor ama istanbul da bülent tıraş ileri yaşlarda çok başarılı paylaşımları var.ozellikle prp yöntemiyle.sizce şansımı zorlasam istanbula bülent hocaya gitmelimiyim.yada hediye dağdeviren onu da biri tavsiye etti valla napcagmi bilmiyorum çıkış yolu bulamıyorum.
Yaş 42 yumurtalık rezervim düşük rahime baskı yapmayan 1adet kistim var ve Adenomiyosiz rahatsızlığım var bi yol gösterin bana
Hayır tabiki yanlış anlamıyorum sizden fikir almak için yazdım zaten erbil hoca soyadı ne inceleyim benim için tabiki izmir daha iyi istanbul benim için çok çok zor zaten sadece ıyi bir doktorla son kez şansımı denemek istiyorum.bülent hocada ileri yaş hastası çok olduğu ve başarılarını çok gördüm paylaşımlarından o yüzden onda takılı kaldım gerçi birazda şans bu islerCanim izmirde cok iyi doktorlar var neden istanbula gidiyorsun. Cok iyi bir interfilite doktorlari var diye biliyorum mesala ben izmirde erbil hocada tedavi gördüm ameliyatimida o yapti cunku baya bir incelemisti prof kendisi baska doktorlarla seni iyice inceliyor. Aklinda bulunsun diye soyledim canim sakin yanlis anlama
Hım anladim Rabbim yardimcimiz olsun insallah canım benimBen tuplerimde sivi vardi ozamanlar yumurtalik rezervim ölmüş demislerdi sonra ameliyat olmustum
AminnnnnnnnnnRabbim hepimize seneye bu zamanlar bebeklerimizi konusmayi nasip etsin insallahhhh❤❤❤❤❤❤
Prp yumurta kalitesini etkilemediğini burda çok kızlarımız anlattıKızlar bana bi çıkış yolu gösterin kafam çok bulanık 19unda son kontrolüm var durumum kesinleşince inşallah olmaz ama kürtaj denirse elimde sıfır biseyim kalmıyo sil baştan başlamam gerekicek.olurda devam edersem birgün bu yola daha iyi bir doktora gitmek istiyorum.izmir de yaşıyorum ayrıca çalışıyorum çok zor ama istanbul da bülent tıraş ileri yaşlarda çok başarılı paylaşımları var.ozellikle prp yöntemiyle.sizce şansımı zorlasam istanbula bülent hocaya gitmelimiyim.yada hediye dağdeviren onu da biri tavsiye etti valla napcagmi bilmiyorum çıkış yolu bulamıyorum.
Yaş 42 yumurtalık rezervim düşük rahime baskı yapmayan 1adet kistim var ve Adenomiyosiz rahatsızlığım var bi yol gösterin bana
Evet diğer merkezlere göre çok pahalı olduğunu bende duydum.2.ci krediyi çekicem eğer bir daha devam edersem maddi acıdan bitik durumdayım şuan bende bilmiyorum napicagimi araştırıyorum şimdiden işte Allah büyükPrp yumurta kalitesini etkilemediğini burda çok kızlarımız anlattı
Ayrıca Bülent Tıraş çok paracı olduğunu duydum
Canim prof dr ömer erbil doğan doktor. Bulent beye adim attigin para asiri pahaci o dogru .lutfen hic umidini kaybetme hakkinda hayirlisi olsun insallahHayır tabiki yanlış anlamıyorum sizden fikir almak için yazdım zaten erbil hoca soyadı ne inceleyim benim için tabiki izmir daha iyi istanbul benim için çok çok zor zaten sadece ıyi bir doktorla son kez şansımı denemek istiyorum.bülent hocada ileri yaş hastası çok olduğu ve başarılarını çok gördüm paylaşımlarından o yüzden onda takılı kaldım gerçi birazda şans bu isler
Amiiinn canim benimHım anladim Rabbim yardimcimiz olsun insallah canım benim
Aminnn inşallah canım insalalhhhCanim prof dr ömer erbil doğan doktor. Bulent beye adim attigin para asiri pahaci o dogru .lutfen hic umidini kaybetme hakkinda hayirlisi olsun insallah
Bu insanlar gerçekten hasta. ne olacak boşanınca oğullarını kendilerimi koynuna alacakmış tövbe tövbe vallahi insanı dinden imandan çıkarıyorlar.canım haddimi aşarsam ne olur kusuruma bakma ama ne demek ya boşanın.Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor bu hayatta.İnş canım dediklerinde yaşarlarda seni anlar ve mumla ararlar.İyi düşün kararını.Farzetki boşandın ki ben olsam bunun bocalamasını yaşıyorsa kocam zaten direk boşarım.Aşk abdest gibidir içine şüphe girince bozulur. Bekar anne olmak çok zor.Lütfen çok iyi düşün artılarını eksilerini.Ona göre en doğru kararı vereceğine inanıyorum.Aileni boş ver zaten öylede böylede kabul edecekler.Seni sileceklerini düşünmüyorum.Hiç bir anne baba çocuğunu böyle bir durumda tek bırakmaz.Hem embriyo donasyonu olursa seninki hak iddia edemez ve sana dava falan açamaz velayet vs
