- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Bizde hazırlıklar tamam 12 si sabah uçuyoruz inşallahDuruball @Deniz5506 A anneadayi1974 ve @Zumrom ne yaptınız canlarım kimini yolda kiminizin son bir iki günü güzel haberler verin bize.Andre bugün 46 giriş hazırlamış 23 çift eder bu.yaz ayları gebelik ayları olacak inş.seneye yaza birçoğumuz bebekli girelim.Allahım isteyen tedavi olan ,tedaviye başlayacak olan herkese kolaylıklar versin , bebişler versin inş
Çok üzüldüm canımBu sefer olmadı canım. Hayırlısı..
Canım nes hep aklımdasınBu sefer olmadı canım. Hayırlısı..
Haydi Durubalım austos açılışını Bismillehle yapİlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşşyarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm Dualarınız bizimle olsun canlar Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş
Haydi anneadayı seninde yolun açık olsunBizde hazırlıklar tamam 12 si sabah uçuyoruz inşallahAllah hepimize hayırlı haberler nasip etsin
Caannn zazam ne güzel yazmışsınnHaydi Durubalım austos açılışını Bismillehle yap
Kendinede ve senden sonra gelenlerede uğurlu ol kuzum
Canım senin çift aşı olmamış mıydın neden pcr alıyorsunİlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşşyarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm Dualarınız bizimle olsun canlar Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş
2. Yi Olmadım cnm Sordum andrey olma dedi .Bana biraz geç çıktı 2. De 45 gün sonra ya tedaviye denk geldiği için olamadımCanım senin çift aşı olmamış mıydın neden pcr alıyorsun
Hemde nasıl ama eşim benden heyecanlı ve çokda stresli durup durup arıza çıkarıyorHaydi anneadayı seninde yolun açık olsun
Güzel sonuçla dön inşallah
Ayyyy heyecan başladı
Hımm anladım canım2. Yi Olmadım cnm Sordum andrey olma dedi .Bana biraz geç çıktı 2. De 45 gün sonra ya tedaviye denk geldiği için olamadım
Aminnn cnm benim Rabbim yolunuzu acik etsin insallahhİlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşşyarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm Dualarınız bizimle olsun canlar Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş
Rabbim yüzünü güldürsün insallahhhBizde hazırlıklar tamam 12 si sabah uçuyoruz inşallahAllah hepimize hayırlı haberler nasip etsin
Kızlar Beyzanurumdan haber yok
Herkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Amin canım hayırlısıHayirli haberlerini bekliyoruz cnm, Rabbimin izniyle insallah hersey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?