Vallahi kibristan o kadar soğudumki orayi anvak tatil icin tercih ederim ve dedigin dogrudur can
Annem boşansın onun gibi bir adama ihtiyacı yok demiş yanimdalar eminim sperm ve yumurta donasyonu yapmamı da kabul ederler çok iyi bir baba olacak biri ama onunla çocuk yapmam ne kadar mantıklı olur emin değilim zaten evliliğimiz iki kişilik değilmiş hiç bir özelimiz yokBu insanlar gerçekten hasta. ne olacak boşanınca oğullarını kendilerimi koynuna alacakmış tövbe tövbe vallahi insanı dinden imandan çıkarıyorlar.canım haddimi aşarsam ne olur kusuruma bakma ama ne demek ya boşanın.Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor bu hayatta.İnş canım dediklerinde yaşarlarda seni anlar ve mumla ararlar.İyi düşün kararını.Farzetki boşandın ki ben olsam bunun bocalamasını yaşıyorsa kocam zaten direk boşarım.Aşk abdest gibidir içine şüphe girince bozulur. Bekar anne olmak çok zor.Lütfen çok iyi düşün artılarını eksilerini.Ona göre en doğru kararı vereceğine inanıyorum.Aileni boş ver zaten öylede böylede kabul edecekler.Seni sileceklerini düşünmüyorum.Hiç bir anne baba çocuğunu böyle bir durumda tek bırakmaz.Hem embriyo donasyonu olursa seninki hak iddia edemez ve sana dava falan açamaz velayet vs va
Hayır canım 33 yaşındayımI Ideal anne canım sen 21 yaşındamısın?
Bende ona söylüyorum 38 yaşındasın ünv okumuş bir insansın senin hayatın hakkında nasıl başkaları nasıl seni yönlendirebiliyorI Ideal anne esin sanki buyumemis kendi kararlarini verecek olgunluğa gelememiş dimi.
Yerimi bilemedim ama fırsat bulursan Mimi adında bir film izledim geçen gün Hintli bir taşıyıcı annenin hikayesini anlatıyor. İpleri daha koparmadiysaniz eşinle izlemeni tavsiye ederim çok etkileneceksiniz
Kızlar izlemeyen varsa eşler ile izleyin nolur hem komik hem duygu yüklü
Harikaa, zumrommmCanlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Canım çok şzüldüm yazdıklarına ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış birşey söylersem affet boşanmak istiyorsa bu sebeple ama önce kendisiyle konuş böyle durumlar da arada laf büyür eşin böyle düşünüyorum derse hiç uzatma boşan hayat sadece omdan ibaret değil ki bu resmen kalpsizlik sende böyle sevgisiz kalpsiz adamdan çocuk yapıp ne yaparsın haystın boyunca üzülesiye şimdi üzülmen daha iyiAnnem boşansın onun gibi bir adama ihtiyacı yok demiş yanimdalar eminim sperm ve yumurta donasyonu yapmamı da kabul ederler çok iyi bir baba olacak biri ama onunla çocuk yapmam ne kadar mantıklı olur emin değilim zaten evliliğimiz iki kişilik değilmiş hiç bir özelimiz yok
Ay canım benim güzel duaların için çok teşekkürler inş hepimizin yüzü GülerSevgili dostlarım merhaba,
Yeni iş yoğunluğum sebebiyle foruma gün içinde eskisi gibi sık girmesem de bulduğum ilk fırsatta siteye girip, hepinizin süreçlerini yakından merak ve heyecanla okuyorumÇok şükür sayfamız yine tatlı heyecanlarla bekleyişlerle güzel umutlarla yeniden dopdolu, yine hareketlendik bin şükür okudukça; her anlattığınız gözümün önünde canlanı veriyor, öyle heyecanlanıyorum kii kalbim sizlerleee...
Şuan Kiev'e ön görüşmeye giden ya da gidecek olan arkadaşlarım süreciniz bir an önce başlasın ve su gibi kolay geçsin, tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Yine şuan Kiev'de transfer için olan arkadaşlarımDuruball D Deniz5506 B bir hayalim var Z Zumrom ve diğer arakadaşlarım; Rabbim güzel haberlerle hepinizin yüzünü yüreğini müjdelendirsin, işleriniz yolunda gitsin ve sonunda içinizde kendine de yer açmaya tutunmaya çalışan kıpır kıpır bebişlerle evinize dönün inşallah
Yüreğim oralarda.. inanın heyecan içinde, güzel haberlerinizi paylaşımlarınızı bekliyorum
Dualarımdasınız, bu attığınız adımları Rabbim hayırlara vesile etsinhepinizin yar ve yardımcısı olsun .. sevgilerimleee...
Ya gözünü seveyim dünyaya bir kere geliyorsun 1-erkek dediğin ağır olur her bokunu anlatmazAnnem boşansın onun gibi bir adama ihtiyacı yok demiş yanimdalar eminim sperm ve yumurta donasyonu yapmamı da kabul ederler çok iyi bir baba olacak biri ama onunla çocuk yapmam ne kadar mantıklı olur emin değilim zaten evliliğimiz iki kişilik değilmiş hiç bir özelimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?